نویسنده این موضوع
چاشنی تند و تیز هندی که طعم دهنده بسیار خوبی برای انواع خورشت ها یا خوراک هاییست که با گوشت، مرغ و ماهی درست می شوند.
مواد لازم چاشنی ویندالو ( vindaloo paste):
- دارچین : 1 قاشق چایخوری
- جوزهندی : 1 قاشق چایخوری
- پودر زنجفیل : 1 قاشق چایخوری
- نمک : 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه : 2 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز:2 قاشق چایخوری
- پودر خردل تند :2 قاشق چایخوری
- زردچوبه : 1 قاشق غذاخوری
- زیره : 3 قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی : ½ پیمانه
- سرکه سفید :¾ پیمانه
طرز تهیه چاشنی ویندالو ( vindaloo paste)
در یک کاسه بزرگ تمام ادویه ها را به همراه یک قاشق نمک با هم مخلوط کنید .سپس سرکه را به مخلوط ادویه ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مثل سس شوند.
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل تابه بریزید تا داغ شود.
همه سس را به یک باره داخل تابه روغن بریزید و حرارت تابه را کم کنید تا به مدت 8 دقیقه سس غلیظ و پخته شود . مدام سس را روی حرارت هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.
بعد از اینکه طعم سس ها با هم آمیخته شدند آنها را از روی حرارت بردارید تا سرد شوند.
سس آماده شده را در شیشه های خشک و تمیز بریزید و در آن را محکم ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند.اگر شیشه سس را استریل کنید تا 6 ماه میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
سس را هر بار با قاشق تمیز بگیرید و در آن را بعد از هر بار استفاده محکم ببندید.
نکات تکمیلی در مورد چاشنی ویندالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
منبع: نمناک
طرز تهیه “چاشنی ویندالو”
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com