- عضویت
- 5/7/19
- ارسال ها
- 528
- امتیاز واکنش
- 2,465
- امتیاز
- 198
- سن
- 25
- زمان حضور
- 2 ساعت 48 دقیقه
نویسنده این موضوع
درست هشت سال پیش بود که شرکت شیائومی به عنوان استارتآپی ارزشمند به جمع سازندگان گوشیهای هوشمند پیوست و در اندک زمانی با تکیه بر گوشیهای ارزشمندی که با قیمتی بسیار کمتر از حد انتظار به بازار عرضه شده بودند توانست در مقطعی، عنوان بزرگترین سازنده اسمارتفون در کشور چین را به خود اختصاص دهد. این عنوان با اینکه در سالهای بعد کمتر تکرار شد اما حضور پر رنگ شیائومی در سطح جهانی و در برخی بازارهای کلیدی و مهم به تقویت هرچه بیشتر این برند انجامید تا جاییکه طبق گزارش IDC از بازار اسمارتفون هند در سهماهه نخست سال 2019، شیائومی بالاتر از سامسونگ در جایگاه نخست بازار هند قرار گرفت و در سطح جهانی نیز طبق گزارش IDC از بازار اسمارتفون در سهماهه نخست 2019، شیائومی جایگاه چهارم را پس از سامسونگ، هواوی و اپل به خود اختصاص داده است.
موفقیت شیائومی در بازار موبایل شاید بیش از همه چیز در استراتژی سود کمتر و فروش بیشتر این برند نهفته باشد، سیاستی که در سالهای معدود حیات این کمپانی در ردههای کاربری مختلف ادامه داشته و نهتنها گوشیهای رده پایین و میانی، بلکه پرچمداران را نیز شامل شده است. در نقطه مقابل، برندهایی همچون هواوی جای دارند که با وجود آغاز کار خود بر پایه سیاستی مشابه در عرضه گوشیهای ارزشمند با قیمت مناسب، از یکی دو سال پیش با جداسازی ردههای کاربری، افزایش قیمت چشمگیری را در گوشیهای پرچمدار خود اعمال نمودند. سری Mi در محصولات شیائومی به رده پرچمدار این برند تعلق دارد که در کنار سری Mix بالاترین امکانات ممکن را در اختیار کاربران قرار میدهند. از این خانواده تا به امروز هشت مدل اصلی به بازار ارائه شده که تقریبا همگی در سطح دیگر پرچمداران همرده خود قرار دارند.
Xiaomi Mi Mix 3 5G
مسیر تحول در اسمارتفونهای سری Mi از اواخر سال 2013 و معرفی Mi 3 آغاز شد جاییکه صفحهنمایش فول اچدی، پردازنده سری 8 کوالکام، حافظه داخلی بالا و باتری حجیم، آن را در برخی موارد حتی در جایگاه برتری نسبت به پرچمدار آن زمان سامسونگ یعنی Galaxy S4 قرار میداد. این رویه در سالهای بعد در Mi 5 ،Mi 4 و Mi 6 نیز ادامه یافت جاییکه با تکیه بر صفحهنمایشهای با کیفیت، جدیدترین پردازندههای سری 8 کوالکام و گزینههای متعدد ارتباطی از یک سو و قیمت رقابتی از سوی دیگر، جایگاه مستحکمی برای این سری در بین کاربران ایجاد شد.
Xioami Mi 6
از این خانواده در سال گذشته، Mi 8 و چهار زیر مجموعه دیگر شامل Mi 8 Pro ،Mi 8 SE ،Mi 8 Lite و Mi 8 Explorer معرفی شد که در بالاترین مشخصات نیز از قیمتی بسیار کمتر از رقبا برخوردار بودند.
Xiaomi Mi 8 SE
Mi 9 جدیدترین عضو این خانواده که در اوائل سال جاری میلادی به بازار ارائه شد جدا از تغییرات ظاهری، برای اولین بار از دوربینهای سهگانه در بخش پشتی بهره برده و با تکیه بر صفحهنمایش OLED، سنسور اثر انگشت درون صفحهنمایش، پردازنده Snapdragon 855 و شارژ بی سیم سریع، در کنار برترین پرچمداران سال جدید قرار گرفت. امسال نیز علاوه بر Mi 9 اصلی مدلهای دیگری مثل Mi 9 SE و Mi 9T نیز از این خانواده ارائه شدند که در سطح میانی رو به بالا با قیمتهای رقابتی جای میگیرند. Mi 9 SE که میتوان آن را جایگزینی برای Mi 8 SE سال گذشته تلقی کرد همچنان ارائهدهنده مشخصاتی برتر در یک بدنه کوچک با قیمتی نسبتا مناسب است و میتوان آن را رقیب سرسختی برای بسیاری از گوشیهای فعلی رده میانی دانست.
Mi 9 Explorer در مرکز، Mi 9 در سمت چپ و Mi 9 SE در سمت راست
Xiaomi Mi 9 SE با نام مدل M1903F2G موضوع بررسی این نوبت است. Mi 9 SE از طریق فروشگاه آمیتیس برای بررسی در اختیار ما قرار گرفت.
درون این جعبه به شارژر، کابل USB، تبدیل USB-C به جک هدست، یک قاب انعطافپذیر، آچار دسترسی به سیمکارت و نوشتههای راهنما بر میخوریم و در این میان خبری از هدست نیست.
شارژر پیشفرض همراه دستگاه از توان 18 واتی (9 ولت و 2 آمپر یا 12 ولت و 1.5 آمپر) برخوردار است و از شارژرهای سریع مبتنی بر استاندارد PD یا پاور دلیوری نیز در این مدل پشتیبانی میشود.
بررسی تخصصی گوشی موبایل شیائومی Mi 9 SE
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: