خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Cinder

سرپرست بازنشسته فرهنگ و ادب
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
7,220
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع
مدافع جدید آرسنال: پدر امباپه مربی من بود
ویلیام صلیبا، مدافع جدید آرسنال می‌گوید پدر کیلیان امباپه، پدیده بزرگ فوتبال فرانسه در گذشته مربی او بوده و فوتبال را به او آموخته است.

به گزارش "ورزش سه"، ویلیام صلیبا، مدافعی که اخیراً به آرسنال ملحق شده و پیراهن توپچی‌ها را به تن کرده می‌گوید با کیلیان امباپه، پدیده بزرگ فوتبال فرانسه هم‌مدرسه‌ای بوده و زمانی که هر دو به یک مدرسه می‌رفته‌اند او را می‌شناخته و حتی پدر امباپه مربی فوتبال او بوده است.

صلیبا، مدافع فرانسوی اخیراً با قراردادی پنج ساله به ارزش 33 میلیون دلار از باشگاه فرانسوی سنت اتین راهی آرسنال شد اما او فصل آینده را به صورت قرضی در باشگاه فرانسوی توپ خواهد زد چون در قرارداد دو باشگاه ترتیبی اتخاذ شده تا سنت‌اتین بتواند یک فصل دیگر از صلیبا استفاده کند.

صلیبای 18ساله در محله‌ای در حومه شمال شرقی پاریس بزرگ شده و در آن محله با کیلیان امباپه و خانواده‌اش هم محله‌ای بوده است.

مدافع 18ساله آرسنال در مصاحبه با وبسایت باشگاه آرسنال گفت:" من کیلیان امباپه را می‌شناسم. ما بچه که بودیم هر دو به یک مدرسه ابتدایی می‌رفتیم. آن موقع پدر امباپه مربی من بود".

صلیبا در ادامه صحبت‌هایش گفت:" ما در محله حومه‌نشین سیختی زندگی می‌کردیم ولی راستش را بخواهید زندگی در آن محله به آدم کمک می‌کند. چون همیشه با رفقایتان هستید و مجبورید در همان محله در زمین‌هایی که وجود دارد فوتبال پنج‌نفره بازی کنید. آنجا همه فوتبال را دوست دارند و راستش را بخواهید یاد گرفتن فوتبال برای کسی که آنجا زندگی می‌کند کار سختی نیست. کسی که اهل آن محله است اراده‌ قوی‌ای دارد که از آنجا خارج شود".

مدافع جدید آرسنال: پدر امباپه مربی من بود

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا