- عضویت
- 22/4/24
- ارسال ها
- 406
- امتیاز واکنش
- 1,607
- امتیاز
- 133
- محل سکونت
- LALALAND
- زمان حضور
- 11 روز 12 ساعت 1 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه هوت تئوک یا پنکیک کره ای
مواد لازم:شکر سفید | نصف قاشق چای خوری |
آب ولرم | یک سوم لیوان |
خمیر مایه فوری | نصف قاشق چای خوری |
آرد سفید | 1 لیوان |
روغن سرخ کردنی | 2 قاشق غذاخوری |
بادام زمینی | 2 قاشق غذاخوری |
شکر قهوهای | یک چهارم لیوان |
دارچین | یک چهارم قاشق غذاخوری |
طعم بیسکوئیت آلس پایس | نصف قاشق چای خوری |
مغز و انواع آجیل | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه:
مرحله اول : شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم : خمیر مایه فوری را به آرامی به مخلوط شکر و آب اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم ، مدتی به مخلوط استراحت میدهیم تا روی کف ایجاد شود.
مرحله سوم : داخل یک ظرف بزرگ آرد، نمک، طعم دهنده بیسکوئیت و خمیر مایه تهیه شده را باهم مخلوط می کنیم تا خمیری منسجم به دست آید.
مرحله چهارم : یک ظرف با ابعادی بزرگ تر از خمیر بدست آمده انتخاب میکنیم و آن را چرب می کنیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم . سپس حوله ای روی آن کشیده و به مدت 1 تا 3 ساعت در محیط گرم و تاریک استراحت می دهیم .
مرحله پنجم : همزمان با استراحت خمیر هوئه دوک مواد داخل پنکیک مان را آماده می کنیم . به این منظور در روش سنتی تهیه این دستر خوشمزه از انواع مغزیجات مانند بادام زمینی استفاده می شود . به سلیقه خود مغزیجات داخل پنکیک که انتخاب کردید را خرد کنید .
مرحله ششم: مغزهای خرد شده را با شکر و دارچین مخلوط کنید.
مرحله هفتم: خمیر را پس از گذشت 1 تا 3 ساعت که به خوبی پف کرده است روی تـ*ـخت کار قرار دهید و به 6 قسمت تقسیم دهید و با دست فرم دهید تا به شکل گلوله در آید.
مرحله هشتم: هر قسمت خمیر را روی تخته کار پهن کنید و به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد مغزیجات آماده شده خود روی آن بریزید و خمیر را از کناره به سمت وسط جمع کنید.
مرحله نهم: روغن سرخ کردنی را داخل تابه ای که کمی گود باشد بریزیدصبر کنید تا روغن داغ شود.
مرحله دهم: پنکیک های آماده شده را داخل روغن داغ شده بگذارید و دقت کنید تا طلایی شد آن را برگردانید تا سمت دیگر پنکیکتان نیز طلایی شود.
نکات تهیه پنکیک هوت تئوک:
- خمیر پنکیک پایه تهیه شده باید کمی سفت باشد، اما اگر حین آماده سازی نیاز دیدید که خمیر نرم تر باشدبه آن آب اضافه کرده و مجدد ورز دهید.
- خمیر پایه پنکیک باید بیشتر از حدود 3 دقیقه ورز داده شود تا به عمل آید.
- دقت کنید که هنگام پیچیدن خمیر دور موارد ، چک کنید تا روی آن شکافی نباشد تا حین سرخ کردن آن موارد بیرون نریزد.
- پنکیکها را در تایه کمی با فاصله سرخ کنید تا به هم نچسنبد.
- اگر حین طبخ متوجه شدید پنیکیک ها زود طلایی می شوند کمی شعله گاز را کم کنید.
- هنگامی که دوطرف پنیکیک طلایی شد با قاشق کمی آن را فشار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود . برای روغن گیری بیشتر می توانید آن را روی توری یا دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن به خوبی گرفته شود.
نوش جان
منبع: مزه ایرانی
منبع: مزه ایرانی
طرز تهیه هوت تئوک یا پنکیک کره ای
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com