خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
آیا تا به‌ حال‌ دچار این‌ مشکل‌ شده‌اید که‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ سیب‌ برای تهیۀ سالاد میوه‌ یا موز یا‌ انواع‌ دسرها آن‌ها بسرعت‌ و در مجاورت‌ هوا رنگ‌ اصلی‌ خود‌ را از دست‌ بدهند؟ راه جلوگیری از این مشکل را در ادامه بخوانید.
این‌ مسئله‌ هنگام‌ پوست‌ کندن‌ سیب‌زمینی‌ هم‌ تا زمان‌ سرخ‌ کردنش‌ صادق‌ است. بیشتر خانم‌های‌ خانه‌دار از سیاه‌ شدن‌ و تغییر رنگ‌ قارچ‌ هم‌ پس‌ از شستشو یا ماندن‌ آن‌ در یخچال‌ شکایت‌ دارند.
_ برای‌ سیاه‌ نشدن‌ سیب‌زمینی‌ تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید و تا زمان‌ استفاده،‌ سیب‌زمینی‌ها را در آن‌ آب‌ نمک‌ نگه‌ دارید. نمک‌ موجود در آب‌ هم‌ باعث‌ مزه‌دار شدن‌ سیب‌زمینی‌ می‌شود و هم‌ از پس‌ دادن‌ ویتامین‌های‌ سیب‌زمینی‌ به‌ آب‌ جلوگیری‌ می‌کند.
_ جهت‌ جلوگیری‌ از سیاه‌ شدن‌ موز، سیب‌ و قارچ، چارهِ‌ کار‌ استفاده‌ از چند قطره‌ لیموترش‌ است. کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و قاچ‌ کردن‌ این‌ مواد آن ها را در کاسه‌ای‌ بریزید و مقدار کمی‌ (نصف‌ یک‌ لیموترش‌ کوچک‌ کافی‌ است) آبلیموی‌ تازه‌ روی‌ آن‌ بچکانید و ظرف‌ را طوری‌ تکان‌ دهید که‌ آبلیموها به‌ تمام‌ مواد آغشته‌ شوند. حال‌ می‌توانید با خیال راحت‌ قارچ‌ را با همان‌ رنگ‌ اولیهِ‌ خود در فریزر قرار دهید و با موز و سیب‌ خود نیز سالاد میوه‌ای‌ درست‌ کنید که‌ ‌ سیاه‌ نشود.
#بیتوته


نحوه جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز و قارچ

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا