خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Hamed.NM

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
21,476
زمان حضور
24 روز 6 ساعت 1 دقیقه
نویسنده این موضوع
کد خبر: 1597973/42 زمان: 12:15 1397/12/20 بازدید: 4,032
واندا نارا:
ایکاردی حس می کند دیگر اهمیتی برای اینتر ندارد!

واندا نارا، همسر و مدیر برنامه مائورو ایکاردی، از تمایل مائورو به ماندن در اینتر خبر داد.

به گزارش "ورزش سه"، هفته ها می گذرند و خبری از بازگشت ایکاردی به ترکیب اینتر نیست اما واندا نارا ابراز امیدواری کرد هرچه سریعتر مشکلات حل شده و زمینه حضور ایکاردی در ترکیب فراهم شود.

واندا نارا گفت: "ایکاردی می خواهد در اینتر باقی بماند. من تلاش می کنم که او احساس خوبی داشته باشد و با باشگاه به صلح برسد. ما همچنین وکیلی انتخاب کرده ایم که هوادار اینتر است.

دیروز ما در خانه کنار خانواده به تماشای بازی اینتر برابر اسپال نشستیم. غیبت ما در استادیوم به دلیل سوت های اعتراضی هواداران نبود و این تصمیم بر اساس توافق با باشگاه گرفته شد. با پپ ماروتا صحبت کردیم و ما قصد داشتیم از هرگونه بحث و جدلی دوری کنیم و به همین دلیل در سن سیرو حضور نداشتیم. ما مجبور بودیم برابر اسپال برنده شویم و پیروز هم شدیم و من نیز بسیار خوشحالم.

حضور ایکاردی در دربی؟ مشکل زانو مائورو ساختگی نیست و او 24 ساعت در روز از خود مراقبت می کند. ایکاردی در حال حاضر درمان خود را در اولویت قرار داده زیرا دیگر احساس مهم بودن در اینتر نمی کند.

من فقط می توانم بگویم که جلسه ما با ماروتا مثبت بود. مائورو می خواهد دوران حرفه ای خود در اینتر را ادامه دهد و ما امیدواریم که مشکلات هرچه سریعتر حل شود."

ایکاردی حس می کند دیگر اهمیتی برای اینتر ندارد!

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا