- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرغ پر شده با قارچ
سـ*ـینه یا ران مرغ 5 عدد . پیاز 2 عدد . آرد سفید 2 قاشق غذاخوری . سس مایونز 5 قاشق غذاخوری
قارچ 500 گرم . پودر آویشن 1 قاشق چایخوری . روغن مایع 2 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : استخوان های ران مرغ را با دقت خارج کنید ( دقت کنید که تنها قسمت پهن ران مرغ برای این غذا لازم است ) مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و سس مایونز ، پودر آویشن ، 1 عدد پیاز رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید سپس روی ظرف را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.
داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ها و 1 عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود ، پس از اینکه آب غذا کشیده شد 2 قاشق غذاخوری آرد ، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
ران های مرغ را به نوبت روی سطح کار قرار دهید ، داخل هر ران مرغ مقداری مایه قارچ بریزید و از اطراف گوشت مرغ را جمع کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید ( اگر مرغ ها را خوب بپیچید دیگر نیازی به خلال چوبی نیست ).
داخل سینی فر را چرب کنید ، مرغ ها را درون سینی فر بچینید و روی مرغ ها نمک و فلفل بپاشید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا برشته و طلایی شود سپس در ظرف بکشید و بهمراه پوره سیب زمینی و سالاد سرو نمایید.
#ایران کوک
ران مرغ پر شده با قارچ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com