Essence
مدیر تالار طراحی و تایپوتریلر
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
مدیر تالار انجمن
طراح انجمن
نویسنده انجمن
نویسنده این موضوع
به نام خدا
سلام و عرض ادب، امیدوارم حال دلتون خوب و قلمتون گرم نوشتن باشه.این اولین فعالیت من توی بخش آموزش نویسندگیه و برای شروع میخوام بگم اصلا چرا قراره دونستههام رو در اختیارتون قرار بدم، هر چند در کنارش خوشحال میشم اگه کسی از شما هم میتونه چیزی به نوشتههای من اضافه کنه تا این اطلاعات کاملتر شه، دریغ نکنه.
تصور کنید کتابی رو بهتون میدن که ارزش ادبی بالایی داره، یا حتی توی دانشگاه جزوهای رو بهتون میدن که ارزش علمی مناسبی داره و قراره مطالعهش کنید یا یادش بگیرید. این نوشتاری که دست شماست، پر از ایرادات نگارشی، جملهبندیهای سست و ناتموم، تکرار و زیادهگویی، قالب نادرست و به هم ریختگی پاراگرافه. چیکار میکنید؟ قراره غذایی که دوست دارید رو از بین کلی پیچ و مهرهی توی بشقاب بیرون بکشید؟ از خوردنش لـ*ـذت هم میبرید؟ اصلا شده آشپز قاشق رو توی قابلمه جا بذاره؟ شده سس ماکارونی حاوی گوشت چرخ کرده و رب، توی سالاد شیرازی ریخته شده باشه؟
چرا این طوری مثال میزنم؟ کلمات، غذای مغزن. مغز ما وقتی لـ*ـذت میبره که همه چیز درست در جای خودش قرار داده شده باشه، تا بتونه هر چیزی رو در جای خودش مزه مزه کنه و فرو ببره، و اصل مطلب رو درک کنه. گرچه، این مرتبسازی گاهی میتونه به سلیقه مربوط باشه. مثلا دوست من سالاد رو همراه با غذا میخوره، من قبل غذا میخورم. ولی هیچکدوم از ما سالاد رو توی بشقاب با غذا هم نمیزنیم، درسته؟
بنابراین:
توی نوشتن، اصول ثابتی وجود داره که من میخوام ازشون حرف بزنم. بهتره که هر نویسنده حرفهای و بااستعدادی، این اصول رو حین نوشتن به یاد داشته باشه تا علاوه بر ارزش ادبی اثر نهایی، نوشتنش از اساس جلوه زیبایی داشته باشه. علاوه بر زیبایی، انتشار متن به طور رسمی و رسوندنش به دست مخاطب به طور قانونی باید با رعایت قواعد انجام بشه. پس من میخوام هر اطلاعاتی که برای یه نویسنده لازمه و پیشزمینه ویراستاریه رو در اختیار شما قرار بدم. شاید یه سری چیزا برای خیلیامون حالت مرور داشته باشه، ولی دونستن یا یادآوری شدنش برای بقیه خالی از لطف نیست. من سعی میکنم در چکیدهترین حالت مطلب رو بیان کنم، و بعد از اون پذیرای هر پیشنهاد و انتقادی هستم.
آموزش اصول الزامی نگارش اثر | اختصاصی انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com