- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه ی شیرینی مارمالادی به عنوان یکی از شیرینی ها مناسبتی و سنتی ایرانی برای پذیرایی به صورت مرحله به مرحله را در این بخش از آشپزخانه مشاهده می کنید.
شیرینی مارمالادی مارا به یاد خانه ی مادربزرگ می اندازد. ظرف شیرینی سفره ی هفت سین خانه ی مادربزرگ با رنگهای جیغ مارمالادهای روی شیرینی ها که ما را جذب خود می کرد.
مواد لازم :
کره نرم و خرد شده 185 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 165 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر بادام 61 گرم یا نصف پیمانه
آرد 225 گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا آلبالو4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را با حرارت 161 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.
از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).
با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.
مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.
شیرینی ها را به مدت 21 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداری است.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه شیرینی مارمالادی
طرز تهیه شیرینی مارمالادی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
طرز تهیه شیرینی مارمالادی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
شیرینی مارمالادی مارا به یاد خانه ی مادربزرگ می اندازد. ظرف شیرینی سفره ی هفت سین خانه ی مادربزرگ با رنگهای جیغ مارمالادهای روی شیرینی ها که ما را جذب خود می کرد.
مواد لازم :
کره نرم و خرد شده 185 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 165 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر بادام 61 گرم یا نصف پیمانه
آرد 225 گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا آلبالو4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را با حرارت 161 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.
از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).
با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.
مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.
شیرینی ها را به مدت 21 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداری است.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه شیرینی مارمالادی
طرز تهیه شیرینی مارمالادی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
طرز تهیه شیرینی مارمالادی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
طرز تهیه شیرینی سنتی مارمالادی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com