خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

zariiiiiiiii

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
22/4/24
ارسال ها
406
امتیاز واکنش
1,607
امتیاز
133
محل سکونت
LALALAND
زمان حضور
11 روز 12 ساعت 1 دقیقه
نویسنده این موضوع
کویسادیلا مرغ مکزیکی؛ میان‌وعده‌ای سبک و خوشمزه

کویسادیلا یک غذای مکزیکی است که از نان تورتیلا، پنیر و مواد دلخواه پر شده و سپس برشته یا سرخ می‌شود. کویسادیلا مرغ یکی از محبوب‌ترین انواع کویسادیلا است و معمولاً با مرغ پخته شده ریش ریش شده، پنیر چدار و سایر مواد مانند لوبیا، فلفل دلمه ای، سالسا و گوآکاموله تهیه می‌شود.

مواد لازم:
نان تورتیلا2 عدد
مرغ پخته شده ریش ریش شده1/2 پیمانه
پنیر چدار رنده شده1/2 پیمانه
لوبیا (اختیاری)1/4 پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده (اختیاری)1/4 پیمانه
سس سالسا (اختیاری)2 قاشق غذاخوری
سس گوآکاموله (اختیاری)2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
در یک کاسه کوچک، مرغ، پنیر، لوبیا، فلفل دلمه ای، سالسا و گوآکاموله را با هم مخلوط کنید.
یک نان تورتیلا را روی یک سطح صاف قرار دهید. 1/2 پیمانه از مخلوط مرغ را روی نصف نان بریزید.
نان تورتیلای دوم را روی مخلوط مرغ قرار دهید.
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.
کویسادیلا را به مدت 2 تا 3 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که نان طلایی قهوه ای و پنیر ذوب شود، بپزید.
کویسادیلا را به 4 قسمت برش دهید و گرم سرو کنید.


نکات تکمیلی:
می توانید از هر نوع مرغ پخته شده ای که دوست دارید در این دستور استفاده کنید. مرغ پخته شده باقیمانده، مرغ کبابی یا حتی مرغ کنسروی همگی به خوبی کار می کنند.
اگر پنیر چدار دوست ندارید، می توانید از هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید استفاده کنید. پنیر موزارلا، پنیر جک و پنیر فلفل دلمه ای همگی گزینه های خوبی هستند.
برای یک کویسادیلا با طعم تندتر، می توانید از فلفل هالوپینو خرد شده یا سس تند به مخلوط مرغ اضافه کنید.
کویسادیلا را می توان در فر نیز پخت. به سادگی کویسادیلا را روی یک سینی فر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که نان طلایی قهوه ای و پنیر ذوب شود، بپزید.
کویسادیلا باقی مانده را می توان در یخچال تا 3 روز نگهداری کرد. برای گرم کردن مجدد، آنها را در ماهیتابه یا فر گرم کنید تا گرم شوند.


منبع: دلگرم


طرز تهیه کویسادیلا مرغ

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، daryam1 و YeGaNeH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا