خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

zariiiiiiiii

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
22/4/24
ارسال ها
406
امتیاز واکنش
1,602
امتیاز
133
محل سکونت
LALALAND
زمان حضور
11 روز 12 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
بهترین دعا‌ها برای ختم به خیر شدن معامله کدام‌ اند؟

برای انجام معاملات تدابیر زیادی می‌توان اندیشید. فعالیت‌هایی نظیر بررسی دقیق کالایی که قصد فروشش را داریم (یا کالایی که قصد خریدش را داریم)، جستجو برای پیدا کردن بهترین قیمت و ... از جمله این تدابیر هستند. با این حال نباید فراموش کنیم که توکل به خداوند و درخواست از او برای ختم به خیر شدن معاملات، جزو بهترین تدابیر انسانی است.

دعا برای شروع معامله

1. دعای امام باقر (ع)
امام باقر (ع) این دعا را برای خارج شدن از خانه بسیار توصیه کرده‌اند. همچنین در روایت دیگری، این دعا برای شروع یک معامله بی‌ضرر (حتی برای باز کردن فروشگاه یا مغازه در صبح) سفارش شده‌است:
«بِسْمِ اللَّهِ حَسْبِىَ اللَّهُ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ اَللهُمَّ اِنّى أَسْئَلُکَ خَیْرَ اُمُورى کُلِّها وَ اَعُوذُبِکَ مِنْ خِزْىِ الدُّنْیا وَ عَذابِ الاْخِرَةِ»
«به نام خدا، خدا مرا بس است، بر خدا توکل کردم، خدایا خیر همه کارهایم را از تو مى خواهم، و از خارى دنیا و عذاب آخرت به تو پناه مى آورم خدا آنچه از امر دنیا و آخرت او را اندوهگین مى سازد کفایت مى فرماید.»

2. دو دعا از زبان امام صادق (ع)
دعای اول :
از دیگر دعا‌های سفارش شده برای شروع کسب و کار، دعای توصیه شده از زبان امام صادق (ع) است. ایشان بسیار بر این دعا تاکید کرده‌اند و فرموده‌اند که حتی اگر در آغاز روز، خواندن این دعا را فراموش کردید، می‌توانید آن را قضا کنید. همچنین در روایت دیگری از امام صادق (ع) نقل شده که ایشان فرموده‌اند این دعا را ده مرتبه قبل از طلوع آفتاب و ده مرتبه قبل از غروب آفتاب بخوانید:
«لا إِلهَ إِلّا اللّهُ وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ، لَهُ الْمُلْکُ وَ لَهُ الْحَمْدُ، یُحْیِی وَ یُمِیتُ، وَ یُمِیتُ وَ یُحْیِی، وَ هُوَ حَیٌّ لا یَمُوتُ، بِیَدِهِ الْخَیْرُ، وَ هُوَ عَلَى کُلِّ شَیْ ءٍ قَدِیرٌ.»
«شایسته پرستشی جز خدای یکتا نیست، یگانه است و انبازی ندارد، فرمانروایی هستی و ستایش تنها زیبنده اوست، زنده می‌کند و می‌میراند، و می‌میراند و زنده می‌نماید، و او زنده‌ای است که هرگز نمی‌میرد، نیکی تنها به دست اوست، و او بر هر چیزی تواناست.»
دعای دوم :
در روایتی مربوط به امام صادق (ع) نقل شده که ایشان این نماز را برای افزایش روزی و کسب و کار به تجار کوفی سفارش کرده‌ اند.
دو رکعت نماز بجا آورید در پایان نماز، سه مرتبه این ذکر را زمزمه کنید:
«تَوَجَّهتُ بِحَولِ اللهِ وَ قُوَّتِهِ بِلا حَولٍ مِنّی وَ لا قُوَّةٍ وَ لکِن بِحَولِکَ یا رَبِّ وَ قُوَّتِکَ اَبرَاُ اِلَیکَ مِنَ الحَولِ وَ القُوَّةِ اِلّا ما قَوَّیتَنی اَللّهُمَّ اِنّی اَسئَلُکَ بَرَکَةَ هذا الیَومِ وَ اَسئَلُکَ بَرَکَةَ اَهلِهِ وَ اَسئَلُکَ اَن تَرزُقَنی مِن فَضلِکَ رِزقاً حَلالاً طَیِّبَاً مُبارَکاً تَسُوقُهُ اِلَیَّ فی عافِیَةّ بِحَولِکَ وَ قُوَّتِکَ وَ اَنَا خافِضٌ فی عافِیَةٍ.»

3. سوره مبارک قصص
معروف است که آیات ۲۱ و ۲۲ سوره قصص برای آغاز کار و معامله بسیار کارآمد و مجرب هستند:
آیه ۲۱
«فَخَرَجَ مِنْهَا خَائِفًا یَتَرَقَّبُ ۖ. قَالَ رَبِّ نَجِّنِی مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِینَ»
«موسى ترسان و نگران از آنجا بیرون رفت [در حالى که مى]گفت: «پروردگارا، مرا از گروه ستمکاران نجات بخش.»
آیه ۲۲
«وَلَمَّا تَوَجَّهَ تِلْقَاءَ مَدْیَنَ قَالَ عَسَىٰ رَبِّی أَنْ یَهْدِیَنِی سَوَاءَ السَّبِیلِ»
«و، چون رو به جانب شهر مدین آورد، با خود گفت: امید است که خدا مرا به راه‌مستقیم هدایت فرماید.»

4. دعای کفعمی
کفعمی در کتاب بلدالامین این دعا را از زبان امام باقر (ع) نقل کرده‌است:
اللَّهُمَّ إِنِّی أَطَعْتُکَ فِی أَحَبِّ الْأَشْیَاءِ إِلَیْکَ وَ هُوَ التَّوْحِیدُ وَ لَمْ أَعْصِکَ فِی أَبْغَضِ الْأَشْیَاءِ إِلَیْکَ وَ هُوَ الْکُفْرُ
خدایا! تو را در محبوبترین چیز‌ها نزدت که یگانه‏پرستى است اطاعت نمودم، و تو را در مبغوض‏ترین چیز‌ها که کفر است نافرمانى نکردم
فَاغْفِرْ لِی مَا بَیْنَهُمَا یَا مَنْ إِلَیْهِ مَفَرِّی آمِنِّی مِمَّا فَزِعْتُ مِنْهُ إِلَیْکَ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الْکَثِیرَ مِنْ مَعَاصِیکَ وَ اقْبَلْ مِنِّی الْیَسِیرَ مِنْ طَاعَتِکَ
پس آنچه از گناهان بین این دو است بر من بیامرز، اى آن‏که گرزی گاهم تنها به جانب اوست، از آنچه از آن به سویت پناه آوردم مرا ایمنى بخش، خدایا! بیامرز از نافرمانی هاى بسیارم را در پیشگاهت، و طاعت اندکم را در آستانت بپذیر
یَا عُدَّتِی دُونَ الْعُدَدِ وَ یَا رَجَائِی وَ الْمُعْتَمَدَ وَ یَا کَهْفِی وَ السَّنَدَ وَ یَا وَاحِدُ یَا أَحَدُ یَا قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ یَلِدْ وَ لَمْ یُوْلَدْ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوا أَحَدٌ
اى تنها توشه‏ام از میان توشه ‏ها، و اى امید و آرامش، و پناه و تکیه‏گاهم، و اى یگانه و یکتا، اى که گفتى «بگو او خداى یکتاست، خداى بى‏ نیاز است، نه زاده و نه زاییده شده، و برایش همتایى نبوده است»
أَسْأَلُکَ بِحَقِّ مَنِ اصْطَفَیْتَهُمْ مِنْ خَلْقِکَ وَ لَمْ تَجْعَلْ فِی خَلْقِکَ مِثْلَهُمْ أَحَدا أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ
از تو درخواست‏ مى‏کنم به حق آنان‏که از میان آفریده‏ هایت انتخاب نمودى، و هیچکس را از میان آفریدگانت همانند آنان قرار ندادى، بر محمّد و خاندانش درود فرست.
وَ تَفْعَلَ بِی مَا أَنْتَ أَهْلُهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِالْوَحْدَانِیَّهِ الْکُبْرَى وَ الْمُحَمَّدِیَّهِ الْبَیْضَاءِ وَ الْعَلَوِیَّهِ الْعُلْیَا [الْعَلْیَاءِ]وَ بِجَمِیعِ مَا احْتَجَجْتَ بِهِ عَلَى عِبَادِکَ وَ بِالاسْمِ الَّذِی حَجَبْتَهُ عَنْ خَلْقِکَ
و با من چنان کن که سزاوار آنى، خدایا! از تو درخواست مى‏کنم به حق یگانگى بزرگ‏تر الهى، و مقام تابنده محمّدى، و جایگاه برتر علوى، و به تمام آنچه به آن بر بندگانت حجّت نهادى، و به حق‏ آن نامى که از آفریدگان خود پنهان داشتی
فَلَمْ یَخْرُجْ مِنْکَ إِلا إِلَیْکَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ أَمْرِی فَرَجا وَ مَخْرَجا وَ ارْزُقْنِی مِنْ حَیْثُ أَحْتَسِبُ وَ مِنْ حَیْثُ لا أَحْتَسِبُ إِنَّکَ تَرْزُقُ مَنْ تَشَاءُ بِغَیْرِ حِسَابٍ
که از تو جز براى تو اظهار نگردد، بر محمّد و خاندانش درود فرست و براى من در کارم گشایش و راه نجاتى قرار ده، و از جهاتى که گمان مى‏ برم و یا گمان نمى‏ برم مرا روزى ده‏ همانا تو هرکه را بخواهى بى ‏حساب روزى می‌دهی.

5. دعای بیست و نهم صحیفه سجادیه
کتاب صحیفه سجادیه از جمله کتاب‌های بسیار برجسته دعا و مناجات بوده و مجموع دعا‌های عرفانی امام سجاد (ع)، امام چهارم شیعیان است. دعای بیست و نهم این کتاب، دعاییست که امام سجاد (ع) در زمان گرفتاری‌های اقتصادی زمزمه می‌کرده‌اند:
وَ کانَ مِنْ دُعَائِهِ علیه‌السلام إِذَا قُتِّرَ عَلَیهِ الرِّزْقُ
دعا به وقتی که روزی بر او تنگ می‌شد
اللَّهُمَّ إِنَّک ابْتَلَیتَنَا فِی أَرْزَاقِنَا بِسُوءِ الظَّنِّ، وَ فِی آجَالِنَا بِطُولِ الْأَمَلِ حَتَّی الْتَمَسْنَا أَرْزَاقَک مِنْ عِنْدِ الْمَرْزُوقِینَ، وَ طَمِعْنَا بِآمَالِنَا فِی أَعْمَارِ الْمُعَمَّرِینَ.
بار خدایا ما را در روزی‌هامان به بدگمانی، و در مدت زندگی به آرزو‌های دراز آزموده‌ای، تا جایی که روزی‌های تو را از روزی‌خواران خواستیم و به آرزوی عمر طولانی در عمر سالخوردگان طمع بستیم.
فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ هَبْ لَنَا یقِیناً صَادِقاً تَکفِینَا بِهِ مِنْ مَئُونَةِ الطَّلَبِ، وَ أَلْهِمْنَا ثِقَةً خَالِصَةً تُعْفِینَا بِهَا مِنْ شِدَّةِ النَّصَبِ
پس بر محمد و آلش درود فرست، و ما را یقین راسخ بخش که بدان وسیله از رنج طلب و آرامشی خاص در دل ما انداز تا به آن از شدت تعب معافمان داری.
وَ اجْعَلْ مَا صَرَّحْتَ بِهِ مِنْ عِدَتِک فِی وَحْیک، وَ أَتْبَعْتَهُ مِنْ قَسَمِک فِی کتَابِک، قَاطِعاً لِاهْتِمَامِنَا بِالرِّزْقِ الَّذِی تَکفَّلْتَ بِهِ، وَ حَسْماً لِلِاشْتِغَالِ بِمَا ضَمِنْتَ الْکفَایةَ لَهُ
و چنان کن که آنچه در قرآنت آشکارا وعده داده‌ای، و از پی آن وعده در کتابت سوگند یاد کرده‌ای ما را از دویدن دنبال آن روزی‌ای که رساندنش را برای ما کفالت نموده‌ای باز دارد، و مانع پریشانی خاطر ما شود نسبت به آنچه ضامن کفایت آن گشته‌ای.
فَقُلْتَ وَ قَوْلُک الْحَقُّ الْأَصْدَقُ، وَ أَقْسَمْتَ وَ قَسَمُک الْأَبَرُّ الْأَوْفَی: «وَ فِی السَّماءِ رِزْقُکمْ وَ ما تُوعَدُونَ».
پس چنین گفته‌ای و گفته تو حق و راست است، و سوگند خورده‌ای و سوگندت راست‌ترین و رساترین است: «و روزی شما و آنچه به شما وعده شده در آسمان است»،
ثُمَّ قُلْتَ «فَوَ رَبِّ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ إِنَّهُ لَحَقٌّ مِثْلَ ما أَنَّکمْ تَنْطِقُونَ».
سپس گفته‌ای: «پس به پروردگار آسمان و زمین سوگند همان گونه که شما سخن می‌گویید این سخن حق است»


منبع : راسخون


دعای شروع و ختم بخیر شدن معامله

 
  • عالی
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا