خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

-FãTéMęH-

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
  
عضویت
28/5/23
ارسال ها
4,292
امتیاز واکنش
15,507
امتیاز
373
زمان حضور
71 روز 6 ساعت 28 دقیقه
نویسنده این موضوع

یکی از نوشیدنی های دلچسب و خوشمزه تابستونی رانی شلیل هست.اگه میخوای یه رانی شلیل خوشمزه داشته باشی تا فصلش تموم نشده دست به کار شو . رانی شلیل خیلی آسون درست میشه و یه گزینه مناسب برای پذیرایی به حساب میاد.

مواد لازم تهیه رانی شلیل :
روش اول

  • شلیل ۱ کیلوگرم
  • شکر سه چهارم پیمانه
  • لیموترش نصف یک عدد
  • آب ۴ پیمانه (معادل ۱ لیتر
مراحل تهیه رانی شلیل:
۱. برای تهیه رانی شلیل در مرحله اول باید شلیل ها را شسته و هسته آن ها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس شلیل ها را در یک قابلمه بریزید و ۴ لیوان آب را به آنها اضافه کنید.
۲. قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه شلیل ها با آب بجوشد. سپس شعله گاز را خاموش کرده و شکر و آب لیموترش را اضافه کنید.
۳. تمام مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. سپس دو یا سه قاشق از مواد رانی را جدا کرده و بقیه با مخلوط کن به صورت پوره در آورید.
۴. دقت داشته باشید که مایه رانی باید یکدست باشد. وقتی رانی خنک شد قبل از اینکه آنها را به شیشه انتقال دهید، رانی های از قبل جدا کرده را به مایه یکدست شده خود اضافه کنید.
۵. رانی را در شیشه های تمیز و بدون بو و چربی بریزید و درب شیشه را محکم ببندید، شیشه را چند ساعت به حالت وارونه قرار دهید تا خلاء داخل شیشه از بین برود و رانی کپک نزند. سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود و به صورت سرد میل کنید. نوش جان.

روش دوم
مواد لازم جهت تهیه رانی شلیل و هلو:
  • ۱ کیلو ترکیب هلو و شلیل
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ قطره آب لیموی تازه
  • ۱/۵ لیوان آب
مراحل تهیه رانی شلیل و هلو:
۱. 1 عدد هلو و 1 عدد شلیل را جدا گذاشته و خرد می کنیم و آن را کنار می گذاریم. بقیه هلوها و شلیل ها را با غذاساز پوره کرده، در یک قابلمه هلو و شلیل های پوره شده، شکر، آب و هلو و شلیل های خرد شده را میریزیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم تا به جوش آید.
۲. وقتی به جوش آمد به آن آبلیمو اضافه کرده و ۴ دقیقه دیگر می گذاریم کمی بجوشد تا تکه های هلو و شلیل داخل رانی نرم شوند. حالا حرارت را خاموش می کنیم و آن ها را در ظرف میریزیم و می گذاریم تا خنک شود.
۳. این نوع رانی را می توانید با هلو و شلیل های با پوست یا بدون پوست درست کنید.

منبع: سبک زندگی


روش تهیه رانی شلیل، خوشمزه تر از رانی بازاری

 
  • عالی
Reactions: YeGaNeH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا