- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
“کوفته قلقلی” در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. و با برنج، پاستا و نان سرو میشود.
مواد لازم برای کوفته قلقلی
طرز تهیه کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز درشت رنده شده ، نمک ، فلفل و زرد چوبه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ادویه ها به خورد گوشت بروند.
سپس آرد و تخم مرغ ها را هم به مواد گوشت مخلوط شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید . کمی آب به گوشت ها اضافه کنید تا حالت ماستی شکل پیدا کند.
مقداری روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود. سپس مقداری از مایه گوشت را بردارید و به شکل توپ های گرد فرم دهید. توپ هایی کوچکتر از فلافل.
و دو طرف کوفته ها را در روغن سرخ کنید و سعی کنید کوفته ها زیاد سرخ نشوند چون باعث سفت شدن کوفته ها میشود.
پس از سرخ کردن تمام کوفته ها ، پیاز ریز را خرد کنید و در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و پیاز ها را به همراه کمی رب گوجه فرنگی تفت دهید تا سرخ شوند.گوجه خرد شده را هم به پیاز و رب اضافه کنید و تفت دهید بعد به مواد کمی آب و مقداری آبلیمو اضافه کنید تا سس بجوشد.سپس قلقلی های سرخ شده را داخل سس بریزید تا بپزند و کم کم آبش کم شود. در نهایت سس غلیظ شده را روی کوفته قلقلی ها بریزید و به همراه ماست و سبزی در وعدهای غذایی میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته قلقلی
کوفته قلقلی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای کوفته قلقلی
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- گوجه خرد شده 2عدد
- پیاز درشت 1 عدد متوسط
- پیاز ریز 1عدد
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد نخود چی 300 گرم
- رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
- آب به میزان کافی
- روغن سرخ کردن بمقدار لازم
- آبلیمو به مقدار لازم
- نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز درشت رنده شده ، نمک ، فلفل و زرد چوبه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ادویه ها به خورد گوشت بروند.
سپس آرد و تخم مرغ ها را هم به مواد گوشت مخلوط شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید . کمی آب به گوشت ها اضافه کنید تا حالت ماستی شکل پیدا کند.
مقداری روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود. سپس مقداری از مایه گوشت را بردارید و به شکل توپ های گرد فرم دهید. توپ هایی کوچکتر از فلافل.
و دو طرف کوفته ها را در روغن سرخ کنید و سعی کنید کوفته ها زیاد سرخ نشوند چون باعث سفت شدن کوفته ها میشود.
پس از سرخ کردن تمام کوفته ها ، پیاز ریز را خرد کنید و در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و پیاز ها را به همراه کمی رب گوجه فرنگی تفت دهید تا سرخ شوند.گوجه خرد شده را هم به پیاز و رب اضافه کنید و تفت دهید بعد به مواد کمی آب و مقداری آبلیمو اضافه کنید تا سس بجوشد.سپس قلقلی های سرخ شده را داخل سس بریزید تا بپزند و کم کم آبش کم شود. در نهایت سس غلیظ شده را روی کوفته قلقلی ها بریزید و به همراه ماست و سبزی در وعدهای غذایی میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته قلقلی
کوفته قلقلی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
کوفته قلقلی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com