خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت

امتیاز واکنش
41,237
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسم هو

درود خدمت کاربران عزیز رمان نودوهشتی!
باز هم درخدمتتون هستیم با یک برنامه و ایده‌ی جدید!

در این تاپیک شما می‌تونید سوالات خودتون رو از مشاوران انجمن رمان ۹۸ بپرسید و مشاوران در اولین فرصت با نقل‌قول پاسخ شما را در همین تاپیک خواهند داد.

مشاوره تنها در حیطه‌ی تحصیلی داده خواهند و سوالات شما نیز باید در همین حیطه باشند.

| تیم مدیریت انجمن رمان ۹۸ |

☆ پرسش و پاسخ با مشاوران رمان ۹۸ ☆

• عالی
  • جذاب
Reactions: -FãTéMęH-، daryam1، 80by و یک کاربر دیگر

~MobinA~

مدیر آزمایشی قلمرو خون آشام
مدیر آزمایشی

امتیاز واکنش
4,625
زمان حضور
56 روز 10 ساعت 23 دقیقه
بنده اولین مشتری هستم:hee_hee:
(فکرشم نمی‌کردین اینقدر زود استقبال شه:tearsofjoy:)
خب من الان یک دوازدهمی بدبخت هستم و رشته‌ام تجربیه:sighb:
خب تا کمتر از یک هفته دیگه مدارس شروع میشه چطوری دروس سال قبل رو در کنار امسال هندل کنم؟ اونم با وجود غولی به اسم نهایی؟
یکم از تجربیات هم در اختیار بگذارین خیلی خوب میشه:shyb:

• عالی
Reactions: -FãTéMęH-، (SINA)، daryam1 و 2 نفر دیگر

80by

مشاور انجمن رمان 98
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
237
زمان حضور
3 روز 12 ساعت 47 دقیقه
خب تا کمتر از یک هفته دیگه مدارس شروع میشه چطوری دروس سال قبل رو در کنار امسال هندل کنم؟ اونم با وجود غولی به اسم نهایی؟
اولا خوشحالم سوالت رو پرسیدی :aiwan_light_heart:
دوما خوشحالم رشتت تجربیه و میتونم کمکت کنم:flowerb:

سوما درکت میکنم بابت فشاری که قراره امسال روت بیاد و دوست دارم به عنوان خواهر بزرگترت:l2b: یک توصیه داشته باشم برات ( کنکور و نهایی اون غولی که خودت گفتی نیست:shame_on_ou: تو قراره نه ماه بری مدرسه درکنار درس هایی که حالا دوستشون داری یا حالا از اساتیدش خوشت نیاد:sadym: ولی چاره ای نیست و باید این مسیر رو بری فقط قبلش باید یکسری راهکار انجام بدی از مطالعه دروس گذشته به خصوص زیست و بعد تست زدن شیمی که خودش یک تاپیک حرف میخواد.:l2b:و بقیه درسای دوست داشتنی:smileb: ولی درکل سعی کن قبل از شروع مدارس رو خودت کار کنی هم استرس هم برنامه ی خوابت منظم باشه هم بدونی میخوای اخر سال تا حتی مهر سال بعد کجا باشی. مشکل اینکه همه میرسن دوازدهم فشار مدرسه و خانواده و مشاور و دوست میاد روشون و بچه ها تاحدی خودشونو گم میکنن تو مسیر و بعضیا لقب سیاهی لشکر کنکور رو میگیرن پس اول به خودت زمان بده که بدونی امسال چه خبره بعد باید تا چندماه اول بتونی زیست رو برای خودت مرور کنی حالا اینجا بچه ها دو دسته میشن که یک عده با تست مرور میکنن و یک عده دوباره کتاب رو میخونن و تست میزنن و این روش به مراتب زمان بیشتری ازت میبره و باید به خودت نگاه کنی و دیدی که از خودت داری چیه. مثلا میدونی تو استوکیومتری مشکل داری خب تنها خوندن کتاب جواب نیست و باید تست بزنی یا حالا فیلم آموزشی که بستگی به زمان و خودت داره. زیست اول برنامت این باشه که کل مباحث رو یکدور قوی بکنی و بعد فقط تست و آزمون ولی چندماه آخر و بعد از عید مشخص میکنه کاندیدای فصولی که برای زیست باید تو کنکور بزنی کدوم ها هستن)

چهارما نهایی اگه غول باشه تو قراره از میدون به درش کنی فقط خودتو نباز
به خودت ایمان داشته باش

پنجما به دید خوب به کنکور و نهایی نگاه کن. درسته سخته و طولانی و ممکنه از تفریحات قشنگت باید بزنی ولی آخرش قشنگه هم بابت رشته های تاپ و هم کار و زندگی و ازدواجی که به مراتب به تصمیمات و رفتار الانت ربط پیدا میکنه و درست تصمیم بگیر چون تو میتونی بهش برسی:day_dreaming:

ششما نمیدونم چقد تونستم کمکت کنم:aiwan_light_heart: ولی بازم سوالی چیزی بود من هستم:batting_eyelashes:

• عالی
Reactions: -FãTéMęH-، daryam1، YeGaNeH و یک کاربر دیگر

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت

امتیاز واکنش
41,237
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام جیگرم
خب من بیشتر تجربه‌ی شخصیم رو بهت می‌گم و زیاد از دید مشاور بهم نگاه نکن:readingb:
اول از همه بنظرم نیاز داری بررسی کنی که توی هر پایه و هر درسی دقیقا کجا ایستادی!
ضعیفی، سطحت متوسطه یا کاملا مسلطی
تا بتونی مشخص کنی برای هر درس و پایه چقدر نیاز به زمان داری و منابعت رو هم باتوجه به سطحت مشخص کنی
برای مثال اگر توی یک درس ضعیفی کلاس ثبت نام کنی یا ویدئو ببینی.
مورد بعد این‌که تایمی که می‌تونی برای درس خوندن اختصاص بدی رو مشخص کن (مثلا روزی x ساعت)
باتوجه به منبعت و سطحت میزان زمانی که باید براش در طول روز بزاری رو مشخص کن و برنامه‌ بنویس
داشتن برنامه، خواب کافی، تغذیه‌ی مناسب و... تاثیر خوبی روی پیشرویت داره و بهشون توجه داشته باش
مورد بعد این‌که بنظر من تا آخر اسفند که مدرسه داری برای کنکور بخون و بعد تا خرداد روی نهایی بیشتر فکوس کن
چون الان نهایی تاثیر داره دیگه مثل سابق از کنکور جدا نیست و دروسی که در طول سال می‌خونی و براش تست می‌زنی برای نهایی به کارت میاد و در طی این مدت هم پایه‌ت رو قوی کردی
بعد از اسفند هم بیشتر روی حل سوالات سالای قبل تمرکز داشته باش (فروردین و اردیبهشت)
و درنهایت تلاشت رو بکن که ۶۰ درصد مطالبت رو ۱۰۰ درصد بلد باشی نه ۱۰۰ درصد مطالب رو ۶۰ درصد و حتی اگر نیاز شد حذفیات داشته باش.
باتوجه به نیاز و توانت منبع تهیه کن و دور خودت رو با منابع متعدد پر نکن (این مورد خودش می‌تونه باعث استرست بشه)
کمال‌گرایی رو هم کنار بزار و اگر کم‌کاری داشتی خودت رو سرزنش نکن
موفق باشی
:گل:

• عالی
Reactions: -FãTéMęH-، (SINA)، daryam1 و 2 نفر دیگر
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8