خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Marziyeh

مدیر بازنشسته تالار ادبیات
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/8/18
ارسال ها
700
امتیاز واکنش
3,333
امتیاز
298
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع

با نزدیک شدن فصل بهار، بازار میوه ها هم رنگین تر شده است. توت فرنگی هم که گل سر سبد میوه هاست. پای توت فرنگی ( Pie ) از آن دسته کیک و دسرهایی است که کمتر کسی ممکن است دوست نداشته باشد مخصوصا این پای بی نظیر که اینجا طریق پخت پای توت فرنگی را توضیح می دهیم. نکته اصلی این است که در آن نصف توت فرنگی ها را می پزیم و نصف دیگر آن ها را خام اضافه می کنیم، این یعنی هم حالت ترد و مزه ی تازگی توت فرنگی های خام را دارد و هم شیرینی و نرمی توت فرنگی پخته شده را که پای توف فرنگی شما را متمایز می کند.

برای مواد داخلی و روی پای
  • پنج لیوان توت فرنگی پاک شده
  • یک لیوان شکر
  • سه قاشق غذا خوری نشاسته ی ذرت
  • یک قاشق غذا خوری آب لیمو
  • نصف قاشق غذا خوری عصاره ی وانیل
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
    • برای خمیر بیرونی :
    • یک و یک سوم لیوان آرد
    • یک چهارم قاشق غذا خوری نمک
    • یک چهارم قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
    • هشت قاشق غذا خوری کره ی خیلی سرد
    • یک قاشق غذا خوری سرکه سیب
    • دو قاشق غذا خوری آب یخ

طرز تهیه پای توت فرنگی :
۱ ) فر را با ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

۲ ) در یک کاسه ی بزرگ یا در غذا ساز، آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. وقتی مخلوط شد تکه های کره را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا گلوله ای باقی نماند. کم کم به آن سرکه و آب یخ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا خمیری شکل شود. اگر خمیر خیلی خشک است باز هم به آن آب اضافه کنید. خمیر را گلوله کنید و دورش را با پلاستیک ببندید و حد اقل یک ساعت بگذارید تا بماند.

۳ ) خمیر را از پلاستیک خارج کنید و آن را به صورت گرد کف ظرف پای پهن کنید. لبه هایش را مجعد کنید و روی کف و کنار هایش را با یک قاشق خط بیندازید. سپس برای حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید.

۴ ) خمیر را با فویل یا کاغذ پوستی بپوشانید. درون آن را با دانه های خشک شده یا وزنه ی پای ( گلوله های سرامیکی کوچک مخصوص پخت پای و تارت که از جمع شدن و بر آمده شدن کف آن جلو گیری می کند.) پرکنید. ۱۰ دقیقه بپزیدش. سپس وزنه ها و فویل را جدا کنید و ۱۰ دقیقه ی دیگر هم آن را بپزید تا طلایی شود. آن را خارج کنید و بگذارید کاملا سرد شود.

۵ ) یک لیوان از توت فرنگی ها را با چنگال له کنید و نصف لیوان آب به آن اضافه کنید.

۶ ) در یک ماهیتابه ی کوچک، شکر و نشاسته ی ذرت و مخلوط توت فرنگی و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بپزید و دائما هم بزنید تا جایی که مخلوط کمی سفت شود و کاملا بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و با عصاره ی وانیل و نمک مخلوط کنید و بگذارید سرد شود.



۷ ) بقیه ی توت فرنگی ها را هم با این مخلوط هم بزنید و همه را درون خمیر بگذارید. پای را حداقل برای یک ساعت در یخچال یا دمای اتاق رها کنید تا مواد کاملا به خورد خمیر برود.



۸ ) می توانید پای توت فرنگی را با خامه ی ملایم یا بستنی وانیلی سرو کنید. نوش جان!


طرز تهیه پای توت فرنگی

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: Kimia_Rh
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا