خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
9,906
امتیاز واکنش
40,992
امتیاز
473
زمان حضور
310 روز 13 ساعت 16 دقیقه
نویسنده این موضوع



این چاشنی از بهترین تکمیل کننده های مزه برای انواع مختلف کتلت و سمبوسه می باشد که به شما حس طراوت و تازگی می دهد.با ما همراه باشید.

مواد لازم چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)

  • زنجفیل :1 قاشق چای خوری
  • گشنیز تازه:1 دسته حدود 100 گرم
  • نعنا تازه:1 دسته حدود 100 گرم
  • شکر :1 قاشق چای خوری
  • سیر :5 حبه
  • پودر فلفل چیلی : ¼ قاشق چایخوری
  • آب لیموی تازه:2 قاشق غذاخوری
  • نمک : نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)
پوست سیر را بگیرید و ریشه و ساقه کلفت نعنا و گشنیز را جدا کنید و سپس نعنا و جعفری را با سیر پوست کنده ، شکر ، آب لیمو ، نمک ، فلفل و زنجفیل در غذا ساز بریزید و مخلوط کنید تا له شود.
بعد از له شدن چاشنی را تست کنید و اگر احتیاج به نمک و فلفل اضافه بود حتما به آن اضافه کنید.چاشنی آماده را میتوانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه







منبع: نمناک


طرز تهیه “چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)”

 
  • عالی
  • تشکر
Reactions: 80by و -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا