خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای خورش لوبیای ارومیه:
  • گوشت خورشتی:300 گرم
  • لوبیا چیتی:2 و نیم پیمانه
  • بادمجان:2 عدد
  • سیب زمینی:1 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی:2 عدد
  • رب گوجه فرنگی:1 قاشق سوپخوری
  • پیاز:1 عدد
  • غوره:2 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و زعفران:به میزان لازم

طرز تهیه خورش لوبیای ارومیه:
ابتدا لوبیا را از چند ساعت قبل خیس دهید و طی آن چند بار آبش را عوض کنید تا نفخش از بین برود و زودتر بپزد.

بعد آن را با کمی نمک و در مقداری آب

ابتدا لوبیا را از چند ساعت قبل خیس دهید و طی آن چند بار آبش را عوض کنید تا نفخش از بین برود و زودتر بپزد.

بعد آن را با کمی نمک و در مقداری آب بپزید.

بادمجان ها را هم بشویید و پوست بکنید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

بعد روی آنها نمک بپاشید و داخل سبد قرار دهید تا یک ساعتی در نمک بمانند.

سپس آن را با آب سرد آبکش کنید تا نمک اضافه آن گرفته شود.

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا پیاز نرم شود.

بعد گوشت خرد شده را داخل پیاز تفت دهید.در حین تفت گوشت ، زرد چوبه و فلفل را به همراه ادویه خورشتی روی گوشت بریزید و تفت دهید.

وقتی همه مواد خوب تفت داده شدند و رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب داخل آن بریزید تا گوشت خوب پخته شود.

در این فاصله سیب زمینی ها را هم سرخ کنید و بادمجان ها را پس از تلخه گیری سرخ کنید.

رب را هم در مقداری روغن تفت دهید تا رنگ بگیرد.

گوجه فرنگی ها را هم به دو نیم برش بزنید و تفت دهید .در نیم ساعت آخر پخت خورش، لوبیای پخته شده را به همراه رب ، بادمجان ها ، غوره و مقداری نمک و زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

خورشت آماده شده را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر سرو کنید و با گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید و در کنار برنج میل کنید.

- برای زیبا تر کردن تزیین خورشت میتوانید سیب زمینی ها را بجای خلالی کردن به شکل ها و طرح های متفاوتی برش بزنید.

بادمجان ها را هم بشویید و پوست بکنید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

بعد روی آنها نمک بپاشید و داخل سبد قرار دهید تا یک ساعتی در نمک بمانند.

سپس آن را با آب سرد آبکش کنید تا نمک اضافه آن گرفته شود.

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.



سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا پیاز نرم شود.

بعد گوشت خرد شده را داخل پیاز تفت دهید.

در حین تفت گوشت ، زرد چوبه و فلفل را به همراه ادویه خورشتی روی گوشت بریزید و تفت دهید.

وقتی همه مواد خوب تفت داده شدند و رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب داخل آن بریزید تا گوشت خوب پخته شود.

در این فاصله سیب زمینی ها را هم سرخ کنید و بادمجان ها را پس از تلخه گیری سرخ کنید.

رب را هم در مقداری روغن تفت دهید تا رنگ بگیرد.

گوجه فرنگی ها را هم به دو نیم برش بزنید و تفت دهید .

در نیم ساعت آخر پخت خورش، لوبیای پخته شده را به همراه رب ، بادمجان ها ، غوره و مقداری نمک و زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

خورشت آماده شده را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر سرو کنید و با گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید و در کنار برنج میل کنید.

- برای زیبا تر کردن تزیین خورشت میتوانید سیب زمینی ها را بجای خلالی کردن به شکل ها و طرح های متفاوتی برش بزنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش لوبیای ارومیه
خورش لوبیای ارومیه جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
خورش لوبیای ارومیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


خورشت لوبیای ارومیه

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا