خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*SHAKIBAgh*

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/8/20
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
2,995
امتیاز
213
سن
22
محل سکونت
جهان ارتش سرخ
زمان حضور
18 روز 23 ساعت 26 دقیقه
نویسنده این موضوع
برای تهیه بستنی بلوبری در خانه نیازی به دستگاه بستنی ساز ندارید. تنها با ۱ قوطی شیرعسلی و خامه می توانید این دسر تابستانی فوق العاده را تهیه کنید.




انجمن رمان 98_تابستان فصل خوردنی‌های شیرین خنک، مانند بستنی میوه ای، اسموتی و انواع شربت هاست. بلوبری میوه‌ای آبی رنگ از خانواده توت هاست که طعم و خواص بی نظیری دارد. از این رو، این میوه جایگاه ویژه‌ای در دسر‌ها پیدا کرده است. بستنی بلوبری، دسری آسان، خوشمزه و مناسب روز‌های گرم تابستان است که قصد داریم با دو روش ساده (بدون دستگاه بستنی ساز) آن‌ها را آموزش دهیم.

طرز تهیه بستنی بلوبری
روش اول: تهیه بستنی بلوبری یخی
مواد لازم
ماده مورد نیازمقدار
خامه قنادی۱ پیمانه
شیرعسلی۰.۵ پیمانه
بلوبری تازه یا یخ زده۲۰۰ گرم
وانیل۱ قاشق چایخوری
روش تهیه
  • بلوبری را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید.
  • پوره را از الک عبور دهید.
  • در صورت استفاده از بلوبری یخ زده، آن‌ها را از یک ساعت قبل، یخ زدایی کنید.
  • خامه را در ظرفی دیگر با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد
  • شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و یک دقیقه با همزن مخلوط کنید تا ترکیب شود.
  • پوره بلوبری را اضافه کنید.‌
  • می‌توانید با همزن دستی یک چرخش ملایم بدهید تا فقط به اندازه کافی ترکیب شود تا حالت مرمری (سفید و بنفش) پیدا کند.
  • می‌توانید مخلوط بستنی را کاملا با همزن بزنید تا یکدست بنفش شود.
  • بستنی را داخل ظرف درب دار بریزید و به مدت حداقل ۴ ساعت در فریزر قرار دهید.
  • حداقل ۱۰ دقیقه پیش از سرو، بستنی را از فریزر خارج کنید.‌
  • می‌توانید روی بستنی را با بلوبری‌های تازه تزیین کنید.
  • نوش جان!



روش دوم: بستنی بلوبری و لیمو ترش

مواد لازم
ماده مورد نیازمقدار
خامه قنادی۳ پیمانه
شیرعسلی۱ قوطی
بلوبری تازه یا یخ زده۴ پیمانه
شکر۰.۲۵ پیمانه
آب لیمو ترش تازه۱ عدد
رنده پوست لیمو۱ عدد
روش تهیه
  • بلوبری‌ها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید.
  • پوره را داخل قابلمه بریزید. شکر، آب لیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • مخلوط را به جوش بیاورید؛ سپس حرارت را کاهش دهید. تا زمانی که حجم آن کمی کاهش یابد (حدود ۱۵ دقیقه بجوشد).
  • مخلوط را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
  • در یک کاسه بزرگ خامه را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
  • شیر عسلی را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • در نهایت پوره بلوبری را به آن بیافزایید و همه مواد را کامل با هم ترکیب کنید.
  • بستنی را در یک ظرف درب دار به مدت حداقل ۵ ساعت در فریزر قرار دهید.
  • حداقل ده دقیقه پیش از سرو، بستنی را از فریزر خارج کنید.


طرز تهیه بستنی بلوبری

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا