- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
قارچ کامبوجا (اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها)
کامبوچا نوعی چای گیاهی است.
قارچ مربوط به کامبوجا ۲۲۰ سال پیش از میلاد در کشور چین( منچوری) استفاده داشته است و بعد از آن از راه خطوط بازرگانی به روسیه و کشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آنجا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار رواج پیدا کرده بود ولی، در طول جنگ به علت کمبود چای و شکر( محیط کشت کامبوجا) از ترویج افتاد.
امروزه این قارچ در اروپا و آمریکا بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و چه بسا در آمریکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده است.
نوشیدنی کُمبوچا حاصل تخمیر چای (رنگ سبز یا رنگ سیاه) می باشد.
نوشیدنی کامبوچا ۲۲۰ سال پیش از میلاد در کشور چین (منچوری:منطقه ای بنا شده در شمال کشور کشور چین) مورد استفاده داشته است و بعد از راه خطوط بازرگاني به روسیه و کشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آن جا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار ترویج پیدا کرده بود ولی، در حین جنگ به علت کمبود چای و شکر (محیط کشت کُمبوچا) از ترویج افتاد.
امروزه این قارچ در اروپا و آمريکا بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و چه بسا در آمريکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده است.
کامبوجا، همزیستی باکتریها و مخمرها که به" قارچ کامبوچا یا کومبوچا" مشهور است. نوشابه کومبوچا فرآورده تخمیری است که به وسیله قارچ کومبوچا تولید می شود. یکی از ترکیبات مهم آن که در سم زدایی از بدن و جلوگیری از سرطان نقش مهمی دارد اسیدگلوکورونیک است.
#بیتوته
کامبوچا نوعی چای گیاهی است.
قارچ مربوط به کامبوجا ۲۲۰ سال پیش از میلاد در کشور چین( منچوری) استفاده داشته است و بعد از آن از راه خطوط بازرگانی به روسیه و کشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آنجا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار رواج پیدا کرده بود ولی، در طول جنگ به علت کمبود چای و شکر( محیط کشت کامبوجا) از ترویج افتاد.
امروزه این قارچ در اروپا و آمریکا بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و چه بسا در آمریکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده است.
نوشیدنی کُمبوچا حاصل تخمیر چای (رنگ سبز یا رنگ سیاه) می باشد.
نوشیدنی کامبوچا ۲۲۰ سال پیش از میلاد در کشور چین (منچوری:منطقه ای بنا شده در شمال کشور کشور چین) مورد استفاده داشته است و بعد از راه خطوط بازرگاني به روسیه و کشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آن جا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار ترویج پیدا کرده بود ولی، در حین جنگ به علت کمبود چای و شکر (محیط کشت کُمبوچا) از ترویج افتاد.
امروزه این قارچ در اروپا و آمريکا بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و چه بسا در آمريکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده است.
کامبوجا، همزیستی باکتریها و مخمرها که به" قارچ کامبوچا یا کومبوچا" مشهور است. نوشابه کومبوچا فرآورده تخمیری است که به وسیله قارچ کومبوچا تولید می شود. یکی از ترکیبات مهم آن که در سم زدایی از بدن و جلوگیری از سرطان نقش مهمی دارد اسیدگلوکورونیک است.
#بیتوته
خواص قارچ کامبوجا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com