خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,267
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 14 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
شیر برنج یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه و بسیار مقوی است که طرز تهیه ساده ای دارد. این بار می توانید این غذای محبوب را با خامه خوشمزه تر از همیشه طبخ کنید.

طرز تهیه شیر برنج با خامه برای 4 نفر
شیربرنج یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانی است که همان طور که از نامش مشخص است، از ترکیب شیر و برنج تهیه می‌شود. این غذا که به آن آش شیر یا شیربا نیز می گویند، به دلیل وجود برنج و شیر در آن غذای مقوی محسوب می‌شود و برای کودکان و سالمندان مفید است.

در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه شیربرنج با خامه را آموزش می دهیم، با توجه به رسپی زیر خوشمزه ترین شیربرنج عمرتان را برای صبحانه یا ناهار و شام و حتی سحر و افطار ماه مبارک رمضان بپزید.
مواد لازم برای تهیه شیر برنج با خامه برای 4 نفر

مواد لازممیزان لازم
شیر5 پیمانه
برنج نیم دانه1 پیمانه
شکر1 پیمانه
هل دم کرده2 قاشق چای خوری
گلاب½ پیمانه
خامه‏½پیمانه
نمک½ قاشق چای خوری
طرز تهیه شیر برنج با خامه
  1. برنج را از شب قبل بخیسانید و در یخچال قرار دهید.
  2. روز بعد درون قابلمه ای برنج را به همراه نمک و 3 پیمانه آب بریزید.
  3. قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
  4. برنج را تا جایی بپزید که نرم شده و آب آن بخار شود.
  5. پس از نرم شدن برنج، سپس شیر و شکر را به آن بیافزایید.
  6. اجازه دهید شیر به جوش آید، سپس حرارت را ملایم کنید تا برنج کاملا مغزپخت شده و له شود.
  7. دائم شیربرنج را هم بزنید،بعد از حدود نیم تا 1 ساعت زمان شیربرنج به غلظت مناسب خواهد رسید.
  8. در این مرحله گلاب و دمکرده هل را بیافزایید.
  9. ده دقیقه پس از افزودن گلاب و هل حرارت را خاموش کنید.
  10. اجازه دهید شیربرنج خنک تر شده و از داغی بیافتد، سپس خامه را بیافزایید.
  11. شیربرنج و خامه را هم بزنید تا با یکدیگر کاملا مخلوط شوند.
  12. شیربرنج خامه ای را در ظرف دلخواه سرو بریزید و تزئین نمایید.
نکات مهم پخت شیر برنج ساده با خامه
  • هنگام خیس کردن برنج می توانید به آن کمی شیر و گلاب بیافزایید تا خوش طعم تر شود.
  • برای خوش عطر و طعم شدن شیربرنج حتما از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنید.
  • می توانید شکر را از این رسپی حذف و در آخر شیربرنج را با شیره انگور یا خرما یا مربای دلخواه میل نمایید.
  • در صورت تمایل می توانید به شیربرنج زعفران دم کرده اضافه نمایید.
  • برای تهیه شیر برنج قالبی، شیربرنج شما باید غلیظ تر از حد معمول شود؛ سپس آن را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و منسجم کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در ظرف سرو برگردانید.
  • شیربرنج را با پودر پسته، گل محمدی و … تزیین کنید.




منبع: نمناک


طرز تهیه شیر برنج مجلسی با خامه + اندازه مواد لازم

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا