خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Farzaneamiri

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
128
امتیاز
113
سن
34
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع
طرز تهیه سوپ پیاز

دستور پخت سوپ پیاز خوشمزه و مجلسی رستورانی
سوپ پیاز از غذاهای خوشمزه و محبوب فرانسوی است و به دلیل طعم و مزه عالی اش، امروزه در سر تا سر جهان این سوپ خوشمزه را درست می کنند. سوپ پیاز از آن دسته از غذاهایی می باشد که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می توانید در پذیرایی از مهمان های خود، از این سوپ جهانی به عنوان پیش غذا استفاده کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سوپ پیاز آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی سایت بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سوپ پیاز فرانسوی اصل را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید سوپ پیاز خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم سوپ پیاز - 5 نفر
استاک گوشت وسبزیجات 2 پیمانه
پیاز 4 عدد بزرگ
اردسفید 3 قاشق غذاخوری
فلفل سفید 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 50 گرم
کره به میزان لازم
آب 5 لیوان
پنیر پارمزان به میزان لازم
نان باگت به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مراحل تهیه سوپ پیاز
1. ابتدا پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا پیازها شفاف شوند البته نباید آن ها را سرخ کنید. توجه داشته باشید در دستور اصلی طرز تهیه این سوپ فرانسوی، پیاز را به صورت حلقه ای برش می دهند و خرد می کنند اما من ترجیح می دهم به صورت نگینی خرد کنم.

2. بعد از اینکه پیازها طلایی شد، استاک گوشت و سبزیجات را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا بجوشد. توجه کنید اگر استاک گوشت نداشتید می توانید عصاره گوشت و سبزیحات را توی 2 لیوان آب جوش سرد شده حل کنید و به سوپ اضافه کنید.

3. در این مدت زمان آرد را در یک قابلمه به همراه کره روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. وقتی رنگ آرد به رنگ نسکافه ای شد، از روی حرارت برمیداریم و مقدار آب گفته شده را به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد به طور کامل حل شود و بعدش به سوپ اضافه می کنیم.

4. سپس برگ بو و فلفل سفید کوبیده را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کمی سوپ با حرارت ملایم بپزد. در این مدت زمان نان تست را برش می زنیم و روی نان تست سیر رنده شده و روغن زیتون می ریزیم و بعدش داخل فر می گذاریم. اگر فر نداشتید می توانید توی تابه تفت بدهید. سپس برگ بوها را پس از پخت از سوپ بیرون می آوریم.

5. در این مرحله نصف سوپ را در یک ظرف مناسب می ریزیم و میکسش می کنیم، سپس دوباره به سوپ برمی گردانیم و صبر می کنیم تا سوپ به خوبی بپزد و لعاب بیندازد. همچنین در این مرحله 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان را رنده می کنیم و داخل سوپ سوپ می ریزیم و صبر می کنیم تا سوپ چند باری جوش بزند.

6. سپس سوپ را از روی حرارت برمیداریم و در صورت تمایل مقداری خامه به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه به طور کامل حل شود. در صورت تمایل می توانید مقداری فلفل سیاه هم آسیاب کنید و به سوپ اضافه کنید. حالا نان های تست حاوی سیر رنده را روی ظرف سرو می گذاریم و 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان روی نان ها می پاشیم و بعدش سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ پیاز خوشمزه فرانسوی لـ*ـذت ببرید.


طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و مجلسی

 
  • تشکر
Reactions: * رهــــــا * و The unborn

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
طعم یک سوپ گرم و خوشمزه را در روزهای سرد پاییزی در آشپزخانه منزلتان تجربه کنید. ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب شود.
موادلازم برای درست کردن پیاز فرانسوی

  • کره : 1قاشق غذاخوری
  • پیاز حلقه شده : 900 گرم
  • شکر: 1 قاشق چایی خوری
  • آرد : 1/2 فنجان
  • گوشت گوساله :3 فنجان
  • آویشن تازه : 2 قاشق
  • نمک و فلفل سیاه:کمی
  • نان فرانسوی : 1عدد
  • پنیر سوئیسی : 3 فنجان
  • دلستر :کمی


طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
اولین مرحله از پخت سوپ خوشمزه فرانسوی کره را داخل یک ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود و بعد پیاز را به آن اضافه کنید و به صورت یک لایه نازک به کف ماهیتابه پهن کرده و سپس شکر را روی پیاز ها پخش کنید و اجازه دهید پیاز ها کمی با شکر بپزند.

زمانی که مشاهده کردید پیاز ها کاملا نرم و طلایی شدند حرارت آن را خیلی کمتر کنید تا به خوبی مغز پخت شود حال در این مرحله آرد را روی پیاز ها پاشیده و هم بزنید و بعد مقداری دلستر،آویشن و گوشت روی آن ها اضافه کرده و اجازه دهید با هم بطور کامل بپزند و مدت 30 دقیقه زمان دهید تا ماهیتابه روی حرارت گاز بماند تا به اصطلاح جا بیوفتد برای مزه دار کردن غذا هم از کمی فلفل سیاه و نمک می توانید استفاده کنید.



بین این 30 دقیقه ای که غذا در حال جا افتادن است می توانید نان تست ها را با کمی روغن چرب کرده و کنار بگذارید.سپس سوپ را داخل کاسه های مورد نظر بریزید و کاسه ها را نیز داخل ماهیتابه بچینید و 1 یا 2 تکه از نان ها را در اطراف کاسه ها قرار دهید.

در نهایت 1/2 فنجان پنیر سوئیسی را بین 6 کاسه به طوری قسمت کنید که به هر کدام از کاسه ها مقدار کمی پنیر برسد سپس به مدت چند دقیقه ماهیتابه را روی حرارت گاز قرار داده تا پنیر ذوب شده و به خوبی با سوپ ها مخلوط شود،ناگفته نماند حواستان باشد تا نان های تست نسوزند.اگر تمامی این مراحل را پشت سر گذاشتید می توانید سوپ فرانسوی خود را سرو کرده و نوش جان کنید

نکات تکمیلی در مورد سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز فرانسوی جزو غذای ملل - فرانسوی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ پیاز فرانسوی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه و مجلسی

 
  • تشکر
Reactions: * رهــــــا *
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا