خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

!MeŁłКa ƝasłƦłaƝ!

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
3/10/19
ارسال ها
1,150
امتیاز واکنش
10,424
امتیاز
323
زمان حضور
73 روز 8 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای مربای هویج

مربای هویج از مشهور ترین مربا ها برای صبحانه افراد مختلف می باشد که به دلیل طعم خوب و جا افتاده آن نسبت به برخی از مربای های دیگر مانند مربای سیب ، مربای به و یا مربای زرد آلو بسیار پر استفاده تر می باشد.

مواد لازم مربای هویج

مواد لازماندازه
هویج1 کیلو
خلال پسته1 قاشق غ
شکر1 کیلو
زعفران آب گرفته1 قاشق
آب2 پیمانه
گلابنصف پیمانه
آبلیمو1 ق سوپخوری
هل ساییدها قاشق
  • از نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو می توانید به جا آبلیمو گفته شده استفاده کنید
  • به جای خلال پسته نیز می توانید از خلال بادام استفاده نمایید.
مربای هویج


طرز تهیه مربای هویج

هویج ها را پس از شستن پوست بگیرد و به صورت رنده ای یا درشت خرد کنید . سپس داخل قابلمه بریزید و با دو پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.بعد از اینکه هویج ها پخته شدند شکر و زعفران را به آن اضافه کنید تا بجوشد و شهد آن قوام بیاید.در آخر پخت هل ،گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید بعد خلال پسته و بادام را اضافه کنید .پس از یک جوش خوردن هویج شعله را خاموش کنید و بعد از سرد شدن در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مربا


نکات مهم و کلیدی در درست کردن مربای هویج

  • می توانید برای اینکه مربای هویج طعم بهتری داشته باشد از خلال بادام و پسته استفاده کنید
  • در صورت تمایل حتما در اواخر پخت مربا ( به میزان یک قاشق غذا خوری ) از خلال پسته یا بادام استفاده کنید
  • برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود
  • در دستور تهیه مربای هویج اگر مربا را 24 ساعت درون همان قابلمه ایی که پخته شده نگهداری کنید بهتر است و در صورت شکرک زدن به مربا کمی آب و گلاب اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگه قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مربا بجوشد و بعد از زمان ذکر شده مربا را از روی گاز بردارید و بعد از خنک شدن کامل آن را درون ظرف مربا بریزید
  • برای اینکه مربای هویج شما طعم متفاوت تری داشته باشد متوانید در آن از پوست پرتقال تازه استفاده کنید و در صورت تمایل میوانید پوست پرتقال خشک شده را به اندازه نصف پیمانه به مربا اضافه کنید
  • این نکته را در نظر داشته باشید قبل از افزودن پوست پرتقال به مربا آن را به صورت جدا گانه بجوشانید و بعد آن را به مدت چند ساعت داخل آب سرد قرار بدهید و چند بار آب آن را عوض کنید
  • در زمان پخت برای اینکه ازغلظت مربا مطمئن باشید بعد از پخت کمی از آن را داخل ظرف ریخته و بعد از اینکه کامل سرد شد در صورتی که به خوبی غلیظ شده باشد مربای شما آماده ست
  • نکته دیگری که باعث میشود شما مربای بهتری داشته باشید این است که آن را درون ظرف تفلون یا لعابی بپزید
  • برای اضافه کردن آبلیمو باید 10 دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آن را به مربا اضافه کنیم.

نکات تکمیلی در مورد مربای هویج
مربای هویج جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای هویج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد
انجمن رمان نویسی


خوراکی های خوشمزه با هویج

 
  • تشکر
Reactions: MacTavish

!MeŁłКa ƝasłƦłaƝ!

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
3/10/19
ارسال ها
1,150
امتیاز واکنش
10,424
امتیاز
323
زمان حضور
73 روز 8 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای مارمالاد هویج
  • هویج:1 کیلو
  • شکر:1 کیلو
  • هل:1 قاشق غذاخوری
  • گلاب:نصف فنجان
  • آبلیمو:1 قاشق سوپخوری
  • پودر ژلاتین:1 قاشق مرباخوری
  • زعفرانغلیظ:1 قاشق غذاخوری

مارمالاد هویج

طرز تهیه مارمالاد هویج
هویج را بشویید و خیلی نازک آن را پوست بکنید و یا با پوست کن روی آن را بتراشید.
بعد با 2 لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا هویج ها کاملا پخته شوند.
بعد از پخته شدن هویج ها آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی سرد شود.
بعد هویج ها را در دستگاه غذاساز بریزید و کاملا له کنید تا حالت پوره ای بگیرد.
بعد هویج له شده را به همراه شکر دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در هویج حل شود.
در حین جذب شدن شکر در هویج پودر ژلاتین را هم به همراه گلاب به روش بن ماری ،روی بخار کتری آماده کنید
و بعد از غلیظ شدن مارمالاد به همراه آبلیمو ، زعفران و هل به مارمالاد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
بعد از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مارمالاد هویج را داخل شیشه ای تمیز ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد هویج
مارمالاد هویج جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مارمالاد هویج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
انجمن رمان نویسی؟


خوراکی های خوشمزه با هویج

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا