- عضویت
- 12/8/18
- ارسال ها
- 2,007
- امتیاز واکنش
- 7,220
- امتیاز
- 308
- زمان حضور
- 0
نویسنده این موضوع
دبی شهری مدرن و پیشرفته که میزبان ملیت های زیادی از سراسر دنیاست و هر ساله تعداد زیادی توریست از کشور های متفاوت از اون بازدید می کنند و همین موضوع باعث شده تا به مرور زمان فرهنگ این شهر تحت تاثیر مهاجرانی که در اونجا زندگی می کنند قرار بگیره. اما باید بدونید از اونجایی که دبی یک شهر مسلمان به شمار میاد، قسمت عظیمی از فرهنگ مردم اون تحت تاثیر دین اسلام و عقاید دنیای عرب قرار گرفته. تاثیر دین اسلام در نوع معماری، موزیک و حتی طریقه زندگی مردم هم به طور محسوسی تاثیر گذاشته.
طبق تحقیقات گِردگَرد، این مردم سال ها پیش که هنوز دبی به این شکل وجود نداشت توی بیابان ها زندگی می کردند. شغل بیشتر اون ها از گذشته های دور ماهیگیری و پیدا کردن مروارید بود. تجارت مروارید یکی از مهم ترین شغل های مردم این شهر محسوب میشد که بعد از جنگ جهانی اول از بین رفت.
امروزه درصد زیادی از افرادی که تو شهر پیشرفته و مدرن دبی زندگی می کنند، ایرانی، هندی و پاکستانی هستند. اقتصاد این کشور یکی از سریع ترین نمونه های رشد سریع تو دنیا محسوب میشه و در طول ۳۰ سال اخیر اونقدر تغییر کرده که میشه از اون به عنوان یک اسطوره پیشرفت تو کل دنیا یاد کرد. پس با گِردگَرد همراه باشید تا با فرهنگ مردم دبی بیشتر آنا بشید.
نوع پوشش در دبی
پوشش خانم ها توی دبی دو دسته میشه که یکی مختص خود مردم اونجا و یکی هم برای مهاجران و توریست هاییه که به این شهر اومدند. در واقع از نظر پوشش این شهر آزادی های زیادی برای توریست ها داره و تنها موضوعی که مهمه اینه که افرادی که به این شهر میرن باید از پوشیدن لباس های خیلی چسبان یا خیلی باز توی خیابان پرهیز کنند و موقعی که وارد مسجد میشن از شال یا روسری استفاده برای پوشاندن موهاشون استفاده کنن. برای بازدید از خیلی از مکان ها هم باید لباس ها حتما تا پایین زانو ها باشه. بیشتر مردم امارات لباس های سنتی و با حجاب استفاده می کنند. مرد ها معمولا لباس های سفید و بلند و سربند های سفید استفاده می کنند که به این لباس ها کندوره یا دشداشه گفته میشه.
زن ها هم از چادر های عربی مخصوص مشکی رنگ با روبند هایی که صورت و موهاشون رو پوشونده استفاده می کنند و خیلی از دختران و خانم های جوان هم توی دبی لباس های به روز و مدرن می پوشند.
آداب و رسوم مردم در دبی
دین و مذهب توی دبی به شیوه زندگی مردم تبدیل شده و روی همه جنبه های مختلف زندگی این مردم تاثیر گذاشته. اما موضوعی که در مورد مهاجران و توریست ها وجود داره اینه که اون ها در مورد اجرای مراسم مذهبی و نوع برخوردشون تقریبا آزاد هستند و محدودیت های زیادی ندارند. در مورد رفتار ها و آداب و رسوم این مردم باید چند نکته رو بدونید و پیشنهاد گردگرد به شما اینه که قبل از اینکه تو موقعیت های خاصی قرار بگیرید در این مورد اطلاعات مفیدی بدست بیارید.باید بدونید که مهمان نوازی و خوش رویی یکی از خصلت های خوب عرب هاست و توی دبی هم معمولا مردم با توریست ها رفتار های دوستانه و گرمی دارند.
برای ورود به خانه ها و مهمانی ها باید قبل از ورود حتما کفش هاتون رو پاک کنید. معمولا مهمانی های دبی اصولا برای زن و مرد جداست و به قسمت های جداگانه ای تقسیم میشه. وقتی توی جمعی فرد مسنی وارد میشه، مهمون جدید میاد یا گروهی از افراد وارد جایی میشن، همه به احترام اون ها بلند میشن. موقع ورود خانم ها به هر مکانی هم معمولا مرد ها بلند میشن. معمولا وقتی غذا یا نوشیدنی توی دبی بهتون تعارف میشه باید با دست راست قبول کنید و با دست راست بخورید. هیچوقت جایی که افراد دیگه ای هم نشستند پاهاتون رو دراز نکنید. توی این شهر سعی کنید هیچ وقت با انگشت اشاره چیزی رو نشون ندید و برای نشون دادن از کل دستتون استفاده کنید.
مثل همه کشور های مسلمان دبی هم توی ماه رمضان قوانین خاصی داره. این ماه برای عرب ها یکی از مقدس ترین و مهم ترین ماه ها به حساب میاد و غذا خوردن توی سطح شهر و جاهای عمومی توی ماه رمضان ممنوعه. توی این ماه معمولا فروش نوشیدنی های معتاد، اجرای موسیقی و کلوپ ها شبانه هم تعطیله.
زبان اصلی مردم دبی عربیه اما از اونجایی که افراد مختلفی از کشور ها و نژاد های مختلف به این شهر مهاجرت کردند شاید ارتباط برقرار کردن با مردم چندان کار سخنی نباشه. زبان انگلیسی هم یکی از رایج ترین زبان هاییه که می تونید برای ارتیاط برقرار کردن با مردم دبی استفاده کنید و تابلو ها و نوشته های مختلفی که تو سطح شهر وجود داره معمولا به دو زبان عربی و انگلیسی نوشته میشه که این موضوع باعث میشه تا توریست ها توی شهر به مشکل برنخورن.
فرهنگ دبی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com