- عضویت
- 29/1/19
- ارسال ها
- 288
- امتیاز واکنش
- 271
- امتیاز
- 198
- زمان حضور
- 0
نویسنده این موضوع
1- یوخه
یوخه از شیرینی های محلی و سنتی شیراز به شمار می رود. در پخت یوخه از آرد گندم، شکر یا آرد قند، تخم مرغ، دارچین، روغن، هل و آب استفاده می شود و برای تزیین پودر پسته، پودر قند، نارگیل و خلال بادام به کار می رود. بد نیست بدانید که شیرینی یوخه شباهت زیادی به کاکِ کرمانشاه دارد و تنها تفاوت جزیی این دو شیرینی، در ضخامت لایه های شان است که معمولا لایه های خمیر یوخه نازک تر هستند.
2- کلوچه مسقطی
در شیراز نوع خاصی کلوچه و مسقطی تهیه می شود و از آن جایی که این دو شیرینی را تقریبا همیشه در کنار همدیگر و درون یک سینی سرو می کنند، به کلوچه مسقطی معروف شده است. در تهیه کلوچه خاص شیرازی، از آرد سفید، آرد برنج، پودر قند، تخم مرغ، گلاب و روغن جامد استفاده می کنند و پس از آن که پخته شدند، روی شان را با خرفه تزیین می کنند.
مسقطی نیز با پودر نشاسته، آب، گلاب، شکر، زعفران و روغن مایع تهیه می شود. در نهایت این دو را در کنار همدیگر درون یک سینی می چینند. بد نیست بدانید که اصولا میهمانان در برداشتن این دو خوشمزه حساسیت خاصی به خرج می دهند؛ به ترتیبی که آن ها یک مسقطی و یک کلوچه را با هم درون یک نعلبکی می گذارند و حتما همزمان با هم آن ها را نوش جان می کنند.
3- بهار نارنج
شیراز است و بهار نارنجش! عرق بهار نارنج، مربای بهارنارنج و گل های خشک شده این گیاه هر کدام می توانند سوغات خوبی از سفر به شیراز باشند.
4- لیموی شیرازی
لیموی شیراز جزو با کیفیت ترین لیموهاست و به همین خاطر، خرید آن به عنوان سوغاتی میان مردم رواج دارد. اگر در فصل تابستان به شهر زیبای شیراز سفر کردید پیشنهاد می کنیم آبلیموی تازه شیراز را خریداری کنید.
یوخه از شیرینی های محلی و سنتی شیراز به شمار می رود. در پخت یوخه از آرد گندم، شکر یا آرد قند، تخم مرغ، دارچین، روغن، هل و آب استفاده می شود و برای تزیین پودر پسته، پودر قند، نارگیل و خلال بادام به کار می رود. بد نیست بدانید که شیرینی یوخه شباهت زیادی به کاکِ کرمانشاه دارد و تنها تفاوت جزیی این دو شیرینی، در ضخامت لایه های شان است که معمولا لایه های خمیر یوخه نازک تر هستند.
2- کلوچه مسقطی
در شیراز نوع خاصی کلوچه و مسقطی تهیه می شود و از آن جایی که این دو شیرینی را تقریبا همیشه در کنار همدیگر و درون یک سینی سرو می کنند، به کلوچه مسقطی معروف شده است. در تهیه کلوچه خاص شیرازی، از آرد سفید، آرد برنج، پودر قند، تخم مرغ، گلاب و روغن جامد استفاده می کنند و پس از آن که پخته شدند، روی شان را با خرفه تزیین می کنند.
مسقطی نیز با پودر نشاسته، آب، گلاب، شکر، زعفران و روغن مایع تهیه می شود. در نهایت این دو را در کنار همدیگر درون یک سینی می چینند. بد نیست بدانید که اصولا میهمانان در برداشتن این دو خوشمزه حساسیت خاصی به خرج می دهند؛ به ترتیبی که آن ها یک مسقطی و یک کلوچه را با هم درون یک نعلبکی می گذارند و حتما همزمان با هم آن ها را نوش جان می کنند.
3- بهار نارنج
شیراز است و بهار نارنجش! عرق بهار نارنج، مربای بهارنارنج و گل های خشک شده این گیاه هر کدام می توانند سوغات خوبی از سفر به شیراز باشند.
4- لیموی شیرازی
لیموی شیراز جزو با کیفیت ترین لیموهاست و به همین خاطر، خرید آن به عنوان سوغاتی میان مردم رواج دارد. اگر در فصل تابستان به شهر زیبای شیراز سفر کردید پیشنهاد می کنیم آبلیموی تازه شیراز را خریداری کنید.
سوغات و صنایع دستی شیراز
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com