نویسنده این موضوع
این چاشنی از بهترین تکمیل کننده های مزه برای انواع مختلف کتلت و سمبوسه می باشد که به شما حس طراوت و تازگی می دهد.با ما همراه باشید.
مواد لازم چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)
- زنجفیل :1 قاشق چای خوری
- گشنیز تازه:1 دسته حدود 100 گرم
- نعنا تازه:1 دسته حدود 100 گرم
- شکر :1 قاشق چای خوری
- سیر :5 حبه
- پودر فلفل چیلی : ¼ قاشق چایخوری
- آب لیموی تازه:2 قاشق غذاخوری
- نمک : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)
پوست سیر را بگیرید و ریشه و ساقه کلفت نعنا و گشنیز را جدا کنید و سپس نعنا و جعفری را با سیر پوست کنده ، شکر ، آب لیمو ، نمک ، فلفل و زنجفیل در غذا ساز بریزید و مخلوط کنید تا له شود.
بعد از له شدن چاشنی را تست کنید و اگر احتیاج به نمک و فلفل اضافه بود حتما به آن اضافه کنید.چاشنی آماده را میتوانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
منبع: نمناک
طرز تهیه “چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)”
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com