- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
مسقطی نوعی شیرینی برشی و از سوغاتی های چند شهر ایران مانند بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است.
مواد لازم مسقطی شیرازی
طرز تهیه مسقطی شیرازی
مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که به عنوان دسر و پیش غذا استفاده میشود.
برای درست کردن مسقطی بهتر است نشاسته را از قبل بخیسانید، اول از همه آب و نشاسته خیس خورده را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید بعد از اینکه نشاسته در آب حل شد آن را از صافی عبور داده و کنار بگذارید.
حالا شکر را به همراه باقی مانده آب و روغن مایع در ظرفی ریخته روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
نشاسته را به محلول در حال جوش ریخته هم بزنید تا غلیظ شود.
شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم بجوشد .
هر از گاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد از گذشتن زمان مورد نظر دانه های هل را به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
اجازه دهید مواد 2 ساعت دیگر بجوشد، بعد از سپری شدن این زمان خلال های پسته ، بادام و زعفران دم کرده را افزوده و هم بزنید .
حالا گلاب را اضافه کرده 20 دقیقه دیگر مواد را با حرارت کم بجوشانید.
زمانی که مواد خوب جا افتاد و به شکل خمیری در آمد و از ظرف جدا شد ، ظرف مستطیلی را چرب کرده و مواد مسقطی را داخل ان بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.
بعد از اینکه مسقطی ها سرد شدند آن را به شکل دلخواه برش بزنید و در دیس پذیرایی بچینید و مقداری پودر پسته و پودر نارگیل روی آن بپاشید.
20 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کرده و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود، سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده، مسقطی را داخل آن ریخته می گذاریم تا سرد شود، بعد برش می دهیم.
اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می شود.
نکته:این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
نکات تکمیلی در مورد مسقطی شیرازی
مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مسقطی شیرازی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم مسقطی شیرازی
- نشاسته :نصف پیمانه
- آب :5/7 پیمانه
- شکر :3پیمانه
- روغن مایع :نصفپیمانه
- خلال بادام :به مقدار لازم
- خلال پسته :به مقدار لازم
- زعفران آب کرده:به مقدار لازم
- گلاب :4 قاشق غذاخوری
- هل :به مقدار لازم
طرز تهیه مسقطی شیرازی
مسقطی یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که به عنوان دسر و پیش غذا استفاده میشود.
برای درست کردن مسقطی بهتر است نشاسته را از قبل بخیسانید، اول از همه آب و نشاسته خیس خورده را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید بعد از اینکه نشاسته در آب حل شد آن را از صافی عبور داده و کنار بگذارید.
حالا شکر را به همراه باقی مانده آب و روغن مایع در ظرفی ریخته روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
نشاسته را به محلول در حال جوش ریخته هم بزنید تا غلیظ شود.
شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم بجوشد .
هر از گاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد از گذشتن زمان مورد نظر دانه های هل را به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
اجازه دهید مواد 2 ساعت دیگر بجوشد، بعد از سپری شدن این زمان خلال های پسته ، بادام و زعفران دم کرده را افزوده و هم بزنید .
حالا گلاب را اضافه کرده 20 دقیقه دیگر مواد را با حرارت کم بجوشانید.
زمانی که مواد خوب جا افتاد و به شکل خمیری در آمد و از ظرف جدا شد ، ظرف مستطیلی را چرب کرده و مواد مسقطی را داخل ان بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.
بعد از اینکه مسقطی ها سرد شدند آن را به شکل دلخواه برش بزنید و در دیس پذیرایی بچینید و مقداری پودر پسته و پودر نارگیل روی آن بپاشید.
20 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کرده و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود، سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده، مسقطی را داخل آن ریخته می گذاریم تا سرد شود، بعد برش می دهیم.
اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می شود.
نکته:این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
نکات تکمیلی در مورد مسقطی شیرازی
مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مسقطی شیرازی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
طرز تهیه مسقطی شیرازی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com