خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,431
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
بادام زمینی که در ایران با نام بادام کوهی یا پسته شامی هم شناخته می‌شود، بومی آمریکای جنوبی و کشورهایی مانند برزیل است. بادام زمینی میوه گیاه بوته‌ای است که در داخل خاک و درآب و هوای گرم رشد می‌کند. محققان در پژوهش‌های اخیر خود به خواص این مغز گیاهی پی بردند اما پیش از آن هم ماده غذایی محبوبی در کشورهای آمریکای جنوبی، آسیای شرقی و غرب آفریقا بود.
خواص بادام زمینی
بادام زمینی، انرژی زیادی در بدن تولید می‌کند. 100 گرم بادام زمینی حدود 570 کالری انرژی تولید می‌کند و هم چنین منبع غنی مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر و ویتامین b, E است. متخصصان تغذیه بادام زمینی را به عنوان منبع خوب پروتئین گیاهی معرفی می‌کنند. تحقیقات جدید نشان داده، بادام زمینی و محصولات برگرفته از آن می‌تواند در جلوگیری از بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطان موثر باشد. دررژیم‌های غذایی که روزانه مقدار مشخصی بادام مینی پیش بینی شده، اثرات مثبت بیشتری روی سلامتی افراد دیده می‌شود.
فواید بادام زمینی
طبق توصیه متخصصان خوردن روزانه مقدار اندک و محدودی از بادام زمینی می‌تواند بسیاری از بیماری‌ها را دور کند.
بادام زمینی و طول عمر: تاثیر نوع رژیم غذایی مانند سیگار در طول عمر و زمان مرگ تایید شده است. متخصصان تغذیه می‌گویند هر چه مصرف مغزهای گیاهی مثل بادام زمینی افزایش پیدا کند، احتمال مرگ کاهش پیدا می‌کند. بر اساس پژوهش‌های انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا، کسانی که 5 بار در هفته مقدار اندکی بادام زمینی می‌خورند، 40 درصد کمتر از دیگران در معرض مرگ هستند.
بادام زمینی و بیماری‌های قلبی: تحقیقات ثابت کرده کسانی که بادام زمینی می‌خورند، کمتر در معرض بیماری‌های قلبی قرار دارند. این تاثیر بر روی زن و مرد در همه سنین یکسان است. مواد موجود در بادام زمینی یکی از موثرترین مواد در محافظت از قلب است که تا 24 درصد بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
مصارف بادام زمینی
در فرهنگ غذایی ایران، بادام زمینی تنها به صورت خشک شده در داخل آجیل مصرف می‌شود اما کره بادام زمینی، پودر بادام زمینی و روغن بادام زمینی هم از این ماده غذایی تهیه می‌شود که در مکتب آشپزی کشورهای آمریکای جنوبی مثل مکزیک، آسیای شرقی مثل ژاپن و غرب آفریقا کاربرد دارد. به تازگی شرکت‌های ایرانی کره بادام زمینی را هم به تولیداتشان اضافه کردند که در صورت مصرف محدود و اندک جایگزین خوبی برای کره حیوانی است.


خواص بادام زمینی

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: نگین نوروزی
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا