خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Marziyeh

مدیر بازنشسته تالار ادبیات
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/8/18
ارسال ها
720
امتیاز واکنش
3,334
امتیاز
298
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع

پای سیب تک نفره، کیک خوشمزه و کم شیرینی است که به عنوان عصرانه، میان وعده یا دسر میتوان سرو کرد. “پای” نوعی کیک شبیه پیراشکی است که خمیر و مواد داخل آن شیرین می باشد. در اینجا دستور پخت پای سیب تک نفره را آموزش می دهیم. این پای سیب از سه لایه درست می شود، لایه زیرین و بالایی را از خمیر کیک میریزیم و لایه میانی آن را با پوره سیب پر می کنیم.

تعداد : ۱۲ تا ۱۶ عدد کیک – زمان آماده سازی : ۳۰-۲۵ دقیقه – زمان پخت : ۳۵ – ۳۰ دقیقه – سطح دشواری : متوسط

مواد لازم برای لایه میانی :
  • سیب شیرین و درشت : ۴ عدد
  • شکر : دو قاشق غذا خوری
  • کشمش : ۲۰ گرم
  • گردو : ۵۰ گرم
  • کره گیاهی : ۲۰ گرم
  • دارچین : نصف قاشق چای خوری
  • بیسکویت ساقه طلایی : یک بسته
  • گلاب : نصف قاشق غذاخوری
  • آب : دو قاشق غذا خوری

مواد لازم برای خمیر کیک :
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • شکر : ۱۴۰ گرم
  • کره : ۱۰۰ گرم
  • شیر : ۵۰ گرم
  • وانیل : نصف قاشق چای خوری
  • نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد قنادی : ۲۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه لایه میانی – پوره سیب :
  • ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه روشن کنید تا گرم شود.
  • سیب ها را تمیز شسته و پوستش را بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید. بیسکویت ها را در غذا ساز بریزید تا خرد شود ( اگر هم غذا ساز ندارید میتوانید آن را در کیسه فریزر بریزید و با گوشت کوب یا پشت قاشق فشار دهید تا خرد و پودر شود ) گردوها را با دست ریز خرد کنید و با کشمش ها کنار بگذارید.
  • سیب رنده شده را همراه با دو قاشق غذا خوری آب و نصف قاشق غذاخوری گلاب و دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و در یک قابلمه تفلون بریزید. مخلوط را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا سیب آب انداخته و پخته شود. هنگامی که آب سیب تمام شد، کره را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. اجاق را خاموش کنید و گردو خرد شده، دارچین و پودر بیسکویت و کشمش را اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید، سپس سر قابلمه را ببندید و کنار بگذارید تا خمیر کیک را آماده میکنید.

طرز تهیه خمیر پای :
  • ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کرده، سه بار الک کنید تا کاملا دانه های آرد از هم جدا شوند.
  • تخم مرغ و وانیل را در یک کاسه بزرگ با همزن به مدت ۲ دقیقه هم بزنید سپس کم کم شکر را اضافه کنید. پنج دقیقه همزدن را ادامه دهید تا سبک و کشدار شود. ( در حین اضافه کردن شکر، مدام آن را باید هم بزنید. )
  • در یک ظرف کره را اول با چنگال له کنید سپس با همزن هم بزنید تا یکدست شود. شیر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر همزدن را ادامه دهید. آرد الک شده را آرام آرام اضافه کنید. با یک دست آرد را اضافه کنید و با یک دست با همزن هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود. حالا مخلوط تخم مرغ و وانیل را که در مرحله ۲ درست کرده بودیم اضافه می کنیم و به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا همه کاملا با هم مخلوط شوند.
  • قالب های کپسول کاغذی را به تعداد روی سینی قرار دهید، دو قاشق از خمیر کیک را داخل آن بریزید سپس یک قاشق غذاخوری پوره روی آن بریزید و دوباره با ۲ قاشق پر غذا خوری از خمیر کیک روی پوره سیب را بپوشانید. برای همه قالب ها این کار را تکرار کنیدو داخل فر که از قبل گرم کرده اید، به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا پف کند و کامل بپزد.

  • نکته :
    • به جای قالب کپسول کاغذی میتوانید از قالب های کوچک کاپ کیک استفاده کنید و کاغذ روغنی را داخل آن بگذارید سپس مواد را بریزید.
    • به جای شیر میتوانید از آب سیب هم استفاده کنید.
    • برای تهیه لایه میانی اگر گلاب دوست نداشتیتد میتوانید آن را حذف کنید.

پای سیب تک نفره را با خاک قند تزیین کنید. این کیک خوشمزه را برای مهمانی عصر با چای یا قهوه میتوان سرو کرد. همچنین این شیرینی خوشمزه می تواند خوراکی مناسبی برای بچه مدرسه ای ها باشد.



پای سیب تک نفره آماده است نوش جان!


طرز تهیه پای سیب

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: Agrin

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,530
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
پای سیب فوری

  • مواد لازم برای پای سیب فوری
    • سیب 1 عدد
    • شکر 1 قاشق غذاخوری
    • دارچین 1 قاشق چایخوری
    • کره 15 گرم
    • نان توست 4 عدد
    • پودر قند دلخواه

پای سیب از محبوب ترین دسر های فرنگی است. اگر این دسر را امتحان کرده باشید حتما متوجه شده اید که طعم و عطر فوق العاده اش را مدیون ترکیب سیب با دارچین است. خب اگر فرصتش را داشته باشید یا خمیر پای آماده در دسترس شما باشد تهیه پای سیب هم کار خیلی سختی نیست و قطعا ارزش آن را دارد که کمی وقت بگذارید و تهیه اش کنید. اما اگر هـ*ـوس پای سیب به سرتان زده اما وقت کافی ندارید یا این که فر ندارید میتوانید ساندویچ پای سیب فوری را امتحان کنید. علاوه بر این این ساندویچ برای مدرسه بچه ها هم عالی است.
برای پای سیب فوری سعی کنید از سیب کمی ترش استفاده کنید که طعم بهتری به آن میدهد. اما برخلاف پای سیب معمولی بهتر است در این نوع از آن سیب زیاد سفت نباشد چون در ساندویچ ساز سیب فرصت پخته شدن پیدا نمیکند. در صورتی که میخواهید بدون ساندویچ ساز پای سیب فوری را تهیه کنید میتوانید آن را به صورت رول سرخ کنید. جزئیات بیشتر را در ادامه در بخش نکته های طرز تهیه پای سیب فوری بخوانید.

طرز تهیه پای سیب فوری

مرحله اول:

سیب را بشویید. پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سی خرد شده را در کاسه کوچکی بریزید.





مرحله دوم:

به ازای یک عدد سیب یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید. البته میتوانید به سلیقه خود شکر را بیشتر کنید یا اگر سیب شما شیرین است آن را حذف کنید.


مرحله سوم:


اگر کره را از قبل بیرون گذاشته اید و نرم شده است میتوانید مستقیما آن را به مخلوط سیب، شکر و دارچین اضافه کنید. اما در صورتی که کره سفت است میتوانید برای سرعت عمل بیشتر آن را رنده و به مواد اضافه کنید.




مرحله چهارم:


حال همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. تکه های ریز کره فورا بین مخلوط آب میشود. حال دو عدد نان توست را داخل ساندویچ ساز قرار دهید. نیمی از مخلوط سیب را روی یکی از نانها و بقیه را روی دیگری بریزید و پخش کنید (کمی از لبه نان فاصله دهید).





دو نان دیگر را روی آنها قرار دهید. ساندویچ ساز را ببندید و بگذارید نان برشته شود. روی پای سیب فوری میتوانید کمی پودر قند بپاشید یا عسل بریزید و آن را همراه چای نوش جان کنید.




نکته ها:


– بسته به نوع ساندویچ ساز شما ممکن است لازم باشد از قبل آن را گرم کنید.

– روش دیگر تهیه پای سیب فوری این است که نان را با وردنه، شیشه یا لیوان نازک کنید. مخلوط سیب را وسط آن بریزید و سپس نان رول کنید. رول سیب را در مقدار کمی روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شود. در این روش میتوانید مثل فرنچ تست نان را بعد از رول شدن در مخلوط تخم مرغ و دارچین و کمی شکر بـ*ـغلتانید.
#ایران کوک


طرز تهیه پای سیب

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا