- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
عمده مواد مصرفی در خورش قیمه مشهدی گوشت خورشتی، لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی و ادویه جاتی مانند هل سبز، پودر جوز هندی، زنجبیل و فلفل سیاه می باشد. خورشتی خوشمزه و دلچسب...
مواد لازم قیمه مشهدی :
لپه 250 گرم
گوشت خورشتی 600 گرم
روغن مایع سرخ کردنی 1/2 پیمانه
پیاز خلال شده 300 گرم
لیمو عمانی 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
محلول زعفران 1/2 پیمانه
گلاب 1/3پیمانه
هل سبز ساییده 1قاشق چایخوری
دارچین 1قاشق چایخوری
زرد چوبه و زرد 1قاشق غذاخوری
پودرجوز هندی 1قاشق چایخوری
زنجبیل 1قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1قاشق غذاخوری
طرز تهیه قیمه مشهدی :
پیاز ها را با روغن سرخ کنید وقتی پیاز ها طلایی شدند ،گوشت ها را خرد کرده و به آن اضافه نموده وسرخ کنید . سپس تمام ادویه جات را غیر از هل و محلول زعفران و گلاب ،اضافه کرده و با مواد سرخ نمایید .حالا رب را نیز به مواد اضافه کنید. لپه ی پخته شده را بریزید و سپس و آب را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذاریدتا دو سه ساعت قیمه بپزد و جا بیفتد. در آخر مغز لیموعمانی ( پودر لیمو) را به خورش اضافه کنید. قبل از سرو کردن قیمه درصورت تمایل گلاب و مقداری نمک به خورش اضافه نمایید و آن را با خلال سیب زمینی تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد قیمه مشهدی
قیمه مشهدی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
قیمه مشهدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم قیمه مشهدی :
لپه 250 گرم
گوشت خورشتی 600 گرم
روغن مایع سرخ کردنی 1/2 پیمانه
پیاز خلال شده 300 گرم
لیمو عمانی 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
محلول زعفران 1/2 پیمانه
گلاب 1/3پیمانه
هل سبز ساییده 1قاشق چایخوری
دارچین 1قاشق چایخوری
زرد چوبه و زرد 1قاشق غذاخوری
پودرجوز هندی 1قاشق چایخوری
زنجبیل 1قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1قاشق غذاخوری
طرز تهیه قیمه مشهدی :
پیاز ها را با روغن سرخ کنید وقتی پیاز ها طلایی شدند ،گوشت ها را خرد کرده و به آن اضافه نموده وسرخ کنید . سپس تمام ادویه جات را غیر از هل و محلول زعفران و گلاب ،اضافه کرده و با مواد سرخ نمایید .حالا رب را نیز به مواد اضافه کنید. لپه ی پخته شده را بریزید و سپس و آب را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذاریدتا دو سه ساعت قیمه بپزد و جا بیفتد. در آخر مغز لیموعمانی ( پودر لیمو) را به خورش اضافه کنید. قبل از سرو کردن قیمه درصورت تمایل گلاب و مقداری نمک به خورش اضافه نمایید و آن را با خلال سیب زمینی تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد قیمه مشهدی
قیمه مشهدی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
قیمه مشهدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
قیمه مشهدی!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com