- عضویت
- 7/9/18
- ارسال ها
- 102
- امتیاز واکنش
- 128
- امتیاز
- 113
- سن
- 34
- زمان حضور
- 0
نویسنده این موضوع
طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی
دستور پخت کوکو قارچ خوشمزه با سیب زمینی خام و فلفل دلمه ای
کوکوی قارچ و سیب زمینی از جمله کوکوهای خوشمزه ای است که بخاطر داشتن قارچ حاوی پروتئین فراوان می باشد. اگر شما هم مثل من دوست دارید طعم و مزه انواع غذاهای جدید را امتحان کنید حتما برای یکبار هم که شده طعم و مزه کوکوی قارچ و سیب زمینی را طبق این دستور گفته شده امتحان کنید.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کوکوی قارچ و سیب زمینی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی ساده بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این کوکوی خوشمزه و لذیذ را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
مواد لازم کوکوی قارچ و سیب زمینی 5 نفر
سیب زمینی 3 عدد
قارچ 200 گرم
سیر 2 حبه
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
آرد سوخاری 2 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه و پخت کوکوی قارچ و سیب زمینی
1. برای شروع پخت، ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه حاوی آب جوش می ریزیم تا آبپز شوند. بعد از اینکه سیب زمینی ها کامل پخته شد، پوستشان را می گیریم و رنده می کنیم. سپس جعفری، پیاز، قارچ و فلفل دلمه ای ها را جداگانه به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گزاریم.
2. حالا در یک تابه یک قاشق روغن زیتون می ریزیم و سیرهای له شده را تفت می دهیم و بعد از تفت دادن سیر، قارچ خرد شده را به آن اضافه می کنیم و به مدت پنج دقیقه تفت می دهیم.
3. سیب زمینی رنده شده را در یک ظرف می ریزیم و نمک، فلفل، پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را هم به سیب زمینی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
4. سپس آرد، سیر و قارچ تفت داده شده و تخم مرغ را هم به مواد کوکو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا همه مواد یکدست شود.
5. در ادامه تابه را روی حرارات می گذاریم و مقداری روغن می ریزیم تا داغ شود. بعد از داغ شدن، با قاشق ازمواد کوکو برمی داریم و داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا کوکو ها کامل مغز پخت شوند.
6. بعد از اینکه یک طرف کوکوها سرخ شد، آنها را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. به این ترتیب همه مواد کوکو را سرخ می کنیم و بعد از تمام شدن کوکو ها را در ظرف می کشیم و با گوجه فرنگی و خیار شور تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکوی قارچ و سیب زمینی خوشمزه لـ*ـذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد کوکو قارچ و سیب زمینی
روغن را حتما داغ کنید، سپس مواد را بریزید. همچنین بهتر است مواد را به صورت ریز خرد شود.
تخم مرغ کوکو قارچ و سیب زمینی
تخم مرغ ها را با احتیاط اضافه کنید، چون سایز تخم مرغ ها فرق می کند. اول دو تا را اضافه کنید. اگر کم بود، تخم مرغ بعدی هم اضافه کنید .
دستور پخت کوکو قارچ خوشمزه با سیب زمینی خام و فلفل دلمه ای
کوکوی قارچ و سیب زمینی از جمله کوکوهای خوشمزه ای است که بخاطر داشتن قارچ حاوی پروتئین فراوان می باشد. اگر شما هم مثل من دوست دارید طعم و مزه انواع غذاهای جدید را امتحان کنید حتما برای یکبار هم که شده طعم و مزه کوکوی قارچ و سیب زمینی را طبق این دستور گفته شده امتحان کنید.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کوکوی قارچ و سیب زمینی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی ساده بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این کوکوی خوشمزه و لذیذ را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
مواد لازم کوکوی قارچ و سیب زمینی 5 نفر
سیب زمینی 3 عدد
قارچ 200 گرم
سیر 2 حبه
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
آرد سوخاری 2 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه و پخت کوکوی قارچ و سیب زمینی
1. برای شروع پخت، ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه حاوی آب جوش می ریزیم تا آبپز شوند. بعد از اینکه سیب زمینی ها کامل پخته شد، پوستشان را می گیریم و رنده می کنیم. سپس جعفری، پیاز، قارچ و فلفل دلمه ای ها را جداگانه به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گزاریم.
2. حالا در یک تابه یک قاشق روغن زیتون می ریزیم و سیرهای له شده را تفت می دهیم و بعد از تفت دادن سیر، قارچ خرد شده را به آن اضافه می کنیم و به مدت پنج دقیقه تفت می دهیم.
3. سیب زمینی رنده شده را در یک ظرف می ریزیم و نمک، فلفل، پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را هم به سیب زمینی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
4. سپس آرد، سیر و قارچ تفت داده شده و تخم مرغ را هم به مواد کوکو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا همه مواد یکدست شود.
5. در ادامه تابه را روی حرارات می گذاریم و مقداری روغن می ریزیم تا داغ شود. بعد از داغ شدن، با قاشق ازمواد کوکو برمی داریم و داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا کوکو ها کامل مغز پخت شوند.
6. بعد از اینکه یک طرف کوکوها سرخ شد، آنها را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. به این ترتیب همه مواد کوکو را سرخ می کنیم و بعد از تمام شدن کوکو ها را در ظرف می کشیم و با گوجه فرنگی و خیار شور تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکوی قارچ و سیب زمینی خوشمزه لـ*ـذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد کوکو قارچ و سیب زمینی
روغن را حتما داغ کنید، سپس مواد را بریزید. همچنین بهتر است مواد را به صورت ریز خرد شود.
تخم مرغ کوکو قارچ و سیب زمینی
تخم مرغ ها را با احتیاط اضافه کنید، چون سایز تخم مرغ ها فرق می کند. اول دو تا را اضافه کنید. اگر کم بود، تخم مرغ بعدی هم اضافه کنید .
طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com