- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
نکته ای که درباره آب انداختن ماست باید بدانید این است که آب ماست همان سرم شیر است و ارزش غذایی فراوانی داشته و سرشار از پروتئین و ویتامین های گروه B است.
آب انداختن ماست چه علتی دارد
بیشتر خانم های خانه دار با ماست های شل و آب انداخته روبرو شده اند که نمی دانند این ماست ها را دور بریزند یا مصرف کنند. ما در این مطلب توضیحات بیشتری را درباره آب انداختن ماست ارائه می کنیم پس با ما همراه شوید.آب انداختن ماست
دلایل آب انداختن ماست
همانطور که می دانید هر گرم چربی 9 کیلو کالری انرژی دارد و بعلاوه چربی موجود در لبنیات از نوع اشباع و حاوی کلسترول است. بنابراین برای پیشگیری و درمان چاقی و افزایش چربی های خون و در نتیجه کاهش خطر بیماری های قلبی - عروقی معمولاً لبنیات و ماست کم چربی توصیه می شود. از طرفی دیگر چربی بالا در ماست جذب کلسیم و املاح موجود در آن را کاهش می دهد و بنابراین مصرف نوع کم چرب باعث افزایش جذب کلسیم دریافتی می گردد.
البته ممکن است در بعضی از شرایط مانند افراد کم وزنی که دارای چربی خون بالا (کلسترول و تری گلیسیرید خون بالا) و سایر فاکتورهای خطر نمی باشند، به تشخیص متخصص تغذیه یا پزشک مربوطه توصیه گردد. ولی معمولاً سعی می شود، افزایش کالری دریافتی از طریق چربی های مفیدتر تامین شود.
چرا ماست اصطلاحاً آب می اندازد
بافت ماست یک شبکه سه بعدی از پروتئین های منعقد شده شیر است که در فضای مابین آنها آب به دام افتاده است، با پاره شدن این شبکه پروتئینی، آب میان بافتی ماست شروع به خارج شدن می کند که اصطلاحاً به آن آب انداختگی ماست می گویند.
این عیب در ماست می تواند به دلایل مختلفی به شرح زیر باشد :
1- کم بودن ماده خشک یا مقدار چربی
2- نا مناسب بودن فرایندهای پاستوریزاسیون و هموژنیزاسیون
3- بالا بودن دمای گرمخانه گذاری
4- پائین بودن اسیدیته و pH
5- تکان خوردن قبل از سرد شدن در گذشته ماست های تولید شده کارخانه های صنایع لبنی پس از باز شدن و مصرف مقداری از آن، مانند ماست هایی که به صورت سنتی تولید می شدند، به اصطلاح آب می انداختند و کمی رقیق تر می شدند. ماست پاستوریزه تولید شده در مارک های مختلف، دیگر مانند گذشته آب نمی اندازند که علت آن استفاده اندکی از شیر خشک در تولید این محصول است، تا قوام ماست بیشتر شود. توجه داشته باشید که آب ماست را نباید دور ریخت. آب ماست همان سرم شیر است و ارزش غذایی فراوانی داشته و سرشار از پروتئین و ویتامین های گروه B است.
علت کمتر آب انداختن ماست استفاده اندکی از شیر خشک در تولید آن است
نشانه های فساد ماست
ماست به دلیل دو ویژگی که دارد، فسادش نسبت به سایر مواد غذایی با تاخیر بیشتری صورت می پذیرد. یکی از این ویژگی ها، آن است که شیر مصرفی برای تهیه ماست، باید جوشیده شده باشد و با شیر خام نمی توان ماست، درست کرد.
دومین ویژگی هم فعالیت میکروارگانیسم های غیر بیماری زا داخل محیط ماست است. این میکروارگانیسم ها یا باکتری ها، به صورت رقابتی اجازه رشد به سایر باکتری ها را نمی دهند و به این ترتیب، روند فاسد شدن این محصول لبنی را به تعویق می اندازند
#بیتوته
آب انداختن ماست چه علتی دارد
بیشتر خانم های خانه دار با ماست های شل و آب انداخته روبرو شده اند که نمی دانند این ماست ها را دور بریزند یا مصرف کنند. ما در این مطلب توضیحات بیشتری را درباره آب انداختن ماست ارائه می کنیم پس با ما همراه شوید.آب انداختن ماست
دلایل آب انداختن ماست
همانطور که می دانید هر گرم چربی 9 کیلو کالری انرژی دارد و بعلاوه چربی موجود در لبنیات از نوع اشباع و حاوی کلسترول است. بنابراین برای پیشگیری و درمان چاقی و افزایش چربی های خون و در نتیجه کاهش خطر بیماری های قلبی - عروقی معمولاً لبنیات و ماست کم چربی توصیه می شود. از طرفی دیگر چربی بالا در ماست جذب کلسیم و املاح موجود در آن را کاهش می دهد و بنابراین مصرف نوع کم چرب باعث افزایش جذب کلسیم دریافتی می گردد.
البته ممکن است در بعضی از شرایط مانند افراد کم وزنی که دارای چربی خون بالا (کلسترول و تری گلیسیرید خون بالا) و سایر فاکتورهای خطر نمی باشند، به تشخیص متخصص تغذیه یا پزشک مربوطه توصیه گردد. ولی معمولاً سعی می شود، افزایش کالری دریافتی از طریق چربی های مفیدتر تامین شود.
چرا ماست اصطلاحاً آب می اندازد
بافت ماست یک شبکه سه بعدی از پروتئین های منعقد شده شیر است که در فضای مابین آنها آب به دام افتاده است، با پاره شدن این شبکه پروتئینی، آب میان بافتی ماست شروع به خارج شدن می کند که اصطلاحاً به آن آب انداختگی ماست می گویند.
این عیب در ماست می تواند به دلایل مختلفی به شرح زیر باشد :
1- کم بودن ماده خشک یا مقدار چربی
2- نا مناسب بودن فرایندهای پاستوریزاسیون و هموژنیزاسیون
3- بالا بودن دمای گرمخانه گذاری
4- پائین بودن اسیدیته و pH
5- تکان خوردن قبل از سرد شدن در گذشته ماست های تولید شده کارخانه های صنایع لبنی پس از باز شدن و مصرف مقداری از آن، مانند ماست هایی که به صورت سنتی تولید می شدند، به اصطلاح آب می انداختند و کمی رقیق تر می شدند. ماست پاستوریزه تولید شده در مارک های مختلف، دیگر مانند گذشته آب نمی اندازند که علت آن استفاده اندکی از شیر خشک در تولید این محصول است، تا قوام ماست بیشتر شود. توجه داشته باشید که آب ماست را نباید دور ریخت. آب ماست همان سرم شیر است و ارزش غذایی فراوانی داشته و سرشار از پروتئین و ویتامین های گروه B است.
علت کمتر آب انداختن ماست استفاده اندکی از شیر خشک در تولید آن است
نشانه های فساد ماست
ماست به دلیل دو ویژگی که دارد، فسادش نسبت به سایر مواد غذایی با تاخیر بیشتری صورت می پذیرد. یکی از این ویژگی ها، آن است که شیر مصرفی برای تهیه ماست، باید جوشیده شده باشد و با شیر خام نمی توان ماست، درست کرد.
دومین ویژگی هم فعالیت میکروارگانیسم های غیر بیماری زا داخل محیط ماست است. این میکروارگانیسم ها یا باکتری ها، به صورت رقابتی اجازه رشد به سایر باکتری ها را نمی دهند و به این ترتیب، روند فاسد شدن این محصول لبنی را به تعویق می اندازند
#بیتوته
چرا ماست آب می اندازد؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com