خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,272
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 40 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه کیک انار خانگی را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی سایت نمناک مشاهده نمایید.

طرز تهیه کیک انار خانگی مخصوص شب یلدا به 2 روش مختلف :
کیک انار یکی از شیک ترین و خوشمزه ترین کیک های ایرانی می باشد که برای پذیرایی ویژه از مهمان ها در شب یلدا استفاده می شود و شما می توانید با کمی حوصله این کیک خوشمزه را تهیه کنید، پس همراه ما باشید تا دستور پخت کیک انار را به شما آموزش دهیم.

روش اول
مواد لازم برای تهیه کیک انار:

  • آرد:300 گرم
  • تخم مرغ:4 عدد
  • شکر:150 گرم
  • وانیل:1/4 ق چ
  • روغن مایع:120 میلی لیتر
  • آب انار:160 میلی لیتر
  • ژله انار:1 بسته
  • بکینگ پودر:6 گرم
مواد لازم برای رویه کیک:
  • شیر:1 لیوان
  • آب انار:90 میلی لیتر
  • شکر:2 الی 3 قاشق
  • نشاسته ذرت:15 گرم
  • رنگ خوراکی قرمز:دو تا سه قطره
  • 1/4 ق چ وانیل
  • دانه انار:برای تزیین

دستور تهیه کیک انار خونگی :
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید و به همراه شکر و وانیل با همزن برقی خوب بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و رنگ آن روشن شود. در ادامه روغن و آب انار را افزوده و مواد را مجدد مخلوط نمایید. در مرحله بعد آرد را با پودر ژله و بکینگ پودر مخلوط کرده و در چند نوبت به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. قالب را چرب کرده و مواد کیک را داخل آن بریزید و به فر منتقل کنید. کیک را برای 45 دقیقه و با دمای 170 درجه بپزید. در این میان همه مواد رویه کیک را در قابلمه کوچکی بریزید و مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و مواد را مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. در اخر وانیل را افزوده و قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. کیک را بعد از اینکه خوب پخت از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا سرد شود. کرم را روی کیک بریزید و در آخر چند دانه انار روی آن بپاشید.

مواد لازم برای کیک انار مخصوص شب یلدا:

  • تخم مرغ 6 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • آرد سفید 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
  • اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تاپینگ:

  • آب انار 3/4 فنجان
  • پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
  • اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری برای ژله انار
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • دانه انار 1 پیمانه

مواد لازم برای شربت:

  • آب انار 1/5 پیمانه برای شربت
  • شکر 2 قاشق غذاخور

مواد لازم برای فراستینگ:

  • کره 200 گرم
  • پودر قند 3 پیمانه
  • پنیر خامه ای 450 گرم
  • آب انار 4 قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک انار مخصوص شب یلدا
ابتدا 6 عدد تخم مرغ و یک پیمانه شکر را در کاسه بزرگی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و پف کند. در این مرحله آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و در چند نوبت به مواد قبلی اضافه کنید و با کمک لیسک آن را آرام و به شکل دورانی هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود. در انتها وانیل را افزوده و در حدی که مخلوط شود هم بزنید ، مواد را زیاد هم نزنید زیرا پف آن می خوابد. حالا دو عدد قالب گرد با قطر 22 سانتی متر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید و مجدد روی کاغذ روغنی را هم چرب کنید. مواد کیک را به شکل مساوی داخل قالب ها بریزید. کیک ها را برای نیم ساعت در فری که با دمای 176 درجه گرم شده بپزید.
بعد از اینکه کیک ها پخت و خنک شد آن ها را از قالب خارج کرده و هر کیک را به شکل افقی برش بزنید. در نهایت 4 لایه کیک خواهید داشت. یک لایه از کیک ها را روی ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با کمک برس کمی شربت بکشید تا تر شود. سپس روی آن یک لایه فراستینگ بمالید و لایه بعدی کیک را قرار دهید. لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید و در آخر روی سطح کیک و دیواره های آن را فراستینگ پوشش دهید. حالا فراستینگ باقی مانده را در قیف بریزید و دورتا دور سطح کیک را شکوفه بزنید.
کیک را برای نیم ساعت به یخچال منتقل کنید تا خامه خودش را ببندد. بعد از نیم ساعت کیک را از یخچال بیرون آورده و تاپینگ انار را روی سطح کیک بریزید و با یک قاشق آن را صاف کنید. کیک را مجدد برای 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بخوبی سفت شده و تاپینگ ببندد. بعد از اینکه تاپینگ انار سفت شد و کیک خودش را گرفت آن را از یخچال بیرون آورده و برش بزنید و سرو کنید.

روش درست کردن شربت برای لابه لای کیک:
بزن بریم..
برای درست کردن شربت برای لابه لای کیک کافی است 2 قاشق شکر و یک پنجم فنجان آب انار را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا دانه های شکر در آب انار حل شود.

روش درست کردن فراستینگ:
ابتدا پودر قند و کره را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی برای دو تا سه دقیقه بزنید تا خوب پف کند، سپس پنیر خامه ای را در ظرف دیگری با قاشق کمی له کرده و کم کم به خامه زده شده اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود. در آخر آب انار را بریزید و مواد را مجددا هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
روش درست کردن تاپینگ:
برای تهیه تاپینگ یا همان لایه رویی کیک ابتدا آب انار ، وانیل و پودر ژلاتین را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا زمانی که مواد گرم شده و دانه های ژلاتین حل شود.
در این مرحله شکر را افزوده و مواد را با شعله معمولی مرتب هم بزنید تا دانه های شکر حل شود. بعد از اینکه دانه های شکر حل شد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا مواد از حرارت بیافتد. مواد تاپینگ را برای چند دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود ولی نبندد. دانه های انار را به مواد تاپینگ اضافه کرده و روی کیک بریزید.

نکات تکمیلی در مورد کیک انار

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک انار را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .




منبع: نمناک


کیک انار | طرز تهیه کیک انار خانگی خوش طعم

 
  • عالی
  • جذاب
Reactions: -FãTéMęH-، (SINA) و 80by
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا