خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
9,906
امتیاز واکنش
41,004
امتیاز
473
زمان حضور
310 روز 14 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
سالاد یکی از آیتم های جذاب سفره برای مهمانی ها و مجالس می باشد که ما در این مطلب یک از راحت ترین و خوشمزه ترین این دستور ها را در اختیار شما قرار می دهیم.

طرز تهیه سالاد تک نفره
یکی از انواع سالادهای خوشمزه روسی ، سالاد تک نفره است که برای مهمانی ها و مجالس بسیار شیک و مناسب است.این سالاد هم به همراه سالاد ماکارونی و سالاد سبزیجات بسیار پرطرفدار و راحت می باشد.برای اینکه بخواهید یک پیش غذای مناسب برای سفرهایتان تهیه کنید با ما در درست کردن سالاد تک نفره همراه شوید.

مواد لازم برای 12 نفر

  • سیب زمینی : 1 کیلوگرم
  • نخود فرنگی : 1 پیمانه
  • هویج : 4 عدد متوسط
  • خیارشور : 12 عدد
  • سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری
  • خمیر یوفکا :به تعداد کافی
  • نمک و ادویه :به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد تک نفره روسی مجلسی
طرز تهیه سالاد تک نفره
مرحله اول:
برای درست کردن سالاد تک نفره ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید ، هویج ها را هم داخل قابلمه ای جداگانه آبپز کنید.
مرحله دوم:
نخود فرنگی ها را نیز بخار پز و یا آبپز کنید ، ویا از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید.
مرحله سوم:
خیارشورها را به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله چهارم:
سپس سیب زمینی و هویج پخته شده را پوست بکنید و بعد از خنک شدن به صورت نگینی خرد کنید. کاسه ای مناسب انتخاب کنید و همه مواد آماده شده را به همراه سس مایونز و کمی نمک و ادویه های دلخواه داخل آن مخلوط کنید و با قاشق به آرامی مواد را هم بزنید.
روی ظرف سالاد را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و مواد کنار هم مزه بگیرند.
مرحله پنجم:
برای سرو سالاد ، قالب های مافین را چرب کنید و خمیر یوفکا را از وسط نصف کنید و داخل قالب روی هم بگذارید.
مرحله ششم:
سپس لایه دوم خمیر را ابتدا چرب کرده و از طرف چرب شده داخل قالب روی لایه اول قرار دهید.
مرحله هفتم:
فر با دمای 170 درجه روشن کنید و قالب ها را داخل فر قرار دهید تا رنگ خمیرها طلایی شوند.
مرحله نهایی
بعد سبد ها سرو سالاد پخته شده را از داخل فر بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن با مواد سالاد پر کنید و با برگ جعفری و یا شوید تزیین کنید.








منبع: نمناک


سالاد تک نفره سیب زمینی روسی با رسپی خانگی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا