خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Cinder

سرپرست بازنشسته فرهنگ و ادب
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
7,220
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع
انتخابات مهندسی نمی شود
امیدهای وزیر ورزش به المپیک 2020 توکیو
وزیر ورزش و جوانان می گوید برای المپیک2020 علاوه بر کشتی، وزنه برداری و تکواندو به ۴ رشته دیگر هم برای کسب مدال امیدواریم .

به گزارش "ورزش سه"، ، مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره مسائل مختلف ورزش کشور صحبت کرد. وی در پاسخ به این سوال که اگر به عقب بازگردیم آیا بازهم ِسمَت وزارت ورزش و جوانان را می پذیرید بیان کرد: « من خودم را به عنوان سرباز جمهوری اسلامی ایران می‌دانم، زمانی که آقای گودرزی استعفا داد دوباره برای این سمت مطرح شدم تصور می‌کنم که ۲ دلیل عمده داشت ابتدا این که ۲ سال سابقه دوره خدمت قائم مقام سازمان تربیت بدنی در سال‌های ۷۵ -۷۶ و در زمان حضور هاشمی طبا را داشتم و دوم آن که اطلاعات ورزشی هم در سطح خوبی بود.»

سلطانی فر در ارتباط با خاطراتش از رقابت های جام جهانی فوتبال گفت: « از سال 1970 رقابت های جام‌ جهانی فوتبال را دنبال می کنم و دقیقا بازی‌های نیمه نهایی و فینال را در ذهن دارم. در آن مسابقات تیم ملی فوتبال برزیل موفق شد در دیدار نهایی ایتالیا را ببرد و جام ژول ریمه را به خانه ببرد همچنین در خاطر دارم که ایتالیا هم در آن سال تیم خوبی بود و نتایج عالی در نیمه نهایی و فینال گرفت.»

وزیر ورزش همچنین در ادامه و در پاسخ به این سوال که آیا آقای گل جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین را هم در خاطر دارید اظهار داشت: « بله یادم است که ماریو کمپس آقای گل این رقابت‌ها شد. »

از استقلال فدراسیون ها حمایت می کنیم

مسعود سلطانی فر در ادامه در خصوص روند انتخابات فدراسیون ها و نگاه وزارت ورزش به این انتخابات گفت:« در واقع اساسنامه‌ای برای فدراسیون‌ها مصوب کردهایم که ترکیب مجامع و بررسی برنامه آن‌ها را مشخص می‌کند، رویکرد ما استقلال فدراسیون‌ها است و به هر شخصی که با رای اعضای مجمع انتخاب شود احترام می‌گذاریم، امکان دارد کسی که انتخاب می شود مورد نظر شخصی در وزارت نباشد، ولی رای مجمع از هر چیزی مهم‌تر است و ما دخالتی نمی‌کنیم و تاثیر گذاری غیر قانونی نداریم.»

همواره به رای مجامع احترام می گذاریم

او افزود: «هیچ گاه به دنبال دخالت و تاثیر گذاری نبودیم، شرکت در انتخابات روندی دارد و کسانی که صلاحیت حرفه‌ای دارند می‌توانند نامزد می‌شوند، ما سوابق آن‌ها را در وزارت ورزش و جوانان بررسی می‌کنیم سوابق امنیتی آن‌ها هم در مراجع ذی صلاح بررسی می‌شود و در صورت تائید می‌توانند این افراد در انتخابات حاضر شوند. »

سلطانی فر در پاسخ به این سوال که در انتخابات فدراسیون کشتی یکی از نامزد‌ها در فاصله ۲ روز مانده به انتخابات صلاحیتش تائید شد بیان داشت: « بر خلاف برخی نکات که گفته شد همان مراجع ذی صلاح مرتبط که برخی را رد کرده بودند در فاصله ۲ روز تا انتخابات این شخص را با مدارکی که ارائه داد تائید کردند.»

او در پاسخ به این سوال که ایا مازیار ناظمی در برخی انتخابات‌ها شرکت می‌کنند اظهار کرد: شرکت آن‌ها در انتخابات بر اساس برداشت شخصی خودشان بوده است و تشخیصی بوده که خودشان داده اند.

تا دو تا سه هفته دیگر ثبت نام انتخابات فدراسیون والیبال آغاز می شود

سلطانی فر در پاسخ به این سوال که چرا وضعیت برخی فدراسیون‌ها زودتر مشخص نمی‌شود عنوان داشت: « برخی مواقع یک رویداد مهم بین المللی در پیش داریم و بهتر است در این زمان با آرامش و حالتی تثبیت شده جلو برویم ضمن این که اختیار قانونی برای انتخاب سرپرست هم داریم.»

وزیر ورزش در ادامه صحبت هایش درباره انتخابات فدراسیون والیبال و بازگشت معاونش یعنی محمد رضا داورزنی به والیبال گفت:« کاری به زمزمه‌ها ندارم یک سری گمانه زنی‌ها است که رسانه‌ها انجام می‌دهند به هر حال داورزنی ۱۰ ،۱۲ سال در والیبال حضور داشته است و در شرایطی که منجر به موفقیت این رشته شده است تاثیر گذار بوده است، او همچنین مدیر موفقی بوده است و حالا این گمانه زنی‌ها درباره او انجام می‌شود به هر صورت تا ۲ ،۳ هفته آینده ثبت نام انتخابات فدراسیون والیبال را انجام می‌دهیم.»

همواره در چهار رشته در المپیک ها مدال کسب کرده ایم

وزیر ورزش و جوانان کشورمان درباره هدف وزارت ورزش و جوانان برای المپیک ۲۰۲۰ اظهار داشت: ما تاکنون در ۱۶ دوره المپیک شرکت کردیم و در همه این دوران توانستیم در ۳ رشته اصلی کشتی، وزنه برداری و تکواندو مدال کسب کنیم همچنین در پرتاب دیسک هم یک مدال داشتیم علاوه بر این چهار رشته که هدف گذاری کرده ایم تصور می‌کنم در کاراته هم با توجه به اضافه شدن آن به المپیک ورزشکارانمان بتوانند در ۲۰۲۰ روی سکو بروند و مدال بگیرند علاوه بر این‌ها در شمشیر بازی و جودو هم به مدال امیدواریم.

او افزود: در تیراندازی کسب سهمیه المپیک ممکن خواهد بود، ولی احتمال کسب سکو سخت است، در قایقرانی سهمیه می‌گیرم، اما با سکو فاصله داریم با این حال ورزشکارانمان مانند عادل مجللی که رکوردش با قهرمان دنیا یک ثانیه فاصله دارد رکورد‌های خوبی کسب کرده اند، در کنار این رشته‌ها والیبال را هم داریم، مصمم هستیم که نام ایران را در دنیا مطرح کنیم و موجبات شادی مردم را فراهم کنیم.

ایجاد استرس توسط رسانه ها در تقابل با امنیت ملی است

سلطانی فرد در پاسخ اینکه وی را همواره به جانبداری از یکی دو تیم پایتخت محکوم می‌کنند و در کل ارتباط با فضای مجازی گفت: «رسانه‌های ورزشی ما در جنجال‌آفرینی و التهاب آفرینی و در ایجاد استرس خیلی تند می‌روند و من واقعاً دلم برای هواداران ورزش و به‌خصوص فوتبال بسیار می‌سوزد. این در حالی است که ما مشکلات زیادی داریم و تنها عرصه‌ای که موجبات شور و شعف مردم را فراهم می‌کنند عرصه ورزش است. به‌هرحال به دلیل تحریم‌های ناعادلانه فشارهای اقتصادی روی مردم ما وارد می‌شود و رسانه در این شرایط نباید بی‌خود ایجاد استرس و التهاب کنند که فکرمی کنم این موضوع با اصول و مبانی امنیت ملی در تقابل است.»

امیدهای وزیر ورزش به المپیک 2020 توکیو

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا