- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
شكی نیست كه باقالا یكی از محبوب ترین حبوبات ایران به شمار می آید. طعم، بو و مزه آن به خصوص اگر با گلپر و سركه آبپز شود، خاطرات دربند و دركه و شب های سرد زمستان را به بهترین نحو تداعی می كند! از طرف دیگر، باقالا پلو با گوشت پایه ثابت منوی غذای مهمانی ها و عروسی ها به حساب می آید و كمتر كسی پیدا می شود كه به این پلوی خوش رنگ و خوش طعم علاقه ای نداشته باشد.
باقالاقاتق نیز سمبل اصلی غذاهای شمالی است و حسابی طرفدار دارد اما محبوبیت باقالا فقط در گرو عطر و طعم نوستالژیك آن نیست بلكه خواص بی نظیرش، باقالا را به یكی از منحصر به فردترین اجزای حبوبات تبدیل كرده است. این دانه سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، انواع ویتامینها و اسیدفولیك است بنابراین برای رفع كمخونی بسیار مفید است اگرچه بعضی افراد با مصرف آن دچار حساسیت و كم خونی می شوند! حال اگر می خواهید با سایر ویژگی های این دانه سبزرنگ، راه های صحیح مصرف و دستورات غذایی آن آشنا شوید با ما همراه باشید.
مصرف باقالای پخته همراه با سركه و آب نیز در درمان اسهال مزمن موثر است
باقالا از عهد بوق تا امروز
باقالا از خانواده حبوبات است و گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا به حساب می آید. این دانه محصول فصل خنک به خصوص بهار است و بیشتر در مناطق سردسیری و شمالی كشور كشت میشود. با این حال در پاییز و زمستان در بعضی مناطق گرمسیری مانند خوزستان هم برداشت می شود. باقالا سابقه چندین هزار ساله دارد و از دیرباز توسط یونانیان، رومیان باستان و همچنین مصریان فراعنه مصرف می شد حتی نمونه هایی از باقالا در قبرهای مصریان باستان پیدا شده است!
امروزه در ایران دو نوع عمده باقالا كشت می شود؛ یكی باقالای معمولی كه به صورت خام یا پخته مصرف می شود و دیگری باقالای لوبیا مانند گیلان معروف به «پاچِ باقالا» است كه ریزتر و لطیفتر است اما خام خورده نمیشود و بیشتر در خوراک محلی «باقالا قاتُق» به كار می رود. باقالا زرد نیز همان خشک شده باقالا سبز است كه از آن در تهیه دمپختک استفاده میشود.
#بیتوته
باقالاقاتق نیز سمبل اصلی غذاهای شمالی است و حسابی طرفدار دارد اما محبوبیت باقالا فقط در گرو عطر و طعم نوستالژیك آن نیست بلكه خواص بی نظیرش، باقالا را به یكی از منحصر به فردترین اجزای حبوبات تبدیل كرده است. این دانه سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، انواع ویتامینها و اسیدفولیك است بنابراین برای رفع كمخونی بسیار مفید است اگرچه بعضی افراد با مصرف آن دچار حساسیت و كم خونی می شوند! حال اگر می خواهید با سایر ویژگی های این دانه سبزرنگ، راه های صحیح مصرف و دستورات غذایی آن آشنا شوید با ما همراه باشید.
مصرف باقالای پخته همراه با سركه و آب نیز در درمان اسهال مزمن موثر است
باقالا از عهد بوق تا امروز
باقالا از خانواده حبوبات است و گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا به حساب می آید. این دانه محصول فصل خنک به خصوص بهار است و بیشتر در مناطق سردسیری و شمالی كشور كشت میشود. با این حال در پاییز و زمستان در بعضی مناطق گرمسیری مانند خوزستان هم برداشت می شود. باقالا سابقه چندین هزار ساله دارد و از دیرباز توسط یونانیان، رومیان باستان و همچنین مصریان فراعنه مصرف می شد حتی نمونه هایی از باقالا در قبرهای مصریان باستان پیدا شده است!
امروزه در ایران دو نوع عمده باقالا كشت می شود؛ یكی باقالای معمولی كه به صورت خام یا پخته مصرف می شود و دیگری باقالای لوبیا مانند گیلان معروف به «پاچِ باقالا» است كه ریزتر و لطیفتر است اما خام خورده نمیشود و بیشتر در خوراک محلی «باقالا قاتُق» به كار می رود. باقالا زرد نیز همان خشک شده باقالا سبز است كه از آن در تهیه دمپختک استفاده میشود.
#بیتوته
خواص باقلا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com