خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,431
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
در این مطلب از آشپزخانه طرز تهیه کرفس پلو یکی از غذاهای محلی ایران را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.همزاه ما باشید.
مواد لازم برای کرفس پلو

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
پودر لیــمو امانی 1 قاشق مرباخوری
کره محلی 50 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
برنج 4 پیمانه
کرفس پاک کرده 400 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
نمک و فلــفل به میزان لازم




طرز تهیه کرفس پلو
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ می نماییم.

گوشت ها را از تابه در آورده و کرفس را افزوده و تفت می دهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه ها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه می دهیم با هم بپزند.

برنج خیس کرده را پخته و آبکش می نماییم.

از کرفس و گوشت لابه لای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز می پاشیم.

در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم می کنیم.


نکات تکمیلی در مورد کرفس پلو
کرفس پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
کرفس پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


کرفس پلو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا