خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Cinder

سرپرست بازنشسته فرهنگ و ادب
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
7,220
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع
ناراحتی مهاجم اسپانیایی دورتموند از نیمکت نشینی
پاکو آلکاسر، مهاجم اسپانیایی بروسیا دورتموند، اظهار امیدواری کرد که در فصل جدید، بازی های بیشتری برای این تیم انجام بدهد.

به گزارش "ورزش سه"، آلکاسر در تابستان گذشته به طور قرضی از بارسا به دورتموند پیوست و بازی های خوبی که انجام داد باعث شد تا باشگاه آلمانی قرارداد او را دائمی کند با این وجود، او تنها در 15 دیدار بوندس لیگا، از ابتدا برای زردها به میدان رفت.

اکنون این مهاجم اسپانیایی امیدوار است که بتواند در فصل جدید، بازی های بیشتری برای دورتموند انجام داده و جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند.

او به خبرنگاران گفت:" من دوست ندارم روی نیمکت بنشینم زیرا آدم بسیار جاه طلبی هستم. من آدم شاد و خوشحالی هستم اما وقتی روی نیمکت می نشینم، دیگر چیزی را دوست ندارم؛ آنوقت آدم پیچیده ای می شوم که دوست ندارم باشم.

ما فصل گذشته خیلی به فتح بوندس لیگا نزدیک بودیم و تقریبا می توانستیم آسان به آن برسیم. فوتبال جنبه های سرگرم کننده خودش را دارد و ما از آن استفاده نکردیم. من تلاش می کنم تا با گل هایم به تیم کمک کنم و آنگاه می توانیم یک پله در جدول بالاتر برویم."

دورتموند فصل گذشته با 9 امتیاز قهرمان نیم فصل بوندس لیگا شد اما در پایان فصل جام قهرمانی را به حریف واگذار کرد.

ناراحتی مهاجم اسپانیایی دورتموند از نیمکت نشینی

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا