خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,237
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع



چاشنی تند و تیز هندی که طعم دهنده بسیار خوبی برای انواع خورشت ها یا خوراک هاییست که با گوشت، مرغ و ماهی درست می شوند.

مواد لازم چاشنی ویندالو ( vindaloo paste):

  • دارچین : 1 قاشق چایخوری
  • جوزهندی : 1 قاشق چایخوری
  • پودر زنجفیل : 1 قاشق چایخوری
  • نمک : 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه : 2 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز:2 قاشق چایخوری
  • پودر خردل تند :2 قاشق چایخوری
  • زردچوبه : 1 قاشق غذاخوری
  • زیره : 3 قاشق غذاخوری
  • روغن گیاهی : ½ پیمانه
  • سرکه سفید :¾ پیمانه



طرز تهیه چاشنی ویندالو ( vindaloo paste)
در یک کاسه بزرگ تمام ادویه ها را به همراه یک قاشق نمک با هم مخلوط کنید .سپس سرکه را به مخلوط ادویه ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مثل سس شوند.
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل تابه بریزید تا داغ شود.
همه سس را به یک باره داخل تابه روغن بریزید و حرارت تابه را کم کنید تا به مدت 8 دقیقه سس غلیظ و پخته شود . مدام سس را روی حرارت هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.
بعد از اینکه طعم سس ها با هم آمیخته شدند آنها را از روی حرارت بردارید تا سرد شوند.
سس آماده شده را در شیشه های خشک و تمیز بریزید و در آن را محکم ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند.اگر شیشه سس را استریل کنید تا 6 ماه میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
سس را هر بار با قاشق تمیز بگیرید و در آن را بعد از هر بار استفاده محکم ببندید.
نکات تکمیلی در مورد چاشنی ویندالو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .






منبع: نمناک


طرز تهیه “چاشنی ویندالو”

 
  • عالی
  • تشکر
Reactions: 80by و -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا