نویسنده این موضوع
مواد لازم توت فرنگی شکر جوهر لیمو آب | میزان لازم ۱ کیلوگرم ۸۰۰ گرم نوک ق چ نصف لیوان |
طرز تهیه مربای توت فرنگی
مرحله اول :
برای تهیه مربای توت فرنگی ابتدا باید توت فرنگی ها را خوب بشویید و اجازه دهید تا در داخل آبکش آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله دوم :
برگ های توت فرنگی را جدا کنید و در داخل قابلمه لعابی که گنجایشش 3 برابر مقدار توت فرنگی هاست بریزید.
مرحله سوم :
ابتدا مقداری از توت فرنگی ها را در قابلمه لعابی بریزید و بعد روی آن ها شکر بریزید. به همین ترتیب 2 الی 3 بار این کار را انجام دهید تا توت فرنگی و شکر تمام شود.
مرحله چهارم :
در آخر نصف لیوان آب را به توت فرنگی ها اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا حدود 12 ساعت درون یخچال بماند.
مرحله پنجم :
پس از گذشت 12 ساعت شکر ها آب شده اند و در توت فرنگی ها حل می شوند.
مرحله ششم :
حالا قابلمه مربا را روی حرارت زیاد قرار دهید تا شهد به جوش آید. نیاز به هم زدن زیاد مربا نیست اما باید به آن توجه کامل داشته باشید تا سرریز نشود.
مرحله هفتم :
پس از اینکه شهد به جوش آمد کف صورتی رنگی روی مربا ایجاد می شود بهتر است این کف ها را بردارید این کار به شفافیت و خوش رنگ شدن مربا شما کمک زیادی می کند.
مرحله هشتم :
پس از جوشیدن حرارت گاز را متوسط کنید و بگذارید تا حدود نیم ساعت مربا بپزد و قوام پیدا کند.
مرحله نهم :
نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو را به مربای توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید. پس از این که شربت مربا پس از خنک شدن حالت چسبندگی پیدا کرد مربا شما حاضر است.
برای آزمایش قوام آمدن مربای توت فرنگی ابتدا مقدار کمی از شربت مربا را بردارید و بگذارید تا کمی خنک شود با نوک انگشت مقدار از شربت خنک شده را بردارید اگر حالت چسبندگی پیدا کرد مربای شما حاضر است.
مرحله دهم:
شعله گاز را خاموش کنید و بگذارید تا مربا خنک شود. مربای شما حاضر است.
نکات مهم در طرز تهیه مربا توت فرنگی :
بهتر برای تهیه این مربا از توت فرنگی ها ریز استفاده کنید ، در صورت نبودن توت فرنگی ریز باید توت فرنگی های درشت را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
به جای جوهر لیمو می توانید از دو قاشق غذا خوری آبلیمو استفاده کنید.
میزان شکر برای مربای توت فرنگی اینطور است که به ازای هر یک کیلو توت فرنگی 800 گرم شکر نیاز است
الگوریتم مربای توت فرنگی اینگونه است که اگر مربا توت فرنگی را با شعله کم بپزید رنگ آن تیره می شود و توت فرنگی ها درون آن له می شوند.
کسانی که توت فرنگی دوست دارند، حتما اهل مربای توت فرنگی هم هستند. اگر شما هم از طرفداران مربای توت فرنگی به شمار می روید، می توانید سادهترین روش پخت و تهیه مربای توت فرنگی در خانه را اینجا آموزش ببینید.
برای پختن مربای توت فرنگی از قابلمه لعابی در ابعاد و اندازه مناسب استفاده کنید.
مهمترین نکته در پخت مربا ، قوام آمدن شربت آن است که باید به آن دقت کنید.
بعد از اینکه مربای توت فرنگی پخته شد باید صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد داخل شیشه بریزید.
اگر توت فرنگی ها آب دار باشند ممکن است بیشتر از 30 دقیقه زمان برای قوام آمدن شربت نیاز باشد.
از توت فرنگی های سفت ، ریز و بدون لک برای تهیه مربا استفاده کنید تا هنگام پخت مربا توت ها له نشوند و ظاهر خود را از دست ندهند.
توت فرنگی های درشت را برای تهیه مربا خرد کنید. تا همزمان پخت مربا کوتاه تر شود و هم رنگ مربا در اثر جوشیدن زیاد تیره نشود.
منبع: نمناک
“مربای توت فرنگی” خانگی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com