خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

zariiiiiiiii

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
22/4/24
ارسال ها
406
امتیاز واکنش
1,607
امتیاز
133
محل سکونت
LALALAND
زمان حضور
11 روز 12 ساعت 1 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه کیک برنج کره ای
مواد لازم:

لوبیا قرمز خیس خورده نصف فنجاننمک به مقدار لازمدارچین یک قاشق چای‌خوریشکریک قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای 150 گرم (معادل سه‌چهارم پیمانه)سیروپ وانیل نصف قاشق چای‌خوریآرد برنج یک پیمانهآب جوش (یا شیر پرچرب کاله)50 میلی‌لیتر

مواد لازم برای تزئین:

پودر چای سبز یک قاشق چای‌خوریدانه کنجد (در صورت دسترسی کنجد سیاه)یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیلدو قاشق غذاخوری

مراحل تهیه:

مرحله اول: مهم‌ترین نکته در طرز تهیه کیک برنجی خیساندن لوبیا قرمز از شب قبل است. لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده‌ بودید، شسته و داخل یک قابلمه متوسط بریزید. به مقدار لازم، برای پخت لوبیا داخل قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید. لوبیاها را بپزید تا کاملا نرم شوند. وقتی لوبیاها کاملا پختند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب اضافی آن را دور بریزید. سپس، لوبیاهای پخته شده را داخل مخلوط‌کن بریزید تا مثل پوره نرم و یکدست شوند.

مرحله دوم: در این مرحله، پوره لوبیا را به یک قابلمه منتقل کنید و شکر قهوه‌ای، شربت وانیل و دارچین را به آن اضافه کنید. سپس، کمی نمک به موادتان بزنید. با قاشق پوره را هم بزنید تا چاشنی‌ها خوب به خورد موادتان برود. حالا تمام مواد را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. هر از گاهی مواد را هم بزنید. بعد از این که حدود پنج تا 10 دقیقه از جوشیدن مواد گذشت، آن‌ها را کنار بگذارید.

مرحله سوم: نوبت آماده کردن خمیر است. برای این کار، یک کاسه بزرگ بردارید و آرد برنج را داخل آن بریزید. مقداری نمک و شکر به آرد برنج اضافه کنید. پس از آن، به تدریج آب جوشیده را به مواد اضافه کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید و وقتی به اندازه کافی نرم شد، آن را کناری بگذارید و به سراغ مراحل بعدی آماده‌سازی بروید.

مرحله چهارم: حالا یک کاسه کوچک بردارید و پودر چای سبز را با کمی شکر مخلوط کنید. دانه‌های کنجد سیاه بو داده شده را هم داخل آسیاب خرد کنید و داخل یک کاسه جداگانه بریزید. در پایان، در کاسه‌ای دیگر نارگیل خرد شده را بریزید.

مرحله پنجم: برای تهیه کیک برنجی یک قسمت کوچک از خمیر برنجی را برداشته و روی سطح صافی بـ*ـغلتانید. یک قاشق از خمیر لوبیا را در مرکز قرار دهید و لبه‌ها را با دقت به داخل تا کنید. سپس لبه‌ها را طوری فشار دهید تا با دیگر قسمت‌های خمیر یکدست شده و به شکل یک توپ شود.

مرحله ششم: این مرحله نوبت پختن کیک‌های برنجی است. برای پختن کیک های برنجی بهتر است آن‌ها را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازه‌ کافی آب بریزید. قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از آن که آب شروع به غل خوردن کرد، کیک‌های برنجی را به آرامی داخل آب بریزید. مطمئن شوید که آن‌ها به ته قابلمه نچسبند. وقتی که کیک‌های برنجی به سطح آب آمدند، آن‌ها را به یک کاسه آب سرد منتقل کنید. اجازه دهید تا برای یک یا دو دقیقه داخل آب سرد بمانند. سپس داخل یک بشقاب خشک قرار دهید.

مرحله هفتم: وقتی کیک‌های برنجی خشک شدند، آن‌ها را به ترتیب داخل کاسه‌های روغنی قرار دهید. سپس آن‌ها را سه قسمت کنید و در پودر نارگیل، پودر چای سبز و کنجد آسیاب شده بـ*ـغلتانید. همینطور، می‌توانید برای زیباتر شدن آن‌ها از رنگ‌های غذایی استفاده کنید. کیک برنجی آماده سرو شدن است.


نوش جان
منبع: کتاب کاله


طرز تهیه کیک برنج کره ای

 
  • تشکر
Reactions: YeGaNeH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا