- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
شما به راحتی و با دستور پخت بسیار آسان میتوانید یک “باقلا پلو” خوشمزه با گوشت بوقلمون را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم باقلا پلو با گوشت بوقلمون :
طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون :
ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.
سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.بعد از اینکه روغن داغ شد،پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را هم داخل پیاز تفت داده شده بریزید و کمی سرخ کنید. در حین تفت دادن گوشت ، نمک ، زردچوبه و ادویه مخصوص بوقلمون را هم اضافه کنید و تفت دهید.
سپس یک لیوان آب به آنها اضافه کنید تا به مدت 30 دقیقه گوشت پخته شود.وقتی گوشت پخته شد و آب آن کاملا تبخیر شد ، برنج خیس داده شده را بجوشانید و آبکش کنید.
ته قابلمه ای را که میخواهید برنج را داخل آن دم دهید ، مقداری روغن بریزید و کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتان را بچینید و یکی دو کفگیر برنج را داخل قابلمه بریزید.
روی برنج ، مقداری از باقالی و شوید خرد شده را بریزید.این لایه ها را تا تمام شدن تمام مواد ادامه دهید. بعد برنج را روی حرارت قرار دهید تا برنج دم بکشد.
گوشت بوقلمون پخته شده را هم میتوانید لای برنج قرار دهید و هم میتوانید هنگام سرو روی برنج قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد باقلا پلو
باقلا پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
باقلا پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم باقلا پلو با گوشت بوقلمون :
- گوشت بوقلمون تکه شده سـ*ـینه یا ران :400 گرم
- برنج آبکش شده :4 پیمانه
- باقالی پخته شده :به میزان لازم
- شوید خرد شده :به میزان لازم
- پیاز نگین شده :2 عدد متوسط
- زعفران :1 قاشق غذا خوری
- نمک ،زرچوبه :به اندازه کافی
- ادویه مخصوص بوقلمون : به میزان لازم
طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون :
ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.
سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.بعد از اینکه روغن داغ شد،پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را هم داخل پیاز تفت داده شده بریزید و کمی سرخ کنید. در حین تفت دادن گوشت ، نمک ، زردچوبه و ادویه مخصوص بوقلمون را هم اضافه کنید و تفت دهید.
سپس یک لیوان آب به آنها اضافه کنید تا به مدت 30 دقیقه گوشت پخته شود.وقتی گوشت پخته شد و آب آن کاملا تبخیر شد ، برنج خیس داده شده را بجوشانید و آبکش کنید.
ته قابلمه ای را که میخواهید برنج را داخل آن دم دهید ، مقداری روغن بریزید و کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتان را بچینید و یکی دو کفگیر برنج را داخل قابلمه بریزید.
روی برنج ، مقداری از باقالی و شوید خرد شده را بریزید.این لایه ها را تا تمام شدن تمام مواد ادامه دهید. بعد برنج را روی حرارت قرار دهید تا برنج دم بکشد.
گوشت بوقلمون پخته شده را هم میتوانید لای برنج قرار دهید و هم میتوانید هنگام سرو روی برنج قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد باقلا پلو
باقلا پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
باقلا پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
باقلا پلو
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com