- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
برای تهیه “شربت پرتقال” آب ساده و شکر را در قابلمه روی حرارت شدید قرار دهید. آب که به جوش آمد کف و جرم روی آن را بگیرید. حالا حرارت را کم کنید و به مدت 35 دقیقه بجوشانید.
مواد لازم برای شربت پرتقال
طرز تهیه شربت پرتقال
آب را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد کف و جرم روی آن را با قاشق بگیرید تا آب زلال تر و شفاف تر باشد.حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب و شکر به مدت نیم ساعت همچنان بجوشند.سپس آب پرتقال را اضافه کنید و صبر کنید تا شهد دوباره به جوش بیاید.فیله پرتقال را داخل یک پارچه تمیز و نازکی که به تنظیف معروف است بپیچانید و بعد از اینکه آب پرتقال به جوش آمدآن را داخل قابلمه بگذارید و صبر کنید تا 30 دقیقه دیگر هم ،همه مواد با هم با درجه حرارت کم بجوشند.
بعد از سپری شدن این زمان تنظیف یا همان پارچه حاوی فیله های پرتقال را در بیاورید .وقتی تنظیف خنک شد آن را کاملا فشار دهید و عصاره اش را به شربت اضافه کنید . وقتی شربت خنک شد آن را در ظرف های در دار شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
چند مورد از خواص آب پرتقال
ماندگاری آب پرتقال های فرآوری شده می تواند به حدود یک هفته نیز برسد اما آب پرتقال هایی که در خانه درست میکنید بسته به نوع نگهداری از آن می تواند 3 الی چهار روز قابل مصرف می باشد و کیفیت مطلوب را دارا باشد.
نکات تکمیلی در مورد شربت پرتقال
شربت پرتقال جزو نوشیدنی - انواع شربت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
شربت پرتقال را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
#نمناک
مواد لازم برای شربت پرتقال
- فیله پرتقال 1 کیلو
- آب پرتقال 2 لیوان
- شکر 3 لیوان
- آب ساده 3 لیوان
- اسانس و رنگ پرتقالی در صورت دلخواه
طرز تهیه شربت پرتقال
آب را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد کف و جرم روی آن را با قاشق بگیرید تا آب زلال تر و شفاف تر باشد.حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب و شکر به مدت نیم ساعت همچنان بجوشند.سپس آب پرتقال را اضافه کنید و صبر کنید تا شهد دوباره به جوش بیاید.فیله پرتقال را داخل یک پارچه تمیز و نازکی که به تنظیف معروف است بپیچانید و بعد از اینکه آب پرتقال به جوش آمدآن را داخل قابلمه بگذارید و صبر کنید تا 30 دقیقه دیگر هم ،همه مواد با هم با درجه حرارت کم بجوشند.
بعد از سپری شدن این زمان تنظیف یا همان پارچه حاوی فیله های پرتقال را در بیاورید .وقتی تنظیف خنک شد آن را کاملا فشار دهید و عصاره اش را به شربت اضافه کنید . وقتی شربت خنک شد آن را در ظرف های در دار شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
چند مورد از خواص آب پرتقال
- با استفاده و مصرف آب پرتقال می توانید باعث کاهش سنگ کلیه شوید.
- آب پرتقال با داشتن خواص آنتی اکسیدانی می تواند محرک زیبایی بر پوست شما در اثر افزایش سن باشد.
- این نوشیدنی فوق العاده به دلیل دارا بودن منیزیزم توانایی بازگرداندن فشار خون به حالت اولیه را نیز دارد.
ماندگاری آب پرتقال های فرآوری شده می تواند به حدود یک هفته نیز برسد اما آب پرتقال هایی که در خانه درست میکنید بسته به نوع نگهداری از آن می تواند 3 الی چهار روز قابل مصرف می باشد و کیفیت مطلوب را دارا باشد.
نکات تکمیلی در مورد شربت پرتقال
شربت پرتقال جزو نوشیدنی - انواع شربت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
شربت پرتقال را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
#نمناک
طرز تهیه شربت پرتقال
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com