خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Farzaneamiri

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
128
امتیاز
113
سن
34
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع
طرز تهیه کیک نارنگی


دستور پخت کیک نارنجی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
کیک نارنگی از کیک های خوشمزه و خوش طعم می باشد و طرفداران خاصی دارد. این کیک را به دلیل اینکه در پخت آن از نارنگی استفاده می شود بیشتر در فوصل سرد سال که نارنگی در بازار موجود می باشد درست می کنند.

اگر تا به حال کیک نارنگی نخورده اید پیشنهاد می کنم حتما برای یکبار هم که شده طعم ویژه آن را امتحان کنید. شما می توانید کیک نارنگی را به عنوان یک عصرانه و یا صبحانه خوب میل کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک نارنگی آشنایی ندارید ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک نارنگی را آماده کرده ایم که شما با این آموزش شیرینی پزی می توانید کیک نارنگی خوشمزه و عالی درست کنید.

مواد لازم کیک نارنگی
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان
آرد یک و نیم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب نارنگی نصف لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
رنده پوست نارنگی 1 قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق
مراحل تهیه کیک نارنگی
1. ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع پوست نارنگی را در یک ظرف مناسب رنده می کنیم. توجه داشته باشید نباید قسمت سفید نارنگی را رنده کنید در این صورت تلخ می شود.

2. پس از رنده کردن پوست نارنگی، حالا تخم مرغ، شکر و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. بعدش روغن مایع را هم اضافه می کنیم و این بار فقط به مدت چند ثانیه با همزن هم می زنیم.

3. در این مرحله نصف لیوان آب نارنگی نیاز داریم. برای این کار آب دو یا سه عدد نارنگی را با استفاده از آبمیوه گیر می گیریم و آن را داخل مواد می ریزیم و دوباره با همزن در حد چند ثانیه هم می زنیم. همچنین آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و بعد از الک کردن به مواد کیک مان اضافه می کنیم و این بار با یک لیسک یا قاشق به مدت چند ثانیه هم می زنیم. اگر زیاد هم بزنید پف کیک تان خواهد خوابید.

4. حالا قالب را با روغن مایع یا روغن جدا کننده کیک از قالب کمی چرب می کنیم و مواد کیک را داخل قالب می ریزیم. سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 45 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. فر گرم شده یعنی فری که از 15 دقیقه قبل روشن شده و گرم شده است.

5. بعد از اینکه از پخت کیک مطمئن شدیم، قالب را از داخل فر بیرون می آوریم و به مدت 10 دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک شود. بعد از 10 دقیقه قالب را در یک سینی برمی گردانیم. بعدش روی کیک نارنگی خود را با سس مخصوص نارنگی تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک نارنگی خوشمزه لـ*ـذت ببرید.

مراحل تهیه سس نارنگی
برای تهیه این سس خوشمزه نصف لیوان آب نارنگی را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذت و یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط می کنیم و روی حرارت قرارر می دهیم تا کمی غلیظ تر شود. بعدش حرارت زیر سس را خاموش می کنیم و صبر می کنیم کمی از حرارت بیفتد. بعد از اینکه از حرارت افتاد و کمی خنک شد آن را روی کیک نارنگی خود می ریزیم.


طرز تهیه کیک نارنگی

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا