- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
لوبیا پلو یک غذای معروف و خوشمزه ایرانی است که طرفداران زیادی هم دارد.با اضافه کردن پودر گل محمدی به این غذا طعم جدید و خوشمزه تری را تجربه کنید.در آشپزخانه همراه ما باشید.
مواد لازم برای لوبیاپلو با پودر گل محمدی
لوبیا سبز خرد شده:600 گرم
برنج:5 پیمانه
گوشت چرخ کرده:450 گرم
دارچین و نمک و فلفل:به میزان لازم
زعفران حل کرده:3 قاشق غذا خوری
گل محمدی پودر شده:یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی:4 تا 5 قاشق غذاخوری
روغن:به میزان لازم
طرز تهیه لوبیاپلو با پودر گل محمدی
ابتدا برنج را شسته و با نمک خیس کنید. لوبیا را هم خرد کرده و با مقداری آب و نمک بپزید. پیاز را هم خرد و سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و تفت دهید. لوبیای پخته شده را صاف و به گوشت در حال تفت اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه را هم به آن بیفزایید و خوب تفت دهید. زعفران را هم روی آن بریزید و با یک لیوان آب بگذارید مواد با هم بجوشد و نیمی از آب آن تبخیر شود. برنج را جدا بپزید و آن را آبکش کنید.
قابلمه مناسبی را در نظر بگیرید و مقداری روغن ته آن بریزید و از نان برای ته دیگ استفاده کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. بعد مقداری برنج روی نان بریزید و از مواد سرخ شده لابه لای آن ریخته و همین طور ادامه داده تا همه برنج و مواد گوشتی و لوبیا را با هم درون قابلمه جای دهید و در این مرحله دارچین و پودر گل را روی برنج بپاشید. مقداری روغن را با یک فنجان آب داغ کنید و روی برنج ریخته و آن را دم کنید. بهتر است که برای طبخ لوبیا پلو، کره یا روغن جامد استفاده کنید. می توانید به جای رب گوجه فرنگی، گوجه تازه را رنده کرده و طعم رنگ متفاوتی به غذا بدهید. بعد از دم کشیدن، پلو را در دیس کشیده و با ماست چکیده از اعضای خانواده پذیرایی کنید.
نکات تکمیلی در مورد لوبیا پلو
لوبیا پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لوبیا پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای لوبیاپلو با پودر گل محمدی
لوبیا سبز خرد شده:600 گرم
برنج:5 پیمانه
گوشت چرخ کرده:450 گرم
دارچین و نمک و فلفل:به میزان لازم
زعفران حل کرده:3 قاشق غذا خوری
گل محمدی پودر شده:یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی:4 تا 5 قاشق غذاخوری
روغن:به میزان لازم
طرز تهیه لوبیاپلو با پودر گل محمدی
ابتدا برنج را شسته و با نمک خیس کنید. لوبیا را هم خرد کرده و با مقداری آب و نمک بپزید. پیاز را هم خرد و سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و تفت دهید. لوبیای پخته شده را صاف و به گوشت در حال تفت اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه را هم به آن بیفزایید و خوب تفت دهید. زعفران را هم روی آن بریزید و با یک لیوان آب بگذارید مواد با هم بجوشد و نیمی از آب آن تبخیر شود. برنج را جدا بپزید و آن را آبکش کنید.
قابلمه مناسبی را در نظر بگیرید و مقداری روغن ته آن بریزید و از نان برای ته دیگ استفاده کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. بعد مقداری برنج روی نان بریزید و از مواد سرخ شده لابه لای آن ریخته و همین طور ادامه داده تا همه برنج و مواد گوشتی و لوبیا را با هم درون قابلمه جای دهید و در این مرحله دارچین و پودر گل را روی برنج بپاشید. مقداری روغن را با یک فنجان آب داغ کنید و روی برنج ریخته و آن را دم کنید. بهتر است که برای طبخ لوبیا پلو، کره یا روغن جامد استفاده کنید. می توانید به جای رب گوجه فرنگی، گوجه تازه را رنده کرده و طعم رنگ متفاوتی به غذا بدهید. بعد از دم کشیدن، پلو را در دیس کشیده و با ماست چکیده از اعضای خانواده پذیرایی کنید.
نکات تکمیلی در مورد لوبیا پلو
لوبیا پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لوبیا پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
لوبیاپلو با پودر گل محمدی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com