خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,272
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 40 دقیقه
نویسنده این موضوع
ماکارونی یکی از غذاهای محبوب کودکان و بزرگسالان است، راز ماکارونی خوشمزه در تهیه سس آن و استفاده از ادویه های مخصوص ماکارونی است.

معرفی ادویه ماکارونی برای خوشمزه شدن این غذا
ماکارونی یکی از پر مصرف ترین غذاها در دنیا می باشد که بسیار خوشمزه بوده و محبوبیت فراوانی در بین کودکان دارد. در طبخ ماکارونی از ترکیب مواد مختلفی مانند گوشت یا سویا، مرغ، فلفل دلمه و... استفاده می کنند و یا می شود به صورت طبخ کرد . یکی از رموز خوشمزه تر شدن ماکارونی استفاده از ادویه جات در زمان تهیه سس آن می باشد. استفاده از انواع ادویه در این غذا نه تنها می تواند طعم و مزه آن را تحت تأثیر قرار دهد، بلکه با توجه به خواص ادویه ها، می توانند آن را به یک وعده غذایی مفید تبدیل کنند. در این بخش به شما خواهیم گفت برای خوشمزه تر شدن طعم ماکارونی های خود از چه ادویه هایی استفاده نمایید.


کامل ترین ادویه ترکیبی ماکارونی
اگر در تهیه سس ماکارونی خود از گوشت یا مرغ استفاده می کنید، بهتر است جهت خوشمزه تر شدن سس ماکارونی و گرفته شدن بوی زهم گوشت یا مرغ از ادویه های زیر استفاده کنید:

  • زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل نصف قاشق غذاخوری
  • میخک یک چهارم قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
  • پودر پیاز نصف قاشق غذاخوری
  • دارچین نصف قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری نصف قاشق غذاخوری
  • پاپریکا نصف قاشق غذاخوری
  • پودرسیر نصف قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن نصف قاشق غذاخوری
  • جوزهندی یک عدد
  • هل سبز هفت عدد
  • گلپر نصف قاشق غذاخوری
  • گرد لیموعمانی نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه ادویه ماکارونی در خانه
  • همه ادویه ها را به صورت پودر در آورید.
  • جوز هندی را با رنده دندانه ریز رنده کنید.
  • بعد از آسیاب نمودن تمام مواد، آن ها را از یک الک ریز رد کنید تا ناخالصی در ادویه ها جدا شود.
  • همه پودر ها را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط نمایید تا ترکیب یکنواختی ایجاد گردد.
  • ترکیب حاصل را درون یک ظرف شیشه ای در دار، تمیز و خشک بریزید.
  • شیشه را در جای خنک و تاریک قرار دهید.
  • با توجه به ذائقه خود و میزان ماکارونی هر بار در تهیه ماکارونی مقداری از این ادویه ترکیبی را استفاده کنید.

ادویه های مناسب برای تهیه ماکارونی بدون گوشت
اگر برای تهیه سس ماکارونی از گوشت و مرغ استفاده نمی کنید و از ترکیباتی مانند سویا یا قارچ، هویج و فلفل دلمه ای استفاده می کنید؛ از ادویه های زیر استفاده کنید:

  • پودر آویشن یک قاشق چایخوری
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
  • ادویه کاری نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
  • گرد لیمو عمانی یک قاشق چایخوری
  • پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری
  • پاپریکا یک قاشق چایخوری
  • پودر پیاز یک قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه ماکارونی بدون گوشت

  1. برای تهیه ادویه ماکارونی گیاهی همه ادویه ها را به صورت پودر در آورید.
  2. بعد از آسیاب نمودن تمام مواد، آن ها را از یک الک ریز رد کنید و همه پودر ها را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط نمایید تا ترکیب یکنواختی ایجاد گردد.
  3. با توجه به ذائقه خود و میزان ماکارونی هر بار در تهیه ماکارونی مقداری از این ادویه ترکیبی را استفاده کنید.

نکات مهم درباره تهیه ادویه ماکارونی

  1. بهتر است ادویه ماکارونی را طوری تهیه نمایید که تا شش ماه پس از تهیه آن مصرف شود.
  2. در شیشه ادویه را پس از هر بار مصرف، محکم ببندید تا عطر آن بیرون نرود.
  3. اگر می خواهید ادویه شما طعم و عطر بهتری به خود بگیرد، به جای پودر دارچین، میخک و... می توانید چوب دارچین، میخک و... را پیش از استفاده به کمک آسیاب تبدیل به پودری لطیف و یکدست نمایید.
  4. اگر ذائقه شما با هر یک از ترکیبات ادویه سازگار نیست، می توانید آن را حذف کرده و ادویه دیگری را جایگزین آن کنید.
  5. برای از بین بردن بوی سویا، می توانید به سس ماکارونی مقداری دارچین و پودر سیر اضافه کنید.
  6. در تهیه ادویه ماکارونی نمک نوشته نشده، شما می توانید پس از تهیه سس ماکارونی آن را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک به آن اضافه کنید.
  7. در انتهای پخت سس ماکارونی به جای گرد لیمو عمانی، می توانید آب یک لیمو ترش کوچک را به سس خود اضافه کنید.
  8. بهترین زمان استفاده از ادویه در ماکارونی، اواخر تفت دادن گوشت، مرغ یا سبزیجات آن است زیرا تفت دادن باعث می شود رایحه خوش ادویه به مشام برسد.
  9. استفاده بیش از حد از ادویه ماکارونی، سبب عوض شدن طعم گوشت و سایر ترکیبات ماکارونی و تیره شدن رنگ سس ماکارونی شما می شود.
  10. زیاد تفت دادن ادویه ها اغلب باعث تلخ شدن آن ها می شود.
  11. گوشت و ادویه ها را با شعله کم تفت دهید.
  12. به جای استفاده از پودر سیر و پیاز، می توانید از پیاز خرد شده و سیر رنده شده استفاده کنید.




منبع: نمناک


ادویه ی مخصوص و مخفی سرآشپزها واسه ماکارونی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا