- عضویت
- 13/3/24
- ارسال ها
- 379
- امتیاز واکنش
- 1,705
- امتیاز
- 183
- سن
- 24
- زمان حضور
- 37 روز 8 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
تیروئید در بارداری در حال حاضر هم برای مادر و هم برای نوزادان خطر دارد. در بیشتر موارد، تیروئید میتواند بهراحتی و با استفاده از داروهای مناسب و هورمونتراپی، قابل کنترل باشد. هورمونتراپی در دوران بارداری ریسک بیشتری نسبت به حالت عادی به دنبال دارد.
تحقیقات نشان دادهاند که خطر برای مادران دچار کمکاری تیروئید و مادرانی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، یکسان است. مادران باردار برای حفظ سلامت، نیاز به سطح مناسبی از هورمونهای تیروئید دارند.
بیش از چهار درصد حاملگیها، شامل اختلالات تیروئید میشوند. در ایالات متحده، حداقل در هر سال ۸۰،۰۰۰ زن باردار، بیماری تیروئید دارند. این مادران در معرض افزایش خطر ابتلا به حوادث جدی، از جمله فشار خون بالا و زایمان زودرس قرار دارند. بنابراین درک چگونگی فراهم کردن شرایط برای حفظ سلامت مادر و کودک، حیاتی است.
هورمونهای تیروئید برای رشد طبیعی جنین در ۳ ماۀ اول ضروریاند. از آنجا که امکان کمکاری و پرکاری تیروئید در بارداری وجود دارد، باید قبل و بعد از بارداری سطح تیروئید را کنترل کرد.
تیروئید در بارداری چه اهمیتی دارد؟
تیروئید یک عضو در جلوی گردن است که هورمونهایی را تنظیم کرده تا متابولیسم بدن مانند سیستم قلب و عصبی، وزن، دمای بدن و بسیاری از فرآیندهای دیگر بدن را کنترل کند.
هورمونهای تیروئید در بارداری، برای تضمین رشد مغزی و سیستم عصبی جنین در سه ماهۀ اول بارداری بسیار مهم است؛ زیرا نوزاد به هورمونهای مادر وابسته بوده که از طریق جفت به نوزاد تحویل داده میشود. در حدود ۱۲ هفته، غدۀ تیروئید در جنین شروع به تولید هورمونهای تیروئید خود میکند.
دو هورمون مرتبط با بارداری وجود دارد: استروژن و hCG که ممکن است عاملی برای افزایش سطح تیروئید باشند. این هورمونها تشخیص بیماریهای تیروئید در دوران بارداری را با سختی روبرو کند. در چنین شرایطی، پزشک آزمایشاتی را برای تشخیص دقیق تجویز خواهد کرد.
اگر مادر، مبتلا کمکاری یا پرکاری تیروئید باشد، باید مراقبتهای پزشکی بیشتری را برای حفظ این شرایط در حین بارداری، بخصوص در سه ماهۀ اول، داشته باشد. گاهی اوقات بارداری باعث بروز علائم مشابه با پرکاری تیروئید میشود؛ مانند احساس خفگی، کاهش وزن یا استفراغ مداوم.
تیروئید درمان نشده در دوران بارداری ممکن است به زایمان زودرس، پره اکلامپسی (افزایش شدید فشار خون)، سقط جنین و وزن کم هنگام تولد منجر شود. بنابراین، اگر سابقۀ تیروئید کم کار یا پرکار را دارید، مهم است که با پزشک خود صحبت کنید تا قبل و حین بارداری آن را کنترل کنید.
تیرویید در بارداری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com