نویسنده این موضوع
شناخت طبع ماش و مصلحات آن
طبیعت غذایی که می خورید، از اهمیت بالایی برخوردار است و باید با توجه به مزاج بدن شما انتخاب و طبخ شود زیرا دانستن طبیعت و مزاج مواد غذایی می تواند شما را از انواع بیماری ها در امان نگه دارد و از بهوجود آمدن اختلالات مربوط به دستگاه گوارش جلوگیری کند.
ماش چیست؟
ماش که در قدیم به آن مچ می گفتند، دانه ریز و سبزرنگ وجزو حبوبات و از خانواده عدس و نخودفرنگی می باشد.ماش لطیف تر از عدس دانسته و نفخ آن را کمتر از باقلا است. ماش غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر، پروتئین و اسید آمینه های ضروری مانند فنیل آلانین، لوسین، ایزولیزین، والین، لیزین و آرژنین است و به همین دلیل خواص فراوانی برای سلامتی دارد.
طبع ماش چیست؟
در طب سنتی طبع ماش همراه با پوست را سرد و خشک اما طبع ماش پوست کنده را معتدل میدانند.
مصلح ماش چیست؟
مصلح ماش ادویههای مانند خردل، زنجبیل، سماق، دارچین، زیره، فلفل، تخم کافشه، میخک و روغن بادام شیرین است.
خوردن همیشگی تخم مرغ، سبب پیدایش کَک مَک در صورت می شود. امام رضا (ع) ماش را درمان لکهای پوستی میداند. یکی از اصحاب حضرت رضا (ع) در باره لکه های بدن پرسید؟ فرمود:ماش را بپز و بخور و خوراک خود قرار ده، چنین کرد و شفا یافت. (بحار الأنوار، ج 62، ص 321)
مصرف ماش در چه زمان و برای چه افرادی مفید است؟
مصرف ماش در فصل بهار و تابستان برای افراد گرممزاج مفید است.
منبع: نمناک
طبیعت غذایی که می خورید، از اهمیت بالایی برخوردار است و باید با توجه به مزاج بدن شما انتخاب و طبخ شود زیرا دانستن طبیعت و مزاج مواد غذایی می تواند شما را از انواع بیماری ها در امان نگه دارد و از بهوجود آمدن اختلالات مربوط به دستگاه گوارش جلوگیری کند.
ماش چیست؟
ماش که در قدیم به آن مچ می گفتند، دانه ریز و سبزرنگ وجزو حبوبات و از خانواده عدس و نخودفرنگی می باشد.ماش لطیف تر از عدس دانسته و نفخ آن را کمتر از باقلا است. ماش غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر، پروتئین و اسید آمینه های ضروری مانند فنیل آلانین، لوسین، ایزولیزین، والین، لیزین و آرژنین است و به همین دلیل خواص فراوانی برای سلامتی دارد.
طبع ماش چیست؟
در طب سنتی طبع ماش همراه با پوست را سرد و خشک اما طبع ماش پوست کنده را معتدل میدانند.
مصلح ماش چیست؟
مصلح ماش ادویههای مانند خردل، زنجبیل، سماق، دارچین، زیره، فلفل، تخم کافشه، میخک و روغن بادام شیرین است.
- خواص ماش در طب سنتی
- تسکین حرارت صفرا و خون
- ماش پوست کنده مفید برای رفع یبوست
- ماش با پوست مفید برای درمان اسهال
- تقویت بینایی و اعصاب
- طبخ ماش با آب مرغ یا گوشت مفید برای تسکین سرفه
- ضماد سرکه به همراه ماش پخته مفید برای درمان اگزما و بیماری های پوستی
- ماش مفید برای افرادی دارای ضعف بدنی
- مصرف ماش مفید برای سرماخوردگی
- تقویت بینایی
- عملکرد مغز جنین
- بهبود سیستم گوارش زنان باردار
- افزایش حافظه کودک
- درمان آنفولانزا در کودکان
- کمک به گردش خون
- رفع سکسکه های مقاوم
- درمان ورم
- رفع آکنه های پوستی
- پیشگیری از سکته مغزی
- حمایت از بارداری سالم
- افزایش ترشح انسولین در بدن
- افزایش شیر مادران
خوردن همیشگی تخم مرغ، سبب پیدایش کَک مَک در صورت می شود. امام رضا (ع) ماش را درمان لکهای پوستی میداند. یکی از اصحاب حضرت رضا (ع) در باره لکه های بدن پرسید؟ فرمود:ماش را بپز و بخور و خوراک خود قرار ده، چنین کرد و شفا یافت. (بحار الأنوار، ج 62، ص 321)
مصرف ماش در چه زمان و برای چه افرادی مفید است؟
مصرف ماش در فصل بهار و تابستان برای افراد گرممزاج مفید است.
منبع: نمناک
طبع ماش و مصلحات آن در طب سنتی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com