خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

zariiiiiiiii

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
22/4/24
ارسال ها
406
امتیاز واکنش
1,601
امتیاز
118
محل سکونت
LALALAND
زمان حضور
11 روز 11 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه هوت تئوک یا پنکیک کره ای
مواد لازم:

شکر سفیدنصف قاشق چای خوری
آب ولرمیک سوم لیوان
خمیر مایه فورینصف قاشق چای خوری
آرد سفید1 لیوان
روغن سرخ کردنی2 قاشق غذاخوری
بادام زمینی2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌اییک چهارم لیوان
دارچینیک چهارم قاشق غذاخوری
طعم بیسکوئیت آلس پایسنصف قاشق چای خوری
مغز و انواع آجیلبه مقدار دلخواه

مراحل تهیه:

مرحله اول : شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم : خمیر مایه فوری را به آرامی به مخلوط شکر و آب اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم ، مدتی به مخلوط استراحت میدهیم تا روی کف ایجاد شود.

مرحله سوم : داخل یک ظرف بزرگ آرد، نمک، طعم دهنده بیسکوئیت و خمیر مایه تهیه شده را باهم مخلوط می کنیم تا خمیری منسجم به دست آید.

مرحله چهارم : یک ظرف با ابعادی بزرگ تر از خمیر بدست آمده انتخاب میکنیم و آن را چرب می کنیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم . سپس حوله ای روی آن کشیده و به مدت 1 تا 3 ساعت در محیط گرم و تاریک استراحت می دهیم .

مرحله پنجم : همزمان با استراحت خمیر هوئه دوک مواد داخل پنکیک مان را آماده می کنیم . به این منظور در روش سنتی تهیه این دستر خوشمزه از انواع مغزیجات مانند بادام زمینی استفاده می شود . به سلیقه خود مغزیجات داخل پنکیک که انتخاب کردید را خرد کنید .

مرحله ششم: مغزهای خرد شده را با شکر و دارچین مخلوط کنید.

مرحله هفتم: خمیر را پس از گذشت 1 تا 3 ساعت که به خوبی پف کرده است روی تـ*ـخت کار قرار دهید و به 6 قسمت تقسیم دهید و با دست فرم دهید تا به شکل گلوله در آید.

مرحله هشتم: هر قسمت خمیر را روی تخته کار پهن کنید و به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد مغزیجات آماده شده خود روی آن بریزید و خمیر را از کناره به سمت وسط جمع کنید.

مرحله نهم: روغن سرخ کردنی را داخل تابه ای که کمی گود باشد بریزیدصبر کنید تا روغن داغ شود.

مرحله دهم: پنکیک های آماده شده را داخل روغن داغ شده بگذارید و دقت کنید تا طلایی شد آن را برگردانید تا سمت دیگر پنکیکتان نیز طلایی شود.


نکات تهیه پنکیک هوت تئوک:
  • خمیر پنکیک پایه تهیه شده باید کمی سفت باشد، اما اگر حین آماده سازی نیاز دیدید که خمیر نرم تر باشدبه آن آب اضافه کرده و مجدد ورز دهید.
  • خمیر پایه پنکیک باید بیشتر از حدود 3 دقیقه ورز داده شود تا به عمل آید.
  • دقت کنید که هنگام پیچیدن خمیر دور موارد ، چک کنید تا روی آن شکافی نباشد تا حین سرخ کردن آن موارد بیرون نریزد.
  • پنکیک‌ها را در تایه کمی با فاصله سرخ کنید تا به هم نچسنبد.
  • اگر حین طبخ متوجه شدید پنیکیک ها زود طلایی می شوند کمی شعله گاز را کم کنید.
  • هنگامی که دوطرف پنیکیک طلایی شد با قاشق کمی آن را فشار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود . برای روغن گیری بیشتر می توانید آن را روی توری یا دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن به خوبی گرفته شود.
نوش جان
منبع: مزه ایرانی


طرز تهیه هوت تئوک یا پنکیک کره ای

 
  • تشکر
Reactions: YeGaNeH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا