نویسنده این موضوع
تارت توت فرنگی
توت فرنگی از میوههای خوش طعم بهاری است که دارای ظاهری زیبا، طعم خوشمزه و خواص بسیاری دارد. از توت فرنگی با عنوان ملکه میوهها در آسیا یاد میشود. توت فرنگی میوهای است غنی از مواد مغذی، ویتامینها و فواید درمانی. معروفترین خواص توت فرنگی عبارت اند از کاهش التهاب در بدن، کنترل فشار خون، کمک به تعادل قند خون و کمک به بهبود افسردگی. از توت فرنگی برای تهیه دسر و مربا زیاد استفاده میشود و ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه تارت توت فرنگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
۱- شکر، نمک و آرد را با استفاده از یک همزن مخلوط کنید.
۲- کره را بیفزایید و به مخلوط کردن ادامه دهید.
۳- خمیر تهیه شده را در یک فویل قرار دهید و آن را برای دو ساعت در یخچال بگذارید.
۴- بعد از این که خمیر به اندازه کافی سرد شد، آن را از هم باز کنید.
۵- خمیرهای اضافی را برای پوشش روی تارت جدا کنید.
۶- با استفاده از یک چنگال خمیر ته تارت را حفره حفره کنید و آن را برای ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
۷- بعد از طی این مدت، پوسته تارت را برای بیست تا بیست و پنج دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا رتگ آن به طلایی یا قهوهای روشن تغییر یابد.
۸- حالا زمان درست کردن خامه فرا رسیده است. زردههای تخم مرغ و شکر را با یک دیگر ترکیب نمایید.
۹- آرد و آرد ذرت را الک کنید و آنقدر با هم مخلوط کنید که کالا یکدست شوند.
۱۰- مقداری شکلات شیری ذوب شده را بروی خمیر پارت بریزید.
۱۱- صبر کنید تا سرد شود. توت فرنگیها را روی آن بریزید.
۱۲- تارت را با خامهای که آماده کردید پر کنید.
۱۳- در پایان دوباره روی آن توت فرنگی قرار دهید.
توت فرنگی از میوههای خوش طعم بهاری است که دارای ظاهری زیبا، طعم خوشمزه و خواص بسیاری دارد. از توت فرنگی با عنوان ملکه میوهها در آسیا یاد میشود. توت فرنگی میوهای است غنی از مواد مغذی، ویتامینها و فواید درمانی. معروفترین خواص توت فرنگی عبارت اند از کاهش التهاب در بدن، کنترل فشار خون، کمک به تعادل قند خون و کمک به بهبود افسردگی. از توت فرنگی برای تهیه دسر و مربا زیاد استفاده میشود و ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه تارت توت فرنگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- آرد: ۲ فنجان
- شکر: دو سوم فنجان
- تخم مرغ هم زده شده: دو سوم فنجان
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- کره (بدون نمک): یک فنجان
- زرده تخم مرغ: بزرگ ۴ عدد
- شکر: یک سوم فنجان
- آرد ذرت: ۱ قاشق چای خوری
- آرد: ۲ قاشق چای خوری
- شیر: یک و نیم فنجان شیر
- وانیل: ۲ قاشق چای خوری
۱- شکر، نمک و آرد را با استفاده از یک همزن مخلوط کنید.
۲- کره را بیفزایید و به مخلوط کردن ادامه دهید.
۳- خمیر تهیه شده را در یک فویل قرار دهید و آن را برای دو ساعت در یخچال بگذارید.
۴- بعد از این که خمیر به اندازه کافی سرد شد، آن را از هم باز کنید.
۵- خمیرهای اضافی را برای پوشش روی تارت جدا کنید.
۶- با استفاده از یک چنگال خمیر ته تارت را حفره حفره کنید و آن را برای ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
۷- بعد از طی این مدت، پوسته تارت را برای بیست تا بیست و پنج دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا رتگ آن به طلایی یا قهوهای روشن تغییر یابد.
۸- حالا زمان درست کردن خامه فرا رسیده است. زردههای تخم مرغ و شکر را با یک دیگر ترکیب نمایید.
۹- آرد و آرد ذرت را الک کنید و آنقدر با هم مخلوط کنید که کالا یکدست شوند.
۱۰- مقداری شکلات شیری ذوب شده را بروی خمیر پارت بریزید.
۱۱- صبر کنید تا سرد شود. توت فرنگیها را روی آن بریزید.
۱۲- تارت را با خامهای که آماده کردید پر کنید.
۱۳- در پایان دوباره روی آن توت فرنگی قرار دهید.
طرز تهیه انواع تارت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com