- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار به خصوص در بین ایرانیان است.برای آموزش تهیه باقلوای رشته ای در خانه در آشپزخانه همراه ما باشید.
مواد لازم برای باقلوای رشته ای
خمیر رشته ای مخصوص باقلوا 500 گرم
کره 250 گرم
مغز پسته یا فندق 150 گرم
شربت غلیظ حدوداً 1 پیمانه
مواد شربت
شکر 500 گرم
آب 150 میلی لیتر
جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری
زاج سفید 4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه باقلوای رشته ای
خمیر باقلوا را به دو قسمت تقسیم کرده،
1 قسمت آن را کف قالب چرب شده پرس کنید نیمی از کره را آب کرده روی آن بریزید
مغز پسته را خرد کرده روی خمیر ریخته با دست فشار دهید
باقیمانده خمیر را روی آن فشرده کنید و باقمیانده کره را روی آن بریزید
باقلوا را برش دادهدر فر 180 درجه بمدت 30 دقیقه قرار دهید سپس زا فر خارج کرده
شربت را روی آن ریخته بعداز جذب شیره به باقلوا از قالب جدا کرده در ظرف بچینید
باقلوا آماده است از این خمیر با انواع مغزها می توانید مدل های متفاوتی پیچیده و آماده کنید
هم چنین می توانید این باقلوا را روی حرارت مستقیم خارج از فر نیز سرخ کرده سپس شره روی آن بریزید و به عنوان یک شیرینی رشته ای میل کنید.
این شیرینی مدت طولانی در یک ظرف در بسته شیشه ای در جای خشک و خنک قابل نگهداری است.
اگر زاج سفیدن داشتیم می توانیم به جای آن از همان جوهر لیمو به تنهایی استفاده کنیم
خمیر رشته ای مخصوص باقلوا را می توان از فروشگاههای عربی به راحتی تهیه کرد.
نکات تکمیلی در مورد باقلوای رشته ای
باقلوای رشته ای جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باقلوای رشته ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای باقلوای رشته ای
خمیر رشته ای مخصوص باقلوا 500 گرم
کره 250 گرم
مغز پسته یا فندق 150 گرم
شربت غلیظ حدوداً 1 پیمانه
مواد شربت
شکر 500 گرم
آب 150 میلی لیتر
جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری
زاج سفید 4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه باقلوای رشته ای
خمیر باقلوا را به دو قسمت تقسیم کرده،
1 قسمت آن را کف قالب چرب شده پرس کنید نیمی از کره را آب کرده روی آن بریزید
مغز پسته را خرد کرده روی خمیر ریخته با دست فشار دهید
باقیمانده خمیر را روی آن فشرده کنید و باقمیانده کره را روی آن بریزید
باقلوا را برش دادهدر فر 180 درجه بمدت 30 دقیقه قرار دهید سپس زا فر خارج کرده
شربت را روی آن ریخته بعداز جذب شیره به باقلوا از قالب جدا کرده در ظرف بچینید
باقلوا آماده است از این خمیر با انواع مغزها می توانید مدل های متفاوتی پیچیده و آماده کنید
هم چنین می توانید این باقلوا را روی حرارت مستقیم خارج از فر نیز سرخ کرده سپس شره روی آن بریزید و به عنوان یک شیرینی رشته ای میل کنید.
این شیرینی مدت طولانی در یک ظرف در بسته شیشه ای در جای خشک و خنک قابل نگهداری است.
اگر زاج سفیدن داشتیم می توانیم به جای آن از همان جوهر لیمو به تنهایی استفاده کنیم
خمیر رشته ای مخصوص باقلوا را می توان از فروشگاههای عربی به راحتی تهیه کرد.
نکات تکمیلی در مورد باقلوای رشته ای
باقلوای رشته ای جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باقلوای رشته ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
طرز تهیه باقلوای رشته ای
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com