خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,271
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
فلفل ها از بهترین چاشنی ها در تهیه غذاها می باشند. برای تهیه پودر فلفل می توانید انواع فلفل را با روش های مختلف خشک و سپس آسیاب کنید.

آموزش خشک کردن فلفل قرمز، سبز و دلمه ای
فلفل یکی از پرطرفدارترین ادویه ها در جهان است که طعم تند و خوشایندی را به انواع غذا می بخشد. فلفل خواص فراوانی داشته و دارای طبع گرم است. برای تهیه پودر فلفل و برای افزایش ماندگاری آن با روش های متنوعی فلفل را خشک می کنند.

از پودر فلفل در پخت انواع غذاها، تهیه سالاد، سوپ و سس های مختلف استفاده می کنند. شما می توانید با روش هایی که در این بخش از نمناک آورده ایم انواع فلفل قرمز، دلمه ای و... را خشک و سپس پودر نمایید و در غذاهای خود از آن استفاده کنید.
نکات خرید فلفل

  • فلفل های سالم و بدون سوراخ را انتخاب کنید.
  • پوست فلفل ها نباید چروکیده یا اصطلاحا پلاسیده باشند بلکه پوست آنها باید براق و شفاف باشد.
  • روی پوست فلفل نباید لک و پیس های سیاه رنگ وجود داشته باشد.
  • فلفل دلمه ای های ماده دارای چهار قل یا برآمدگی و نر دارای سه برآمدگی هستند.
  • فلفل های تازه، بوی تازگی می دهد و معطر و خوش بو می باشد.
  • فلفل هایی را برای خشک کردن انتخاب کنید که کاملا سفت و رسیده باشند.

روش های خشک کردن انواع فلفل
برای خشک نمودن انواع فلفل روش های زیر را امتحان نمایید.

خشک کردن فلفل در آفتاب
برای خشک کردن فلفل در هوای آزاد و آفتاب:

  1. فلفل ها را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن ها گرفته شود.
  2. ساقه فلفل ها را جدا کنید.
  3. فلفل را به صورت عمودی به وسیله یک چاقوی تیز از وسط دو نیم کنید. می توانید فلفل دلمه ای را به طور حلقه حلقه برش دهید.
  4. از دستکش و عینک استفاده کنید و دانه های فلفل را خارج کنید.
  5. روی پارچه نخی تمیز یا سینی فلفل ها را پهن کنید و در محیطی تمیزو در معرض تابش نور مستقیم خورشید قرار دهید.
  6. هر چند روز یک بار فلفل ها را زیرورو کنید تا همه قسمت های فلفل خشک شوند.
  7. در زمان شب روی فلفل را بپوشانید یا آن را به خانه منتقل کنید تا فلفل در هوای سرد شب، دوباره رطوبت جذب نکند.
  8. برای اینکه بدانید فلفل ها چه زمانی خشک شده اند، یکی از آن ها را برداشته و با دست فشار دهید. اگر به راحتی خرد شد و کاملا ترد بود، آن ها را جمع آوری کنید

شما می توانید فلفل را در فر نیز خشک کنید، بدین صورت که:

  1. فلفل ها را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن ها گرفته شود.
  2. ساقه فلفل ها را جدا کنید.
  3. فلفل را به صورت عمودی به وسیله یک چاقوی تیز از وسط دو نیم کنید. می توانید فلفل دلمه ای را به طور حلقه حلقه برش دهید.
  4. از دستکش و عینک استفاده کنید و دانه های فلفل را خارج کنید.
  5. فلفل ها را درون ظرف فر به مدت 6 تا 8 ساعت در دمای 120 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  6. برای خشک کردن فلفل دلمه ای در فر آن ها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید و هر حلقه را با فاصله روی ظرف فر یا کاغذ آلومینیومی قرار دهید و از قرار دادن برش های حلقه ای فلفل دلمه ای روی هم خودداری کنید.
  7. مدت زمان برای خشک کردن فلفل در فر، بستگی به اندازه فلفل ها و درجه حرارت فر دارد.
راحت ترین روش خشک کردن فلفل همین روش است. برای خشک نمودن فلفل به کمک نخ:
  1. فلفل ها را کاملا شسته و اجازه دهید آب آن برود اما کاملا ساقه فلفل ها را جدا نکنید.
  2. فلفل ها را یک به یک با استفاده از یک نخ و سوزن پاکیزه و بلند به نخ بزنید.
  3. دقت کنید طوری باید این کار را انجام دهید که به فلفل ها صدمه نرسد.
  4. برای اینکه فلفل ها راحت خشک شوند، بین فلفل ها کمی فاصله بگذارید.
  5. فلفل های آماده شده را در مکانی سایه و به دور از تابش مستقیم نور خورشید آویزان کنید.
  6. بعد از چند هفته فلفل ها خشک خواهند شد.
سایر روش های خشک کردن فلفل
  • برای خشک کردن فلفل می توانید از بخاری و شوفاژ نیز کمک بگیرید. در این روش برش های فلفل با فاصله روی حرارت کم شوفاژ و بخاری بگذارید تا کاملا خشک شوند.
  • برای خشک کردن فلفل می توانید از مایکروفر کمک بگیرید، برای این کار از گزینه گریل مایکروفر استفاده کنید.

آسیاب کردن فلفل خشک

  • وقتی که احساس کردید تکه های فلفل کاملا خشک و ترد شده است می توانید آنها را درون آسیاب بریزید و به مدت 2 دقیقه روی دور تند به خوبی آسیاب کنید تا تبدیل به پودر شوند.
  • آسیاب کردن فلفل را در هوای باز انجام دهید و قبل از آن حتما جلوی دهان خود را با ماسک یا دستمال ببندید.
  • درب آسیاب کن را بلافاصله بعد از اسیاب کردن فلفل ها باز نکنید و اجازه دهید تا ذرات فلفل ته نشین شود.
  • فلفل های آسیاب شده در ظرف در بسته بریزید و نگهداری کنید.







منبع: نمناک


آموزش خشک کردن انواع فلفل با نخ، آفتاب و فر

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا