خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

zariiiiiiiii

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
22/4/24
ارسال ها
406
امتیاز واکنش
1,601
امتیاز
118
محل سکونت
LALALAND
زمان حضور
11 روز 11 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
ترشی کنگر به دلیل داشتن ویتامین‌های مورد نیاز برای بدن، می‌تواند به عنوان یکی از چاشنی سالم و مفید در کنار غذا استفاده شود و می‌تواند در جلوگیری از برخی بیماری‌ها و افزایش سیستم ایمنی بدن نیز موثر باشد.

طرز تهیه ترشی کنگر خانگی یک چاشنی خوشمزه و خوش طعم
اگر از علاقه مندان به تهیه انواعی از ترشی های خانگی هستید، می توانید در این بخش با طرز تهیه ترشی کنگر خانگی نیز آشنا شوید. تهیه انواعی ترشی های خانگی یک کار لـ*ـذت بخش بوده که شما می توانید در این بخش با یک نمونه از دستور تهیه آن آشنا شوید. در این بخش برای علاقه مندان طرز تهیه ترشی کنگر قرار داده شده است که مطالعه می کنید.
مواد لازم :میزان مورد نیاز :

کنگریک کیلوگرم
سرکه۴ لیوان
هویج ۴ عدد
کرفسچند شاخه
ادویه سیاه دانه و گلپرهر یک ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
سیرچند حبه

طرز تهیه ترشی کنگر در منزل
ابتدا باید سیر را پوست کنده و خرد نمایید. حالا کرفس ها را بشویید و خرد کرده حال نوبت به کنگرها می رسد و باید آن را نیز بشویید و به خوبی خرد کنید. کنگرها و کرفس های خرد شده و شسته شده را باید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به همراه سرکه روی حرارت ملایم بگذارید تا درون سرکه بجوشد.
بعد از اینکه کنگرها مقداری نرم شد، می توانید زیر شعله را خاموش کنید. حالا نوبت به آبکشی می رسد. باید کنگرها را آبکش کنید. بعد از اینکه کنگرها را مقداری آبکشی کردید باید کنار گذاشته و زمان دهید تا کمی خنک شود.
در مرحله بعدی سیرهای تکه شده را به همراه کرفس های خرد شده روی کنگرها ریخته و مقداری ادویه هم به آن بزنید. ادویه ترشی، فلفل، نمک را ترکیب کرده و خوب با یکدیگر مخلوط نمایید. برای اینکه ترشی ما رنگ بهتری داشته باشد، می توانید مقداری زردچوبه هم اضافه کنید.
تمامی مواد را به خوبی ترکیب کرده و بعد از اینکه ادویه ها به خوبی با مواد ترکیب شد، تمامی مواد را درون شیشه های تمیز شده ریخته و روی آن را مقداری سرکه بریزید. کمی آب جوش خنک شده هم روی ترشی ها ریخته و خوب سطح ترشی را با آب و سرکه بپوشانید. در نهایت نیز چاشنی ترشی را مزه کرده و اگر ادویه آن کم بوده به آن ادویه اضافه کنید.
حالا در این مرحله از طرز تهیه ترشی کنگر باید زمان دهید تا هوای اضافی موجود در شیشه ها خارج شود. بعد درب شیشه را قرار داده و درون یخچال بگذارید. این ترشی را باید درون یخچال نگهداری کنید. این ترشی را می توانید با ترکیبات دیگری نیز تهیه نمایید. افزودن هویج های نگینی شده نیز در این ترشی فوق العاده می شود.

نکات لازم برای تهیه ترشی کنگر
اگر می خواهید ترشی شما طعمی ملس داشته باشد یا ترشی سرکه کمتر شود، می توانید از چند تکه نبات آب شده درون ترشی استفاده کنید.
استفاده از سیاه دانه و زیره نیز می تواند، خاصیت سردی را در ترشی از بین ببرد.
این ترشی خوشمزه را با مقداری از سبزیجات معطر نیز می توانید، مزه دار کنید.
در این ترشی حتما باید از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید.
در صورتی که از آب جوشیده و سرد شده استفاده نمایید ترشی شما بهتر شده و دیگر له نمی شود و کپک نمی زند.
بعد از هر بار استفاده نیز درب ترشی را محکم ببندید.

منبع: دلگرم


روش تهیه ترشی کنگر

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا