خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای بریانی مرغ
    • سـ*ـینه مرغ 450 گرم
    • پیاز 1 عدد
    • روغن 2 یا 3 قاشق غذاخوری
    • زیره ½ قاشق چایخوری
    • سیر و زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
    • پودر چیلی قرمز 1 قاشق چایخوری
    • پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
    • پودر زیره 1 قاشق چایخوری
    • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
    • برگ بو خشک شده 2 عدد
    • چوب دارچین 1 عدد
    • بادیان ستاره ای 2 عدد
    • هل سیاه 2 عدد
    • هل سبز 4 عدد
    • میخک 5 عدد
    • فلفل سیاه 10 عدد
    • نمک به مقدار کافی
    • گوجه فرنگی 2 عدد
    • ماست 1 قاشق غذاخوری
    • فلفل چیلی سبز 2 عدد
    • گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
    • گشنیز خرد شده 1 ساقه
    • برای پلو:
    • برنج 2 پیمانه
    • آب 6 پیمانه
    • نمک 1 قاشق غذاخوری
    • سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
    • چوب دارچین 1 عدد

بریانی مرغ یک غذای خوشمزه و مجلسی است که تهیه آن در هند، کشورهای عربی، ایران و پاکستان رواج دارد. بریانی مرغ با ماست تهیه شده و مقدار زیادی ادویه های گوناگون دارد که طبع این غذا را گرم کرده است. این غذا به کلی با بریانی اصفهان تفاوت دارد و نباید این دو غذای خوشمزه را باهم اشتباه گرفت.

روش تهیه بریانی هندی اصلی با بریانی مرغ پاکستانی یکسان بوده و فقط در صورت تمایل کمی میزان ادویه ها کم یا زیاد می شود. اما بریانی مرغ عربی یک نکته ی خاص در تهیه برنج دارد و آن این است که برای طبخ پلوی بریانی مرغ عربی از شیر استفاده می شود. یک نوع دیگر تهیه بریانی مرغ بلوچی است که کمی با نوع هندی و پاکستانی آن تفاوت دارد و در نکات این مطلب به آن اشاره کرده ایم. در ادامه با آموزش بریانی مرغ در خدمت شما همراهان عزیز هستیم. با ما همراه باشید.



طرز تهیه بریانی مرغ
مرحله اول:
برای تهیه بریانی مرغ با برنج ابتدا پیاز ها را خلالی برش بزنید و با روغن سرخ کنید.



مرحله دوم:
هنگامی که پیازها کمی طلایی مایل به قهوه ای رنگ شدند، دانه های زیره را اضافه کنید. به مدت 2 تا 3 دقیقه با هم تفت دهید و سپس پیازها را از ماهیتابه خارج کرده و در کناری بگذارید.



مرحله سوم:
در همان روغنی که پیاز را تفت دادید، سیر و زنجبیل رنده شده و مرغ را بریزید. به مدت 1 الی 2 دقیقه مرغ را تفت دهید تا رنگ پوست آن کمی تغییر کند.

مرحله چهارم:
همه ادویه ها را به تابه اضافه و با مرغ مخلوط کنید. به مدت 10 دقیقه روی شعله نسبتا کم بپزید.



مرحله پنجم:
در این مرحله از تهیه بریانی مرغ عربی باید ماست، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را با مخلوط کن میکس کنید تا حدی که مایعی نرم و روان به دست بیاید.



مرحله ششم:
مخلوط گوجه فرنگی را به همراه نمک و مرغ به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا حدی که مخلوط روغن بیندازد و با آن پخته شود. در آخر، گشنیز خرد شده، فلفل چیلی سبز و گرام ماسالا را به مرغ اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با هم تفت دهید.



مرحله هفتم:
برای آماده کردن برنج، از یک ساعت یا نیم ساعت قبل برنج را شسته و خیس دهید. در یک قابلمه 6 پیمانه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، نمک، سرکه، چوب دارچین و برنج را اضافه کنید. به مدت 7 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که برنج کاملا پخته شود، روی حرارت زیاد قرار دهید. برنج را در ظرف بکشید و در کناری قرار دهید.
مرحله هشتم:
برای شکل دادن به برنج، یک کاسه متوسط بردارید که برای دو نفر کافی باشد. یک کیسه فریزر یا سلفون در کاسه قرار دهید تا برنج راحت خالی شود.



مرحله نهم:
مقداری زردچوبه یا رنگ خوراکی در کاسه بریزید. برنج را در کاسه ریخته و خوب فشار دهید تا منسجم شود. کف و دور کاسه را به اندازه ی 3 یا 4 سانتی متر با برنج بپوشانید. مطمئن شوید که برنج ها خوب بهم چسبیده باشند.



مرحله دهم:
بریانی مرغ را در مرکز برنج بریزید و روی آن را با برنج به طور کامل بپوشانید. محکم فشار دهید تا هنگام برگرداندن برنج و بریانی از هم جدا نشود.



مرحله یازدهم:
کاسه را در ظرف سرو برگردانید و سلفون را از آن جدا کنید. نوش جان.



رایتا، چاشنی هندی:
مواد لازم رایتای گشنیز:
  • گشنیز 1/2 پیمانه
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • زیره 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل چیلی سبز در صورت تمایل 1 عدد
  • ماست 2 قاشق غذاخوری
  • ماست 1/2 تا 1/4 پیمانه

طرز تهیه رایتا:
ابتدا تمام مواد گفته شده را به جز یک دوم پیمانه ماست، در مخلوط کن بریزید و هم بزنید. وقتی مایعی روان حاصل شد، ماست را اضافه کرده و به کمک چنگال با بقیه مواد مخلوط کنید. اگر دوست دارید رایتای خامه ای تری داشته باشید، میزان ماست را افزایش دهید. رایتا (raita) را به همراه بریانی مرغ هندی سرو کنید و لـ*ـذت ببرید.


#ایران کوک


بریانی مرغ

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا